Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε το νέο food delivery app που έχει ξετρελάνει όλο το νησί

Rocket - Η μία και μοναδική επιλογή για food delivery app σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Λάρνακα

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2021

Πόσες φορές σου έχει τύχει να θέλεις να παραγγείλεις, ειδικά σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, και να μην ξέρεις πού να αποταθείς. Άσε που τις περισσότερες φορές δεν ξέρεις και τι ακριβώς να παραγγείλεις. Ανοίγεις τα μενού, χάνεσαι στις επιλογές, αναρωτιέσαι ποιοι τα φτιάχνουν καλύτερα και ποιου το delivery μπορεί να φτάσει μέχρι την πόρτα σου... καταλήγοντας τελικά μπροστά στο άδειο σου ψυγείο.

Όχι πια. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... αρχίζοντας από τα βασικά! Τι θα παραγγείλεις! 

Όλοι όσοι ζούμε στο νησί, πέρα από το ότι σαν λαός θεωρούμαστε καλοφαγάδες, θα λέγαμε ότι οφείλουμε να νιώθουμε ιδιαίτερα τυχεροί, αφού παρά το περιορισμένο μέγεθος του, εδώ μπορείς να βρεις ό,τι φαγητό λαχταρά το στομάχι σου και η… ψυχούλα σου, από όποια κουζίνα του κόσμου και αν προέρχεται.

Στην Κύπρο λοιπόν συναντά κανείς από παραδοσιακή κυπριακή και ελληνική κουζίνα, μέχρι αραβική, ασιατική, ιταλική και πολλές πολλές ακόμη κουζίνες από κάθε γωνιά του πλανήτη!

Είτε προτιμάς σουβλάκια, ένα γύρο με απ' όλα, μαγειρευτά φαγητά σαν της μαμάς, είτε sushi, λαχματχούν, φαλάφελ, μια λαχταριστή πίτσα ή ακόμα κι ένα ζουμερό καλοψημένο μπεργκεράκι, ό,τι και αν τραβάει η όρεξή σου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, είναι σίγουρο ότι στην Κύπρο θα βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. 

Ναι και εσύ που μόλις ξύπνησες και δεν πεινάς ακόμα, αλλά χρειάζεσαι απεγνωσμένα ένα καφεδάκι για να «ανοίξει το μάτι σου» ή εσύ που σήμερα χόρτασες με σπιτικό φαγητό από τα χεράκια της γιαγιάς σου αλλά θα πέθαινες για μια κρέπα ή ένα παγωτάκι…

Αφού λοιπόν σου είναι πλέον ξεκάθαρο πως στην Κύπρο μπορείς να βρεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για κάθε περίσταση - είτε π.χ. για να αράξεις να δεις μια ταινία με την κοπέλα σου είτε για να «κάνεις το τραπέζι» στην παρέα σου – είσαι έτοιμος για να παραγγείλεις. 

Rocket app και… ξεμπέρδεψες! 
Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα… Με τόσες εφαρμογές για delivery, ανοίγεις το κινητό σου και πραγματικά «πελαγώνεις» γιατί δεν ξέρεις ποια να πρωτοκατεβάσεις! Η λύση όμως είναι πιο απλή απ’ όσο νομίζεις: Θα κατεβάσεις το νέο app της Rocket που ήρθε για να σε… ξεμπερδέψει και για να γίνει η μια και μοναδική σου επιλογή για online παραγγελίες. 

Η Rocket δεν είναι σαν τις άλλες αντίστοιχες εφαρμογές που υπάρχουν... αλλά μία πραγματικά καινοτόμα λύση που ήρθε για να αλλάξει για πάντα την εμπειρία του online delivery… Με πάνω από 7.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο μέσα σε μόλις τρία χρόνια λειτουργίας, καταλαβαίνεις ότι για να έχουν τέτοια ανάπτυξη τόσο σύντομα κάτι κάνουν καλά, πολύ καλά!

Είναι πολλά τα... προνόμια!
Εμείς ένα θα σου πούμε και νομίζουμε πως θα είναι αρκετό (αν και θα σου πούμε κι άλλα στη συνέχεια, όχι για να σε πείσουμε αλλά για να αντιληφθείς τη διαφορά)… Ξέχνα πλέον τις ελάχιστες παραγγελίες και τις έξτρα χρεώσεις για delivery! Ναι καλά διάβασες, τώρα θα μπορείς να παραγγείλεις ακριβώς αυτό που θες, χωρίς να σκέφτεσαι τι άλλο να πάρεις για να συμπληρώσεις το απαιτούμενο ποσό και δε θα το πληρώνεις «διπλό» αφού η χρέωση για την παράδοση τελειώνει εδώ! 

Τρελάθηκες ε; Διάβασε και αυτό λοιπόν: Στο νέο app της Rocket θα βρίσκεις αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις που θα φτάνουν έως και στο 40% της αρχικής τιμής, ενώ όσο περισσότερο παραγγέλνεις τόσο περισσότερο θα επιβραβεύεσαι με ειδικά προνόμια και εκπτώσεις! 

Και τα καλά νέα δε σταματούν εδώ, αφού η Rocket υπόσχεται γρήγορη παράδοση εντός 45 λεπτών, ενώ δείχνει και την περιβαλλοντική της συνείδηση, αφού οι σακούλες τις εταιρείας προέρχονται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά.

Συνεργάτες με όλη τη σημασία της λέξης!
Ένα ακόμα στοιχείο που διαφοροποιεί τη Rocket και δείχνει τον επαγγελματισμό και κυρίως το όραμα των δημιουργών της, είναι και η σχέση που αναπτύσσει με τα καταστήματα που συνεργάζεται. 

Οι άνθρωποι της Rocket πιστεύουν πολύ στη λέξη συνεργασία και αντιμετωπίζουν το κάθε συνεργαζόμενο κατάστημα σα να είναι δικό τους, προσφέροντας πολλά ειδικά προνόμια, χαμηλές προμήθειες και all around υποστήριξη marketing, συμπεριλαμβανομένης φωτογράφισης προιόντων, κάλυψη σελίδων κοινωνικής δικτύωσης ώστε να διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα και τη σωστή λειτουργία της επιχείρησης. 

Αν λοιπόν είσαι ιδιοκτήτης καταστήματος και αναζητάς τους κατάλληλους συνεργάτες που θα σου παρέχουν απόλυτη υποστήριξη και θα νοιάζονται για την επιχείρησή σου όσο και εσύ, πες πως τους έχεις ήδη βρει! 

Είτε λοιπόν είσαι ιδιοκτήτης καταστήματος είτε απλώς καλοφαγάς, έχεις τόσους πολλούς λόγους για να κάνεις τη Rocket αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το APP και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους… 

Κατεβάστε την εφαρμογή Rocket
App Store
Google Play

Για περισσότερες πληροφορίες:
Website
: https://rocket.delivery
Instagram: rocket.cyprus
Facebook: Rocket CY

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close