Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

5+1 σούπερ στέκια για πίτσα και κοκτέιλ στην μπάρα

Απολαμβάνουμε pizza και κοκτέιλ σε μπαράκια της πόλης.

Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2020

Λεπτή ζύμη, πλούσια υλικά, αλλά και εξαιρετικές δημιουργίες στο shaker συνοδεία ωραίας μουσικής.

Άλλωστε, η πίτσα ταιριάζει... πολύ με τα κοκτέιλ και ο άκρως ελκυστικός αυτός συνδυασμός βρίσκει εφαρμογή στα cocktail & pizza bar της πόλης.

Mr. Tippler Cocktail Bar
Λαχταριστή σπιτική πίτσα κάνει… παρέα με μοναδικά και δροσερά κοκτέιλ, καθώς και με ανεβαστική μουσική, σε ένα υπέροχο σκηνικό στον πεζόδρομο! Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 20.00 δίνουμε ραντεβού στο ανανεωμένο κέντρο της Πάφου, το οποίο εδώ και μερικούς μήνες φιλοξενεί το υπέροχο Mr. Tippler Cocktail Bar. Ένα ψαγμένο στέκι που για το φετινό (πρώτο του) καλοκαίρι έχει δημιουργήσει μία όαση! Παντού έχουν απλωθεί ωραία χαλαρά ξύλινα τραπέζια, designάτες καρέκλες, κι ένα τεράστιο γκράφιτι έκανε την εμφάνισή του στον τοίχο. Στο σκηνικό προστίθενται δέντρα και πράσινα spot, που σε συνδυασμό με τα λαμπάκια κάνουν το μέρος ακόμα πιο εξωτικό. Εδώ κάθε μέρα μαζεύονται παρέες για να ζήσουν μια δροσερή  θερινή εμπειρία, που τα έχει όλα. 
(99950993) Κώστα Γεωργίου 3, Πάφος. Δ-Κ 19:00-01:30 (Παρ-K μέχρι τις 02:30).

Sedici Italian Bar
Το στυλάτο μαγαζί στην καρδιά της πρωτεύουσας, αποτελεί μια ευχάριστη νότα για τα απογεύματα και τις νύχτες του φετινού φθινοπώρου. Εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του ιταλικού "aperitivo’, ο ιδιαίτερος χώρος του Sedici έχει διαμορφωθεί για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας μέσα από μια επίλεκτη γκάμα κοκτέιλ και κρασιών, συνοδευόμενων πάντα από καλόγουστες ιταλικές γεύσεις, όπως είναι οι λαχταριστές λεπτόφυλλες πίτσες του. Έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα στην επιλογή των πρώτων υλών, σκοπός του νέου χώρου εστίασης είναι η δημιουργία αρωμάτων και γεύσεων που συνάδουν με την ιταλική φινέτσα των δρόμων του κοσμοπολίτικου Μιλάνου. Καινοτομία στη λειτουργία του νέου μαγαζιού αποτελεί το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων, που παρέχει τη δυνατότητα εύκολης και άμεσης εξυπηρέτησης των πελατών. 
(99161622) Γρίβα Διγενή 6, Λευκωσία. Δ-Κ 18.00-01.00.

Bottega Amaro
Η ατμόσφαιρα σ' αυτό το all day bar restaurant είναι υπέροχη και το ημικυκλικό μπαρ ο απόλυτος χώρος για να αράξεις με την παρέα. Ωστόσο φοβερή είναι και η μπάρα που βγήκε εκτός, για τα δροσερά βράδια του φθινοπώρου στην πρωτεύουσα. Το Bottega Amaro είναι ιdανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, είτε επιλέξεις πρωινό καφεδάκι, μεσημεριανό είτε για χαλαρό ποτάκι το βράδυ απολαμβάνοντας συνάμα πιάτα της ιταλικής κουζίνας. Εμείς πάντως προτείνουμε να επιλέξεις κοκτέιλ και πίτσα, μιας και όλοι μιλάνε για τις υπέροχες πίτσες, με λεπτή ζύμη και ιταλική αύρα που φτιάχνονται επιτόπου στο μαγαζί.
(22777270) Πινδάρου 14, Λευκωσία.

Rokoko
Σ' αυτό το γουστόζικο εστιατόριο με τα industrial στοιχεία και την παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα, θα καθίσεις στο κεντρικό τραπέζι του ping pong για τραπεζαρία και θα απολαύσεις ιταλική, δημιουργική κουζίνα (με πρωταγωνιστές την πεντανόστιμη πίτσα, τις λαχταριστές μακαρονάδες) που θα σου γαργαλίσει τον ουρανίσκο με τις γεύσεις που θα φτάσουν στο τραπέζι σου. Σε έναν χώρο με κομψή διακόσμηση, φιλική εξυπηρέτηση και δροσερά cocktail θα απολαύσεις το γεύμα σου με στυλ. Μη φύγεις αν δεν δοκιμάσεις το καλτσόνε τους! 
(22254525) Χριστόδουλου Σώζου 21, Λευκωσία. 

Bar du Soleil
Ανάμεσα σε πράσινα φυτά, και μια εντυπωσιακή μπάρα, με ντιζαϊνάτα stools, το Bar du Soleil είναι το μέρος όπου θα πας από το πρωί για να πιεις τον καφέ σου ή τον detox χυμό σου. Νωρίς το απόγευμα θα βρεθείς και πάλι εκεί για να απολαύσεις τα after office drinks σου, σε γαλάζιο φόντο και μακριά από το πολύβουο κέντρο, ανάμεσα στους πιο στυλάτους θαμώνες. Μπορείς ακόμα να κάνεις εδώ και κάποιες από τις επαγγελματικές συναντήσεις σου, όταν αυτές έχουν πιο χαλαρό και άνετο χαρακτήρα. Το βράδυ, όμως, ο χώρος μεταμορφώνεται σε έναν elegant προορισμό για έξοδο με την παρέα. Το μενού του έχει λίγες αλλά αξιόλογες επιλογές, από τις οποίες εμείς προτιμούμε πάντα την ιταλική πίτσα του. Βέβαια, εσύ θα φλερτάρεις έντονα και με τα platters του, τα οποία θα συνοδεύσουν ιδανικά το ποτό σου, είτε αυτό είναι κοκτέιλ (13 κλασικά, όπως Μojito, Margarita, Caipirinha, Martini κ.ά., 7 signature και 6 gin & tonic) είτε ένα από τα κρασιά του καταλόγου. Και είναι ωραίες οι οινικές επιλογές του καταλόγου με ετικέτες από Κύπρο και εξωτερικό που ποτέ δεν μας έχουν απογοητεύσει.
(25371500) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. 

Ventuno 
Δίπλα στο κύμα, στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού της Λεμεσού, το ιταλικό Ventuno θα σε εντυπωσιάσει από την κομψότητα και το class που διαθέτει. Αν είναι κάτι που προσέχεις στο Ventuno, εκτός από τη διακόσμηση, είναι ο υπαίθριος χώρος του, που βλέπει κατευθείαν στη θάλασσα, αλλά και στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού. Το μενού διαθέτει ιταλικές λιχουδιές, όπως πίτσες, σαλάτες και σάντουιτς, αλλά και πάστες, κρεατικά και εξαιρετικά ριζότο. Υιοθετώντας την ιταλική συνήθεια του aperitivo, τα απογεύματα (19.00-21.00) θα συνοδεύσεις το ποτό σου με επιλογές από έναν δωρεάν μπουφέ με γευστικά τσιμπήματα. 
(25340100) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Δ-Πεμ 10.00-24.00 & Παρ-Κ 10.00-01.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close