Eating News , Εστιατόρια

Rocket: Η νέα επιλογή για απολαυστικό, γρήγορο και δωρεάν (contactless) delivery

Μια κορυφαία εφαρμογή μεταφοράς φαγητού στην Κύπρο, τώρα διαθέσιμη σε 4 πόλεις (Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο)

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2021

Σουβλάκια, χαλλούμι στην πίττα, sushi, burger, tikka masala, espresso, frappe ή και pizza. Ό,τι κι αν είναι αυτό που τραβά η όρεξή σου, η εφαρμογή Rocket σε έχει καλυμμένο! Μετά την επιτυχή έναρξη εργασιών στην Ουκρανία, Ολλανδία, Ελλάδα και Γαλλία, η Rocket έχει επεκταθεί και στην Κύπρο, προσθέτοντας δύο νέες πόλεις, την Λάρνακα και την Πάφο! 

Ο συνδυασμός της άριστης τεχνολογίας και των συνεργασιών με δημοφιλή εστιατόρια σε κάθε πόλη, καθιστά τη Rocket μια αξιόπιστη επιλογή στην παράδοση τροφίμων.  Επίσης αποτελεί και την πλέον οικονομική αφού δεν πληρώνεις για το delivery ή για άλλα έξοδα αποστολής. Μπορείς επίσης να βρεις απίστευτες προσφορές μέχρι και 40% έκπτωση σε ροφήματα ή το γεύματα από τους πιο γνωστούς χώρους εστίασης στην Κύπρο. 

Μιλώντας για τις εργασίες της εταιρείας στην Κύπρο, η Head of Marketing της εταιρείας, Clementine Joly, είπε: «Μια από τις κύριες μας προτεραιότητες είναι να χτίσουμε δυνατές συνεργασίες με πάνω από 250 εστιατόρια σε όλες τις πόλεις, προσθέτοντας αξία και επενδύοντας όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτές. Ξέρουμε πως οι καιροί είναι δύσκολοι για τους χώρους εστίασης και διασφαλίζοντας μια αμοιβαία ωφέλιμη δομή προμήθειας, στοχεύουμε να τους βοηθήσουμε να βάλουν κέρδη στις τσέπες τους. Προσφέρουμε επίσης εκτεταμένη υποστήριξη μάρκετιγκ όσον αφορά την αποκλειστική διαχείριση λογαριασμών, τη δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη φωτογράφιση των προϊόντων. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε το φαγητό γρήγορα, άμεσα, όπου και όποτε μας χρειάζεστε». 

Η Rocket είναι 
-    Συμφέρουσα: Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για το delivery ή άλλα έξοδα αποστολής.
-    Βολική: Η παραγγελία σου φτάνει σε 45 λεπτά ή και λιγότερο 
-    Contactless: Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας, η Rocket προσφέρει ανέπαφο delivery
-    Με συνείδηση: Η Rocket αφήνει το στίγμα της και στην βιωσιμότητα αφού όλες οι σακούλες είναι από ανακυκλώσιμα υλικά και τα πλαστικά μαχαιροπήρουνα διατίθενται προαιρετικά.  

Στη Rocket, κάθε παραγγελία είναι μια νίκη!

Download the Rocket app
App Store
Google Play

More information:
Website
:  https://rocket.delivery/
Instagram: rocket.cyprus​​​​​​​
Facebook: RocketCY


Ποια είναι η Rocket
H Rocket είναι μια εταιρεία τεχνολογίας τροφίμων που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Ουκρανία το 2018. Δημιουργούμε άριστη τεχνολογία στην κατηγορία της για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς παράδοσης τροφίμων: επιχειρήσεις, ταχυμεταφορείς και πελάτες. Κάνουμε απλό για τους καταναλωτές να παραγγέλνουν από περισσότερες από 7000 αγαπημένες επιχειρήσεις σε Ολλανδία, Ουκρανία, Ελλάδα, Γαλλία και Κύπρο. 
Δέσμευσή μας να διασφαλίσουν ότι οι συνεργάτες μας θα αυξήσουν τα κέρδη τους και θα λάβουν εξαιρετική υποστήριξη καθώς δημιουργούν και αυξάνουν την προσφορά παράδοσης. Παρέχουν στους συνεργάτες τους τεχνολογία αιχμής, έναν στόλο ταχυμεταφορών κατ’ απαίτηση και ειδική διαχείριση λογαριασμού. 

Στη Rocket η βιωσιμότητα είναι σημαντική για εμάς, και ενεργά αφήνουμε το στίγμα μας παίρνοντας σοβαρά τον ρόλο μας για την μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά και διατηρώντας τα πλαστικά μαχαιροπίρουνα ως προαιρετικά. 

Σχετικά

Ατζέντα
August 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close