Εστιατόρια

Ανακαλύψαμε ένα workshop με υγιεινές λιχουδιές

Είναι και vegan, είναι και λαχταριστές!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2021

Τον τελευταίο καιρό, πολλοί από εμάς ψάχνουμε αυτό το κάτι διαφορετικό στον ουρανίσκο μας, αλλά ταυτόχρονα και το υγιεινό που θα μας κάνει να νιώθουμε πιο «ανάλαφροι».  Η τάση για vegan φαγητά και γλυκά είναι δεδομένη στις μέρες μας αφού πολλά εργαστήρια, φούρνοι και εστιατόρια προσφέρουν πολλές επιλογές-λαχταριστές!

Εντοπίσαμε, λοιπόν, ένα εργαστήρι που προσφέρει πολλές επιλογές από υγιεινές λιχουδιές, vegan και χωρίς πρόσθετη ζάχαρη.  Ακούει στο όνομα «Raising Gastronomes».

Κάλλιστα, μπορείς να έχεις μία στη τσέπη σου, μία στη τσάντα σου και μία στο γραφείο σου.  Άλλωστε, έχεις πολλές επιλογές σ’ αυτό το workshop που σίγουρα δεν θα πεις «όχι» και σε μία δεύτερη.

Ξεκίνα τη μέρα σου με μία μπάρα «tropical coconut», ή αν είσαι λάτρης της καραμέλας, με μία «peanut caramel».  Αυτό που μπορείς, επίσης να δοκιμάσεις και να τρέξουν τα σάλια σου από την εμφάνιση και τη γεύση είναι τα «mini Bliss Balls» τους, τα οποία είναι διαθέσιμα σε τρεις γεύσεις.  Επιλέγεις και παίρνεις: Σύκο και καρύδα, καραμέλα με φιστίκια ή γεύσεις από μούρα.

Όλες αυτές οι λιχουδιές είναι συσκευασμένες με όμορφο, χρωματιστό περιτύλιγμα, ενώ το ό, τι «συμβαίνει» μέσα, μόνο ο ουρανίσκος σου μπορεί να το καταλάβει.  Αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί και μαύρη σοκολάτα, σου λένε κάτι;

Ανακάλυψε περισσότερες λιχουδιές και πέρασε τη μέρα σου ευχάριστα!

>> 99 308997, Raising Gastronomes

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close