Αυθεντικές γεύσεις από την Βαυαρία στην καρδιά της Λευκωσίας

Η νέα άφιξη της Λευκωσίας προσγειώθηκε στην καρδιά της πόλης στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού σε ένα χώρο ο οποίος παρέμενε ανεκμετάλλευτος για πολλά χρόνια μετά τη διακοπή της λειτουργίας του γνωστού μας La Pasteria. 

O συγκεκριμένος χώρος μεταμορφώθηκε πρόσφατα σε μία αυθεντική βαυαρική μπιραρία για τους φίλους της καλής γερμανικής μπίρας και όχι μόνο. Η μπιραρία ακολουθεί τις προδιαγραφές μίας κλασικής γερμανικής pub, με ξύλινη διακόσμηση και πέτρα τόσο εσωτερικά όσο και στην εξωτερική της βεράντα. 

Το νέο μαγαζί της πρωτεύουσας, το Biergarten σερβίρει αυθεντική βαυαρική κουζίνα με εντυπωσιακά πιάτα της κεντρικής Ευρώπης που δίνουν έμφαση στο κρέας και τις νόστιμες σάλτσες. 

Εδώ θα δοκιμάσεις πρώτα απ' όλα τα κλασικά γερμανικά αρτοποιήματα, τα bretzel, μία ενδιαφέρουσα γκάμα από ορεκτικά, σαλάτες, συνοδευτικά, γερμανικά λουκάνικα που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μενού, μπριζόλες, μπέργκερ και μία σειρά από αυθεντικά και πεντανόστιμα παραδοσιακά γερμανικά πιάτα για να τα συνοδεύσεις με την μπίρα σου. 

Το μενού περιλαμβάνει επίσης και επιλογές για το παιδί. 

Biergarten title
Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Τηλ. Επικ.:
  • Website:
Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού, Λευκωσία

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31