Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

3 μαγαζιά που φτιάχνουν πεντανόστιμα (γεμιστά) κρουασάν

Πού τρώμε τα πιο αφράτα κρουασάν στην Κύπρο;

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2021

Αφράτη, απολαυστική ζύμη κρουασάν με άρωμα βουτύρου για τους πιο κλασικούς ή πλούσια γέμιση κρέμας ζαχαροπλαστικής ή λαχταριστής σοκολάτας στο εσωτερικό της για τους πιο απαιτητικούς, βάζει σε πειρασμό για ένα απολαυστικό πρωινό, ένα γλυκό break ή ένα τονωτικό διάλειμμα από τη δουλειά.

Ακολουθούν 3 διευθύνσεις όπου η παραγωγή του αγαπημένου κρουασάν δεν αποτελεί μια απλή υπόθεση, αλλά απαιτεί μαεστρία και μεράκι για ένα άκρως απολαυστικό και λαχταριστό, γευστικό αποτέλεσμα.

Grab
Το artisan bakery που έκανε την εμφάνισή του εδώ και μερικές εβδομάδες σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα στην λεωφ. Γρίβα Διγενή. Ένα καινούριο concept βασισμένο σε τρία στοιχεία: Bread, Coffee, Kitchen. Πρόκειται για έναν πολύ γουστόζικο χώρο, που φέρνει ένα άλλο αέρα στον τομέα του καφέ στο κέντρο της πόλης, με τη (healthy) φιλοσοφία και τα προϊόντα του. Ξεχωρίζει για τo artisan προϊόντα του, τον πολύ καλό καφέ του, την ποικιλία από σάντουιτς, τις ολόφρεσκες σαλάτες, τις ζεστές σούπες του, τα μοναδικά ψωμιά του, και φυσικά τα γλυκά του! Εδώ λοιπόν θα βρεις περίπου 30 διαφορετικά σάντουιτς (ανάμεσά τους και επιλογές για vegan αλλά και vegeterian), 20 διαφορετικές σαλάτες, έτοιμα γεύματα (lunch box), healthy pots (με γιαούρτι, φρούτα, γρανόλα κ.ά.), καθώς επίσης και ένα bread station βασισμένο σε artisanal ψωμιά, τα οποία φτιάχνονται όλα στο εργαστήρι του μαγαζιού, με τις πιο προσεγμένες πρώτες ύλες (ζέας, πρωτεϊνούχα, chia, με παντζάρι κ.λπ.). Πέρα από όλα αυτά, θα βρεις και αλμυρά, πεντανόστιμα κρουασάν (γεμιστά και μη), αλλά και λαχταριστά donuts. Σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις! 
(25 772266) Γρίβα Διγενή 92, Λεμεσός. 

Κalopesas
Το κρουασάν είναι ένα από τα πιο γνωστά προϊόντα ζύμης που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει «πρωταγωνιστές» σε κάθε μαγαζί, καθώς πολλοί από εμάς το προτιμάμε να το τρώμε και ως γρήγορο φαγητό. Είτε είναι γλυκό κρουασάν, με μπόλικη μαύρη ή λευκή σοκολάτα, είτε είναι αλμυρό με φέτα ή τυρί, είναι εξίσου απολαυστικό και πάντα νόστιμο ή σχεδόν πάντα... Στου Καλοπέσα είναι πάντα φρέσκα, φτιαγμένα τις καλύτερες πρώτες ύλες και πολύ.... λαχταριστά! Ο «Kalopesas», στη Λευκωσία, λοιπό, φρόντισε και σήμερα από το πρωί να μας ανοίξει το μάτι μας μ’ ένα «λαχταριστό» βίντεο γεμάτο σοκολάτα! Εξάλλου, τα γλύκα στον «Kalopesa» αποτελούν μια μορφή τέχνης και μια πηγή υπέρτατης απόλαυσης. Φρέσκα και πάντα νόστιμα.
(22 819555) Λεωφόρος Λυκαβητού 2, 2334 Λευκωσία.

The BOX Fancy Eating
Η νέα άφιξη στη Λεμεσό, ήρθε να ικανοποιήσει αυτό ακριβώς που έχουμε πλέον ανάγκη, το ποιοτικό, το ξεχωριστό και το ιδιαίτερο, το οποίο κλείνετε σε κουτί και φτάνει σε μας. Ο λόγος για "THE BOX", τα νέο ντελικατέσεν της πόλης, το οποίο θα βρεις στην πολυσύχναστη οδό Αγίας Φυλάξεως, και το οποίο γέμισε τα ράφια του με διάφορα είδη τυριών και αλλαντικών, κρασιών και λιχουδιών. Ωστόσο, δεν μένει μέχρι εκεί, αλλά σου ετοιμάζει και μοναδικά σάντουιτς, σαλάτες και wraps (εξυπηρετώντας σε για take away ή delivery)... Σου φτιάχνει ακόμα και Brunch, μεσημεριανό και platters in a box! Kαι ναι, σου φτιάχνει και κρουασάν που είναι ικανά να σε κάνουν να μιλάς γι' αυτά για μέρες, αφού είναι γεμιστά με φρέσκα φρουτα, Cream cheese και μέλι.
(25422200) Αγίας Φυλάξεως 152, Λεμεσός. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close