Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Φάγαμε (νόστιμο) brunch δίπλα στη θάλασσα, σε ένα κομψό μέρος

Από το προηγούμενο σαββατοκύριακο η πολύ όμορφη βεράντα του ατμοσφαιρικού Ventuno στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, μπήκε σε ρυθμούς brunch.

Δημοσιεύτηκε στις 29 Οκτωβρίου 2019

Δίπλα στο κύμα, στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού της Λεμεσού, το Ventuno θα σε εντυπωσιάσει από την κομψότητα και το class που διαθέτει. Αν είναι κάτι που προσέχεις στο Ventuno, εκτός από τη διακόσμηση, είναι ο υπαίθριος χώρος του, που βλέπει κατευθείαν στη θάλασσα, αλλά και στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού.

Tο Ventuno εδώ και μερικούς μήνες λοιπόν έχει κερδίσει επάξια τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια για το ξεχωριστό φαγητό και την κουζίνα του. Αυτοπροσδιορίζεται ως ένα ιταλικό wine bar-restaurant ωστόσο από το προηγούμενο σάββατο, μπορούμε να πούμε ότι έχει γίνει και ένα αγαπημένο μέρος για brunch.

Tα σαββατοκύριακα από νωρίς το πρωί μέχρι και τις 3 το απόγευμα, το brunch, γίνεται (από τώρα και στο εξής) ο λόγος να παραλείψεις το μεσημεριανό και να απολαύσεις αβγά σε διάφορες εκδοχές όπως και καλοφτιαγμένες ιταλικές γεύσεις, που όχι μόνο τρώγονται ευχάριστα, αλλά και από όλους! 

Με το που περνάς τo κατώφλι του, είσαι σίγουρος ότι η εμπειρία σου στο μαγαζί θα είναι καταπληκτική: φιλόξενη ατμόσφαιρα, μοντέρνα διακόσμηση, άπλετο φυσικό φως και χαλαρή μουσική.

Ρίχνοντας μια ματιά στον κατάλογο του brunch, φυσικά και περνάς από το στάδιο που θες να τα φας όλα. Εμείς πάντως ξεκινήσαμε από την ομελέτα και καταλήξαμε στα pancakes. Αυτό προτείνουμε να κάνεις κι εσύ.

Ωστόσο στο μενού θα βρεις από τις ιταλικές λιχουδιές σπιτική κοτόπιτα, ομελέτα frittata ψημένη στον φούρνο με τραγανό μπέικον, παρμεζάνα, ντοματίνια, πράνιση πιπεριά και θυμάρι, ακόμα και ιταλική focaccia με προσούτο, βουβαλίσια μοτσαρέλα και ρόκα. Μπορείς να επιλέξεις και τις λεπτές φέτες μοσχαρίσιου κρέατος με ντομάτα, ρόκα, τρούφα και φλοίδες παρμεζάνας σε πίτα ολικής αλέσεως.

Από τις επιλογές με τα αβγά, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε σπιτική στραπατσάδα, τραγανή μπρουσκέτα, αβγά benedict, αβγά florentine και την Italian Burrata. Το πρωινό Ventuno, από την άλλη, θα φτάσει κοντά σου με δύο τηγανητά αβγά, ψητή λούντζα, χαλλούμι, λουκάνικο και ψημένη μπρουσκέτα.

Στο μενού θα βρεις και veggie επιλογές, όπως τραγανή μπρουσκέτα vegan ή platter εκλεκτών ιταλικών τυριών και φρούτων.

Ιδανικά θα κλείσεις με αφράτα pancakes με μαρμελάδα άγριων φρούτων του δάσους ή με πραλίνα σοκολάτας και μπανάνα.

Συνόδευσε το brunch σου με ένα ποτήρι prosecco, φρέσκο χυμό ή καφέ. 

 Πληρ. 25 340100.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close