13-19 June 2019
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Rocketman

Είναι το "Rocketman" το νέο "Bohemian Rhapsody"; Ηιστορία του Sir Elton John για τη διαδρομή του προς την κορυφή!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2019

Όσοι ενθουσιαστήκατε με το Bohemian Rhapsody για τους Queen και τον μυθικό Freddie Mercury, ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε ακόμη ένα κινηματογραφικό έπος για έναν τεράστιο καλλιτέχνη.

Το "Rocketman", σε σκηνοθεσία του Dexter Fletcher και σενάριο του Lee Hall έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές. Αφηγείται την ιστορία του Sir Elton John με απαρχή την εκτόξευση του σε παγκόσμιο super star στα τέλη της δεκαετίας του '60, σε ένα επικό μιούζικαλ που βασίζεται σε μια αληθινή φαντασίωση. 

Γεννημένος ως Reginald Dwight, ένα παιδί από μια μικρή πόλη ονειρεύεται ότι θα γράφει τραγούδια έως ότου μεταμορφωθεί πλήρως ως Elton John για να γίνει ο θρύλος που γνωρίζουμε σήμερα.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Taron Egerton σε μια ερμηνεία ζωής...

Στις αρχές του 2012, ο ίδιος ο Elton John ανακοίνωσε πως έχει στα σκαριά τη κινηματογραφική του βιογραφία, επιλέγοντας μάλιστα τον Justin Timberlake για να τον υποδυθεί. Ο Lee Hall ("Victoria & Abdul") ανέλαβε να γράψει το σενάριο και ο Michael Gracey να το σκηνοθετήσει.

Για πέντε περίπου χρόνια το project ήταν στον πάγο, με αρκετούς ηθοποιούς να φημολογούνται ότι φλερτάρουν με το πρωταγωνιστικό ρόλο, μεταξύ των οποίων και ο Tom Hardy! 

Χρειάστηκε να φτάσουμε στα μέσα του 2017 όταν ανακοινώθηκε πως ο Taron Egerton ("Robin Hood") ήταν τελικά ο εκλεκτός, ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη θα βρεθεί εν τέλει ο Dexter Fletcher ("Eddie the Eagle"), αυτός που ολοκλήρωσε ο Bohemian Rhapsody μετά την απομάκρυνση του Bryan Singer.

Η ταινία καταπιάνεται με τη ζωή του... Reginald Dwight από τη περίοδο που σπούδαζε στη Βασιλική Μουσική Ακαδημία, μέχρι και την επική αλλά και ταραχώδη συνεργασία με τον Bernie Taupin που ουσιαστικά τον έκανε και τον Elton John που γνωρίζουμε.

Όπως δήλωσε ο Edgerton, το Rocketman δεν είναι μια παραδοσιακή βιογραφία, μια που περιέχει πολλά στοιχεία φαντασίας.
 

Καθ 22.10

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close