Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2019
Με πλήρη επίγνωση του κύρους και της ιστορικής παρακαταθήκης του ξενοδοχείου Χίλτον Κύπρου, οι νέοι ιδιοκτήτες του, Invel και Πανγαία προχώρησαν στη μετονομασία του σε The Landmark Nicosia. Το νέο όνομα και λογότυπο τίθενται σε ισχύ από την 1η Ιουνίου 2019.
Η αλλαγή του εμπορικού σήματος ήταν προγραμματισμένη καθώς δεν προβλεπόταν η διατήρηση του προηγούμενου εμπορικού σήματος και διαχειριστικού φορέα στο πλαίσιο της πρόσφατης απόκτησης της πλειοψηφικής συμμετοχής στην εταιρεία ιδιοκτήτρια του εμβληματικού ξενοδοχείου από τους νέους επενδυτές, Πανγαία και Invel.
Η Διεύθυνση και το προσωπικό παραμένουν πιστοί στα επίπεδα υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και εξυπηρέτησης που ταυτίστηκαν με τη διεθνή εικόνα της πρωτεύουσας και του ξενοδοχείου, και εργάζονται πυρετωδώς για τη λαμπρή συνέχεια.
Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Invel και εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής της Πανγαία, κ. Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, με αφορμή την αλλαγή ορόσημο, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Μετά τις αλλεπάλληλες αλλαγές ιδιοκτησιακού καθεστώτος που επηρέαζαν τα σχέδια για το μέλλον, ήρθε η ώρα το πιο σημαντικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας να αποκτήσει ξανά την προοπτική, την αίγλη και το κύρος που του αναλογεί: Η Invel και η Πανγαία δεσμεύονται για την αναγέννηση του με ένα μακροπρόθεσμο επενδυτικό πρόγραμμα που θα αναδείξει τις τεράστιες αναξιοποίητες δυνατότητές του. Το όνομα The Landmark Nicosia είναι η φυσική εξέλιξη αυτής της φιλόδοξης πορείας, καθώς από το 1967 μέχρι σήμερα, στο συγκεκριμένο ακίνητο εγγράφεται η συλλογική μνήμη της Λευκωσίας”.
Το εμβληματικό ξενοδοχείο υπήρξε επί δεκαετίες το σημείο αναφοράς της διεθνούς εικόνας της πόλης και λειτουργεί ως το επίκεντρο της επιχειρηματικότητας, της πολιτικής και της διπλωματίας του νησιού. Σφραγίζοντας ανεξίτηλα την κοινωνική ζωή, τη γαστρονομία και την ψυχαγωγία του τόπου, το ξενοδοχείο ορόσημο αποτελεί πυρήνα της φιλοξενίας της πρωτεύουσας.
Με νέο όνομα, νέα και δυναμική ιδιοκτησία, νέο όραμα και φιλόδοξα σχέδια, το κορυφαίο ακίνητο, το ξενοδοχείο 5 αστέρων της πρωτεύουσας, στηρίζει και το όραμα της αναβάθμισης της εικόνας της Λευκωσίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Το νέο όνομα και λογότυπο του ξενοδοχείου, δεν είναι απλώς μια καλλιτεχνική απεικόνιση, αλλά η βιτρίνα των αξιών που αντιπροσωπεύει. Το όνομα απηχεί το παρελθόν του και καθρεφτίζει το μέλλον του, δηλώνει τον ρόλο και την κυρίαρχη θέση του τόσο στη Λευκωσία όσο και στην Κύπρο. Προσδιορίζει ίσως το πιο γνωστό σημείο αναφοράς της πόλης αλλά και τη χρονική στιγμή που τα πάντα αλλάζουν.
Ο κύκλος κυριαρχεί στη σύνθεση του λογοτύπου. Συμβολίζει την αδιάκοπη και αέναη συνέχεια, την κληρονομιά αλλά και τις τολμηρές νέες προοπτικές του The Landmark Nicosia.
Σχετικά

Τον Πατρικό ξεσηκώνεται από την Τερσεφάνου και προσγειώνεται στη Λευκωσία
Για ένα μόνο βράδυ, στήνουν την κουζίνα τους στο δρομάκι της Τρικούπη και ετοιμάζουν 4 ξεχωριστά πιάτα

AMANO Kitchen Bar - Νέα γαστρονομική εποχή με τον Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλο ως Consultant & Culinary Director
Ο Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος αναλαμβάνει Consultant & Culinary Director του AMANO Kitchen Bar στη Λευκωσία.

Το Φαρμακείον της Φανερωμένης είναι η νέα… “θεραπευτική” στάση για καφέ και ποτό στην πόλη
Ένα νέο café bar με ιστορία, έρχεται να δώσει στην περιοχή της Φανερωμένης γεύση, άρωμα και νέα αίσθηση!

A Night of New Tastes: Το αγαπημένο εστιατόριο Akakiko μας σύστησε τις νέες προσθήκες του μενού σε ένα ξεχωριστό gathering
Μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις στο Akakiko του Hilton Nicosia

Μάθαμε πότε ανοίγει το Khora, το νέο ελληνικό εστιατόριο της πρωτεύουσας
Το νέο εστιατόριο της Λευκωσίας, δέχεται ήδη κρατήσεις

Pinolo: Επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά το Pasta Week!
Από 20 έως 26 Οκτωβρίου, το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο Pinolo, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, με ένα sharing menu που σε ταξιδεύει στην καρδιά της Ιταλίας!

Πομιλορού: Η νέα γευστική «απογείωση» στην πόλη!
Το νέο ψητοπωλείο–μαγειρείο φέρνει τις παραδοσιακές συνταγές στην πόρτα σου μέσω Foody — ζεστές, αυθεντικές και φτιαγμένες με μεράκι.

Γνωστή κυπριακή εταιρεία δημιούργησε την Σοκολάτα Μελομακάρονο
Ένα γλυκό αφιέρωμα στην ελληνική κληρονομιά και στη δεξιοτεχνία της χειροποίητης σοκολάτας

Ο Πορφύριος θα σερβίρει το διάσημο οφτό του και παραδοσιακό σουβλάκι (για δύο μέρες)
Με αφορμή το πανηγύρι στην Περιστερώνα, ο Πορφύριος προσφέρει ένα special μενού

Ο διάσημος Ιταλός σεφ και κριτής του MasterChef Italia, Giorgio Locatelli, έρχεται Κύπρο για τη γιορτή της Λευκής Τρούφας
Μαζί του και ο προμηθευτής τρούφας του σεφ, Carlo Caporicci, που θα μοιραστεί τα μυστικά αυτού του πολύτιμου συστατικού

25 χρόνια «Κυρά Γιωργένα»: Μια ιστορία γεμάτη αυθεντικές γεύσεις και διασκέδαση
Η αγαπημένη ταβέρνα της Λάρνακας γιορτάζει ένα τέταρτο του αιώνα με αυθεντικές συνταγές, φιλοξενία και στιγμές που έγιναν αναμνήσεις

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις τραπέζι στους 7 Λινούς
Πήγαμε, δοκιμάσαμε και μεταφέρουμε εικόνες, γεύσεις κι εντυπώσεις από ένα χώρο που έχει καταφέρει να γίνει το πιο πολυσυζητημένο τραπέζι της επαρχίας Λεμεσου