Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαΐου 2018
Μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στο δροσερό πάρτι που διοργάνωσε το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons, για να υποδεχθεί την Εβδομάδα Παγωτού, που φέτος δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της πιο γλυκιάς παγωμένης εμμονής του καλοκαιριού, από τις 18 έως και τις 27 Μαΐου 2018, καθημερινά από τις 16:00 μέχρι τις 19:00.
Σε μια όαση δροσιάς δίπλα στην πισίνα, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, γευσιγνώστες, φίλοι και συνεργάτες του Four Seasons, δοκίμασαν αγαπημένες γεύσεις παγωτού οι οποίες ζωντάνευαν μπροστά στα μάτια τους και μετατρέπονταν πάνω σε μια ψυχόμενη πλάκα, σε υπέροχες και απολαυστικές παγωτοδημιουργίες.
Η ιεροτελεστία της προετοιμασίας εξέπληξε τους προσκεκλημένους, οι οποίοι με ενθουσιασμό και προσμονή έβλεπαν το παγωτό τους να αναμειγνύεται με μαεστρία μπροστά τους και να εξελίσσεται σε ένα υπέροχο μωσαϊκό συνδυασμών και γεύσεων, με φίνες πρώτες ύλες.
Εβδομάδα Παγωτού… με γευστική καινοτομία
Ο Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του, με έμφαση πάντα στην ποιότητα και τη φαντασία, ετοιμάζονται να εντυπωσιάσουν για μια ακόμη φορά στην Εβδομάδα Παγωτού του Colors Café και σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι γευστικής απογείωσης για να δημιουργήσετε τις δικές σας παγωτοσυνθέσεις με λαχταριστούς συνδυασμούς σοκολάτας, φράουλας, καραμέλας, βανίλιας, κόκκινων φρούτων και ξηρών καρπών.
Στη συλλογή του μενού της Εβδομάδας Παγωτού προστίθενται για τους λάτρεις της υγρής γαστρονομίας και τρία ευφάνταστα ice cream cocktails. Το ακαταμάχητο Mint Dreams με Vodka, vanilla ice cream και crème de menthe, το εκρηκτικό Frozen Love με Vodka, white crème de cacao, φρέσκες φράουλες και vanilla ice cream και το εκλεπτυσμένο White Bellini με Prosecco και σορμπέ λεμόνι.
Σχετικά

Brunch με θέα στο χωριό: 20 μοναδικές επιλογές
Ανακαλύψτε τα πιο όμορφα χωριά για ένα χαλαρό και γευστικό brunch στην εξοχή

Πλούσιο μπουφέ την Κυριακή σε 10 οικογενειακά εστιατόρια στο χωριό
Πάμε εκδρομή στα ορεινά και κάνουμε στάση για νόστιμο φαγητό σε 10 καλά εστιατόρια που ξέρουν από καλό μπουφέ και φιλοξενία

Η Κύπρος στο ποτήρι: Εργαστήρι γευσιγνωσίας κυπριακού κρασιού στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου
Mε οδηγό τη συγγραφέα και εκπαιδεύτρια Φλωρεντία Κυθραιώτου

Πατέρας και γιος έκαναν ένα χωριό της Λεμεσού προορισμό για πίτσα
Ένα μοναδικό στο είδος του food truck, που λέγεται ab ovo, φέρνει στον χώρο σου την αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα

Το πιο χαλαρό και ανεπιτήδευτο μπαράκι του νησιού, επιστρέφει!
Μοναδικό νησιώτικο σκηνικό, με δροσερά κοκτέιλ, ωραία μουσική και ατμόσφαιρα καλοκαιριού

Δημοφιλές ταβερνάκι της Λευκωσίας "πύρωσε" ξανά τους φούρνους του για το πρώτο οφτό της σεζόν
Ετοιμάσου να απολαύσεις ξανά το αγαπημένο κυπριακό πιάτο του καλοκαιριού

Ταβερνείο Το Ιστορικόν: To success story ενός δημοφιλούς μαγαζιού της πρωτεύουσας (Podcast)
O Κύπρος Πολυκάρπου μοιράζεται στο 6ο επεισόδιο των "The Tasty Stories" όλα εκείνα τα μυστικά της δικής του επιτυχημένης πορείας μέσα από το δημοφιλές ταβερνείο του Αγίου Δομετίου

Η παγωταρία Pahit Ice στην Αγία Νάπα μετακομίζει σε νέα, ανανεωμένη τοποθεσία
Ο χώρος εκείνος άλλαξε μορφή και έχει ανοίξει ήδη τις πόρτες του αλλιώς

Πρωινός καφές πλάι στο κύμα σε αγαπημένα στέκια της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά
20 επιλογές που είναι must αυτό το καλοκαίρι

Η φρενίτιδα με τη σοκολάτα Ντουμπάι προκαλεί παγκόσμια έλλειψη φυστικιών
Οι παγκόσμιες τιμές των πυρήνων εκτοξεύονται κατά ένα τρίτο

20 νόστιμα εστιατόρια για μεσημέρι Κυριακής στο βουνό
Εξόρμηση και καλό φαγητό την Κυριακή

Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη τούρτα Φρεζιέ στο Παρίσι
Η πρωτοβουλία ανήκει στο Maison Heloise, διάσημο ζαχαροπλαστείο στην Αρζεντέιγ, βόρειο προάστιο του Παρισιού