Cine News , Κινηματογράφος

Ο Ντι Κάπριο θα είναι ο Φρανκ Σινάτρα στην ταινία που σκηνοθετεί ο Μάρτιν Σκορσέζε

Μαζί του η Τζένιφερ Λόρενς που θα υποδυθεί τη δεύτερη σύζυγο του θρυλικού τραγουδιστή, Άβα Γκάρντνερ, η οποία έγινε η αιτία να διαλυθεί ο γάμος του με τη Νάνσι Μπαρμπάτο.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Απριλίου 2024

Ασταμάτητος ο Μάρτιν Σκορσέζε. Πέρα από την ταινία για τη ζωή του Ιησού, την οποία αποκάλυψε σε συνέντευξή του στους Los Angeles Times τον περασμένο Ιανουάριο, σχεδιάζει να γυρίσει back to back και ταινία για τον Φρανκ Σινάτρα.

Ο μεγάλος Αμερικανός σκηνοθέτης θέλει να παρακάμψει τα στούντιο και να χρηματοδοτήσει ανεξάρτητα το «Life of Jesus», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο (1973) του Σουσάκου Έντο -συγγραφέα επίσης, του «Silence», που έκανε ταινία το 2016 με τον Άντριου Γκάρφιλντ και τον Άνταμ Ντράιβερ. Ο Σκορσέζε θα ήθελε επίσης να συνεργαστεί ξανά με τον Γκάρφιλντ, αν και δεν είναι σαφές κατά πόσο ο 40χρονος ηθοποιός ενδιαφέρεται για τον ρόλο του τίτλου ή για να παίξει έναν από τους μαθητές του Ιησού.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες, με τα γυρίσματα να γίνονται στο Ισραήλ -πόσο εφικτό θα είναι αυτό εν μέσω πολέμου μένει να αποδειχτεί- στην Ιταλία και την Αίγυπτο.

Όσο για την ταινία με τη ζωή του Φρανκ Σινάτρα -για την οποία προς το παρόν δεν έχει λάβει τις ευλογίες της κόρης του Τίνα- πρωταγωνιστές, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Variety, θα είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον θρυλικό τραγουδιστή και η Τζένιφερ Λόρενς που θα υποδυθεί τη δεύτερη σύζυγό του, την ηθοποιό Άβα Γκάρντνερ, η οποία έγινε η αιτία να διαλυθεί ο γάμος του Σινάτρα με τη Νάνσι Μπαρμπάτο, μητέρα της Τίνα.

6620e2c123000032000d33f3.webp

Με πρωταγωνιστές δύο από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς σταρ του πλανήτη η ταινία ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον στούντιο και υπηρεσιών streaming. Η Apple, η οποία χρηματοδότησε το «Killers of the Flower Moon» με 215 εκατ., θα ήθελε να συνεχίσει την συνεργασία της με τον Σκορσέζε, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Sony είναι η επικρατέστερη.

Τα σχέδια του ηλικίας 81 ετών σκηνοθέτη δεν σταματούν εδώ. Στον ορίζοντα είναι και μια συνεργασία του με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ στην τηλεοπτική σειρά «Cape Fear» για το Apple TV+. Οι δύο θρύλοι του αμερικανικού σινεμά θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί του πρότζεκτ, που θα βασίζεται στις ταινίες «Ακρωτήρι του Φόβου» του 1991 και του 1962.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close