Eating News , Εστιατόρια

Η Κύπρος θα αποκτήσει δύο ακόμα ζαχαρένια σπιτάκια Hans & Gretel

Έρχονται δύο ακόμα Hans Gretel στην Κύπρο, αυτήν τη φορά σε Λεμεσό και Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2020

 

Το μοναδικό θεματικό κατάστημα της Ελλάδας, το Hans & Gretel, ετοιμάζει την επέκτασή του και στην Κύπρο! 

Συγκεκριμένα το πιο γλυκό και παραμυθένιο concept που άνοιξε τις «ζαχαρωτές του πύλες», σε Λευκωσία (The Mall of Cyprus) και Λάρνακα, ετοιμάζεται να σκορπίσει σε δύο ακόμα πόλεις του νησιού μας, τις μυρωδιές του, που θα μας… σπάσουν τη μύτη και με απίστευτες λιχουδιές που θα απογειώσουν την έννοια της γλυκιάς απόλαυσης.

Ο Πρωταράς και η Λεμεσός, λοιπόν, αναμένεται να υποδεχθούν τις επόμενες εβδομάδες τα πρώτα τους καταστήματα Hans & Gretel τα οποία θα αυξήσουν τον αριθμό της γνωστής αλυσίδας στην Κύπρο στα τέσσερα.

Εκτός από τις δύο πόλεις της Κύπρου η γνωστή αλυσίδα θα επεκταθεί σε άλλους προορισμούς και συγκεκριμένα σε Αθήνα, Ντισελντοφ (Γερμανία), Ντουμπάι, Μαδρίτη (Ισπανία), Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία.

Το Hans & Gretel, ξεκίνησε την πορεία του το 2017 στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι, ζωντανεύοντας το γνωστό παραμύθι των αδερφών Grimm. Στα καταστήματα Hans & Gretel η ηλικία, η εποχή και τα γούστα δεν παίζουν κανέναν ρόλο, καθώς στο Hans & Gretel όλοι γίνονται ξανά παιδιά και χάνουν την αίσθηση της εποχής του χρόνου μέσα σε αυτή την απέραντη ποικιλία από δεκάδες γλυκίσματα. Αρώματα ζύμης και κανέλας που πηγάζουν από τα chimney cakes ανακατεύονται με μυρωδιές από τις bubble waffles, κάνοντας τον πελάτη να θέλει να τα δοκιμάσει όλα από την πρώτη στιγμή.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close