Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Minthis Restaurant: Ζήστε την επιτομή της υψηλής γαστρονομίας στο Minthis

Η γοητεία της ατμόσφαιρας, τα εμπνευσμένα από τη μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα πιάτα, επιφυλάσσουν σε κάθε επισκέπτη μοναδικές γευστικές απολαύσεις

Δημοσιεύτηκε στις 01 Αυγούστου 2019

Το ονειρικό θέρετρο Minthis της Pafilia Property Developers βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από την Πάφο και απλώνεται σε μια απέραντη έκταση 5 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων σε προστατευόμενη περιοχή του δικτύου Natura 2000. Ταυτισμένο με την αυστηρή πολυτέλεια, την κομψότητα και την κοσμοπολίτικη διάθεση, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ένα εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής.

Το φινετσάτο εστιατόριό του, με τη μαγευτική θέα στο γήπεδο γκολφ και την οροσειρά του Τροόδους, αποτελεί την τέλεια επιλογή για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις, συνδυάζοντας αρμονικά το ρομαντισμό της φύσης με την εντυπωσιακή υψηλή αρχιτεκτονική και την πολυτελή διακόσμηση. 

Η φιλοσοφία του εστιατορίου, βασίζεται στο συνδυασμό των φρέσκων εποχιακών υλικών με τα βότανα της φύσης, τα οποία καλλιεργούνται στο Minthis και τα γύρω χωριά. Κάθε πιάτο δημιουργείται προσεκτικά, με μεσογειακές πινελιές, fusion αισθητική και ευρηματικούς συνδυασμούς υλικών, όπως καρπούς, μέλι από τις κυψέλες του Minthis, βότανα, φρούτα από τα οπωροφόρα δέντρα και ελαιόλαδο από τα ελαιόδενδρα του θερέτρου.

Η γοητεία της ατμόσφαιρας, τα εμπνευσμένα από τη μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα πιάτα, επιφυλάσσουν σε κάθε επισκέπτη μοναδικές γευστικές απολαύσεις. Το υψηλών προδιαγραφών μενού και η δημιουργική φαντασία των εξαιρετικών σεφ του εστιατορίου, υπόσχονται συναρπαστικούς συνδυασμούς που προκαλούν παραλήρημα με τις γεύσεις τους!

Το εκρηκτικό γαστρονομικό ταξίδι με τα υγιεινά πιάτα που διεγείρουν τον ουρανίσκο, συμπληρώνουν η μεγάλη γκάμα κρασιών και η διακριτική εξυπηρέτηση, στοιχεία που αναδεικνύουν το εστιατόριο του Minthis σε έναν must προορισμό για τους λάτρες του καλού φαγητού.

Ζήστε την επιτομή της υψηλής γαστρονομίας στο Minthis!

Για πληροφορίες και κρατήσεις: T: +357 26 842 222, E: clubhouse@minthisresort.com www.minthisresort.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close