Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Αυτά είναι τα 7 καλύτερα Bar Restaurant του νησιού μας

Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν την σεζόν 2018-2019 και φιγουράρουν στην κατηγορία Bar/Restaurantτων Cyprus Eating Awards 2019

Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2019

Tα Cyprus Eating Awards 2019 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 12 κατηγορίες και τα 85 φετινά υποψήφια εστιατόρια. Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 12 κατηγορίες, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες κατηγορίες του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή των Bar Restaurant που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας. Πρόκειται για μία κατηγορία στην οποία ανήκουν εστιατόρια με ολοκληρωμένες προτάσεις εστίασης και ξεχωρίζουν για το μενού φαγητών και την μπάρα τους. 

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που συνδυάζει καλύτερα το καλό φαγητό με τα κοκτέιλ.

Οι υποψηφιότητες για το Bar Restaurant εστιατόριο της χρονιάς είναι: 

Ψήφισε το αγαπημένο σου εστιατόριο ΕΔΩ

1. COLUMBIA BEACH
Μία ολοκληρωμένη all day εμπειρία απόλαυσης, που στα περσινά βραβεία απέσπασε τον τιμητικό έπαινο για το Kαλύτερο Concept Eστιατορίου. Ένας φανταστικός χώρος πλάι στη θάλασσα, με μία εντυπωσιακή πισίνα στο κέντρο, όπου φιλοξενούνται σούπερ event, ενώ η κουζίνα σερβίρει υπέροχα πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, signature cocktails και κρασιά από μία πολύ καλά ενημερωμένη λίστα.
(25321500) Λεμεσός.

2. DO WINE & DINE
Ένας προσεγμένος και φινετσάτος χώρος, βραβευμένος στα Cyprus Eating Awards, που αγαπά το καλό φαγητό και κρασί. Διαθέτει ένα μενού που συνδυάζει στοιχεία από τη διεθνή κουζίνα και πραγματικά μεγάλη γκάμα από τον κυπριακό-ελληνικό και διεθνή αμπελώνα με 300 ετικέτες κρασιών, από τα οποία αρκετά σερβίρονται και στο ποτήρι. Επίσης, έχει κελάρι για ιδιωτικά πάρτι.
(25020056) Λεμεσός. 

3. MARINA BEACH BAR
Αποτελεί το μοναδικό beach bar στη Μαρίνα Λεμεσού και βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία. Διαθέτει μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία αναμειγμένα με γήινα χρώματα και παρέχει υψηλού επιπέδου γαστρονομικές εμπειρίες με αξιόλογα πιάτα. Είναι ένας χώρος ιδανικός για χαλάρωση με όλες τις ανέσεις, που το καθιστούν ως την πιο εκλεπτυσμένη επιλογή ημερήσιας ή νυκτερινής εξόδου στην πόλη της Λεμεσού.
(25051878) Λεμεσός.

4. NAVA SEASIDE
Μπήκε στη ζωή μας μόλις πέρσι, έγινε αμέσως talk of the town και νούμερο ένα summer spot της Κύπρου. Το απόλυτο καλοκαιρινό στέκι του Πρωταρά συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τον νησιώτικο χαρακτήρα του, την εντυπωσιακή διακόσμησή του, τα πιάτα και τα cocktail, ενώ είναι πολύ μπροστά με τα μουσικά του live και τους καλλιτέχνες που φιλοξενεί.
(22777744) Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου.

5. PATIO COCKTAIL WINE TAPAS BAR
Ένας από τους δημοφιλέστερους χώρους διασκέδασης της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας, που έχει δώσει το δικό του στίγμα όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα της εστίασης και της διασκέδασης. Πρόσφατα ανανέωσε το μενού του με πιάτα από τη Nikkei κουζίνα συνάπτοντας συνεργασία με τον επιτυχημένο Έλληνα chef Θάνο Στασινό.
(22664488) Λευκωσία.

6. PIER ONE CAFÉ RESTOBAR
Ένας από τους ωραιότερους χώρους εστίασης στην πόλη της Λεμεσού, σε μία από τις πλέον προνομιακές τοποθεσίες της πόλης με θέα στη θάλασσα. Ήδη βραβευμένο τα προηγούμενα χρόνια κρατά ψηλά τον πήχη στον τομέα της εστίασης. Τα δημιουργικά πιάτα, τα signature cocktails και η ατμόσφαιρά του το ανεβάζουν για άλλη μια χρονιά ψηλά στις προτιμήσεις.
(25022375) Λεμεσός.

7. VINO CULTURA WINE BAR & CELLAR
Η κάβα του, που παινεύεται για τις ψαγμένες ετικέτες της, αλλά και το εντυπωσιακό από κάθε άποψη tapas bar του, αποτελούν μια κορυφαία οινογαστρονομική εμπειρία. Για κάθε εποχή του χρόνου και για κάθε περίσταση, το ατμοσφαιρικό wine bar της πρωτεύουσας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξόδου με ένα εδεσματολόγιο που σε ταξιδεύει στα γαστρονομικά μονοπάτια ολάκερης της υφηλίου.
(22676707) Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close