Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τρώμε λαχταριστά μεζεδάκια, σε μία πανέμορφη αυλή στο χωριό!

Αυτή η αυλή θα γίνει οαγαπημένος σαςπροορισμός για τα βράδια του καλοκαιριού

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2021

Καλές και οι πλατείες, ωραία και τα τραπεζάκια έξω στους πεζόδρομους, ο κήπος όμως και η αυλή με τα δέντρα, τα λουλούδια και τα ατμοσφαιρικά λαμπάκια το βράδυ είναι άλλο πράγμα –ειδικά για όσους από μας δεν μένουμε και στις πιο πράσινες γειτονιές του νησιού!

Και η αυλή του Παλιομούχταρου είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε... μία όαση με πολλές, νόστιμες εκπλήξεις! 

Είναι μια αυθεντική παραδοσιακή ταβέρνα, με σύγχρονα στοιχεία, διαχρονική αξία, και μία μεγάλη καταπράσινη αυλή, περικυκλωμένη από τεράστια καταπράσινα δέντρα και γρασίδι, η οποία αποτελεί μία όαση δροσιάς το καλοκαίρι. 

Ο Παλιομούχταρος, στον γραφικό Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας, αντικατοπτρίζει την κυπριακή φιλοξενία και την αυθεντική, πατροπαράδοτη κουζίνα σε ένα περιβάλλον μοναδικό. Οι ιδιοκτήτες της υποδέχονται την πελατεία τους εδώ και 11 χρόνια με το πιο ζεστό χαμόγελο και όλοι φεύγουν ευχαριστημένοι με την ποιότητα και την ποικιλία που προσφέρει. 

Στην αυλή του Παλιομούχταρου, θα απολαύσεις καλοφτιαγμένους μεζέδες, παραδοσιακά πιάτα ημέρας, φτιαγμένα με τα καλύτερα εποχικά προϊόντα, ενώ τις Πέμπτες στο μενού μπαίνει και το λαχταριστό οφτό κλέφτικο, που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό! 

Ένας μεζές όλο εκπλήξεις! 
Οι μεζέδες είναι όλοι της ώρας και φτιαγμένοι από τον 'άρχοντα' της κουζίνας, τον ιδιοκτήτη Μενέλαο Μενελάου. Περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία πιάτων, σαλάτες, ορεκτικά, μαγειρευτά, καθώς και όλων των ειδών τα κρεατικά. Ξεχωρίζουν το μυρωδάτο χωριάτικο ψωμί, το κρασάτο, λουκάνικο, τα μυρωδάτα κεφτεδάκια, οι ολόφρεσκες τηγανητές πατάτες, τα χειροποίητα χωριάτικα μακαρόνια της γιαγιάς, όπως και το αρνίσιο συκωτάκι αλλά και ο παραδοσιακός τταβάς. Από τα κρεατικά του πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το σουβλάκι του (χοιρινό και από κοτόπουλο, σερβίρεται και σούβλα κοτόπουλο), τις σεφταλιές και τα αρνίσια παϊδάκια του. 

Στο τέλος θα καταφθάσει στο τραπέζι σου και το φημισμένο του γλυκό, το οποίο είναι κερασμένο, το 'σάμαλι' ή αλλιώς 'καλόν πράμα' που είναι η σπεσιαλιτέ του Παλιομούχταρου.

Και ζωντανή μουσική
Τη νόστιμη κουζίνα του Παλιομούχταρου τη χαίρεσαι με καλή, ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο. Πέρα όμως από τις βραδιές με live, ο Παλιομούχταρος αναλαμβάνει να φιλοξενήσεις και όλες τις όμορφες στιγμές σου (εταιρικά πάρτι, διάφορα event, γενέθλια, βαφτίσεις κ.ά.), ετοιμάζοντας για σας και τους καλεσμένους σας πλούσιο μπουφέ.

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο που πέρα από γνωστή είναι και ιδιαίτερα αγαπητή σε ντόπιους και επισκέπτες για την ποιότητα του φαγητού της και την άψογη εξυπηρέτησή της.

INFO:
Φίλιου Τσιγαρίδη 12, Άγιος Θεόδωρος, επ. Λάρνακας. Τρ-Κ 12.00-24.00 (και όλες τις αργίες).
Τηλέφωνο: 24323323
E-mail: paliomouxtarostavern@gmail.com
Facebook: paliomouxtaros / Παραδοσιακη Ταβερνα Παλιομουχταρος
Ιnstagram: paliomouxtaros

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close