Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιανουαρίου 2021
To The MARVELous Cook μας πρωτοσυστήθηκε στο Zester, το διάσημο μπαράκι της παλιάς Λεμεσού, όπου στάθμευσε εκεί για ώρες φτιάχνοντας λαχταριστά burgers και όχι μόνο, αποτελώντας το ιδανικό φαγητό για να συνοδεύσει το ποτό ή για να αποτελέσει το κλείσιμο μίας εξόδου.
Το φιλόξενο περιβάλλον, βλέπεις του μαγαζιού, σε συνδυασμό με τις μοναδικές γεύσεις του MARVELous Cook, αποδείχθηκαν ιδανικά για να απολαύσει κανείς το συγκεκριμένο μενού, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που επέλεγαν να πάρουν και μαζί τους τις νοστιμιές του, φεύγοντας!
Έτσι η οικογένεια του The MARVELous Cook, πήρε τη μεγάλη απόφαση να σταθμεύσει κάπου μόνιμα πλέον το food truck του και να σου σερβίρει τις λιχουδιές του σε πιο μόνιμη βάση!
Έτσι κι έγινε! Πλέον τα νόστιμα burger αλλά και τα πιο λαχταριστά τάκος της πόλης τα βρίσκεις κάθε σαββατοκύριακο από τις 16.00-20.30 στην οδό Θεόδωρου Ποταμιάνου, απέναντι από το Γυμνάσιο Αγ. Νεοφύτου - κοντά στο Jumbo Κάτω Πολεμιδιών).
Και μπορεί το μενού του να μην είναι πολύ μεγάλο, αλλά μπορεί να κάθε γευστική επιθυμία, προτείνοντας δύο beef burger, το Amazing burger και το signature MARVELous burger, ένα chicken burger, το Incredible Chicken BLT burger, ένα veggie burger (το The Green Burger), καθώς επίσης και πεντανόστιμα tacos αλλά και πατάτες για να συνοδεύσεις το γεύμα σου!
Πέρασε μία βόλτα από εκεί ή δώσε την παραγγελία σου στο 99688479 για take away.
Σχετικά

Πήγαμε πρώτοι στο Seline, το νέο rooftop της Λευκωσίας
Και σου μεταφέρουμε εικόνες κι εντυπώσεις!

Ένα μεζεδοπωλείο-όαση στο πολύβουο κέντρο της πρωτεύουσας σε περιμένει για αυθεντικό ελληνικό φαγητό
O Λούκουλλος επέστρεψε και φέτος στην αυλή

Ραντεβού στην αυλή: 13 ταβέρνες στη Λευκωσία για νόστιμα μεζεδάκια
Γνωστές ή πιο «κρυμμένες», μικρές ή λίγο πιο μεγάλες, πλακόστρωτες ή με γρασίδι, νόστιμες και αεράτες

Δύο γαστρονομικές βραδιές με τον διάστερο Arnaud Bignon στη Λεμεσό
Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ θα παρουσιάσει ένα ειδικό μενού στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Anaïs του City of Dreams Mediterranean

Η τιμή και τα συνοδευτικά του οφτού σε 10 top ταβερνάκια του νησιού
Πού τρως καλοφτιαγμένο οφτό κλέφτικο στο νησί και πόσα θα το πληρώσεις

Οι 11 νέες αφίξεις και όλα όσα πρέπει να ξέρεις!
Το καλοκαίρι κρατά ψηλά το γαστρονομικό μας ενδιαφέρον με πολλά και άκρως συναρπαστικά νέα

Δωρεάν λουκουμάδες για όλους, για μία ημέρα!
Ο Λούκουμαν έχει γενέθλια και σε κερνάει (μα τι άλλο;) λουκουμάδες

Το Taste Atlas προτείνει διακοπές στις καλύτερες περιοχές στον κόσμο για φαγητό
Η ελληνική που ξεχωρίζει

Πάμε για τυφλή γευσιγνωσία κρασιού σε ένα υπέροχο οινοποιείο στο χωριό
Δοκιμάζουμε κρασιά χωρίς όραση... μόνο με όσφρηση και γεύση

Μία Τετάρτη γεμάτη μωροκανέλα, τη σπάνια κυπριακή ποικιλία κρασιού
5 ετικέτες για να γνωρίσεις την ποικιλία και τις δυνατότητέ της

Nobu Matsuhisa: Η Κύπρος θα φιλοξενήσει για δύο μέρες τον μεγαλύτερο star chef του κόσμου
Για μία αποκλειστική γαστρονομική εμπειρία

Το Ιστορικόν: Το ταβερνείο-σταθμός του Αγίου Δομετίου ανοίγει και Δευτέρα βράδυ
Βραβευμένο, αυθεντικό και πάντα μερακλίδικο, το Ιστορικόν προσαρμόζει το ωράριό του για το καλοκαίρι, παραμένοντας κλειστό Κυριακή μεσημέρι – μέχρι τον Οκτώβριο.