Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2017
Μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας και περιπλάνησης στον κόσμο του εκλεκτού και εκλεπτυσμένου τσαγιού του φημισμένου γαλλικού οίκου Dammann Frères θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις αν επισκεφθείς το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από το Festive Afternoon Tea του Colors Cafe θα διαρκέσει από τις 8 μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου και οι λάτρεις του τσαγιού θα μπορούν να απολαμβάνουν αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι χαλάρωσης από τις 3μμ μέχρι τις 7μμ το απόγευμα.
Την προηγούμενη εβδομάδα, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, έμπειροι γευσιγνώστες, φίλοι και συνεργάτες του Four Seasons μυήθηκαν από τον ειδικά εκπαιδευμένο sommelier τσαγιού στην ιεροτελεστία του Afternoon Tea και έζησαν μια συναρπαστική γευστική εμπειρία με τα υψηλής ποιότητας αυθεντικά χαρμάνια τσαγιού Dammann Frères.
Στην εκπληκτική minimal και απόλυτα χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Colors Café με τη μαγευτική θέα προς την πισίνα και τη θάλασσα, οι προσκεκλημένοι εκτός από τα επιλεγμένα τσάγια και βότανα του Festive Afternoon Tea, δοκίμασαν και τα απολαυστικά εδέσματα του Tea Tower που ετοίμασαν οι Pastry Chefs του Colors Café.
To πλούσιο μενού που ετοιμάστηκε αποκλειστικά για το Festive Afternoon Tea, περιλάμβανε χριστουγεννιάτικες προτάσεις υπέροχων αποσταγμάτων τσαγιού όπως το μαύρο τσάι συνδυασμένο με γεύσεις από πορτοκάλι και ανανά με γκουρμέ νότες καραμέλας, το κινέζικο πράσινο τσάι αρωματισμένο με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, αρώματα βανίλιας και μπαχαρικών και φινιρισμένο με φλούδες πορτοκαλιού και κομμάτια μήλου, καθώς και το κόκκινο τσάι με gingerbread, πικρό πορτοκάλι, γεύσεις μαύρου κερασιού, γαρίφαλλα και πιπερόκοκκους. Τα αρωματικά και εκλεπτυσμένα τσάγια συνοδεύονταν με μια ποικιλία από Finger Sandwiches, φρεσκοψημένα scones με κρέμα και μαρμελάδα φράουλας, λαχταριστά macarons με κρέμα βατόμουρο και βανίλια, τάρτα λεμονιού με πραλίνα φουντουκιού, κέικ σοκολάτας γεμισμένο με σοκολάτα Gianduja και το παραδοσιακό κέικ φρούτων του Colors Café.
Σχετικά

Συνεργασία δύο κορυφαίων σεφ για μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας
Ο Michelin-starred Antonio Marino και ο Nicolo Di Puma δημιουργούν ένα μοναδικό “cena a quattro mani”

1+1 δωρεάν καφές στα Starbucks, μόνο για σήμερα
Γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας και κερνούν καφέ

Εξι υπέροχα βράδια με κρασί και μουσική, στην αυλή ενός οινοποιείου, με θέα τα βουνά του Τροόδους
Έξι λόγοι να ανηφορίσεις στο Άγιο Θεόδωρο Πιτσιλιάς αυτόν Αύγουστο

Νέο κατάστημα Kawacom’s τώρα και στην πολυσύχναστη λεωφόρο Ιφιγενείας
Τα Kawacom’s μόλις απέκτησαν το 24ο κατάστημά τους στην Κύπρο

12 μαγαζιά για brunch, μεζεδάκια, καφέ και γλυκό στο γραφικό Όμοδος
Αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάζουμε εξορμήσεις στα χωριά μας και στηρίζουμε τις επιχειρήσεις τους

Η Ελευθερία και η Μαριλένα μόλις άνοιξαν ένα υπέροχο καφενείο στο χωριό Κατύδατα
Ένας νέος καφενές, στην καρδιά του χωριού Κατύδατα, σερβίρει brunch με προϊόντα από το Μποστάνι

Cocktail Saturdays σε ένα υπέροχο οινοποιείο μέσα στο δάσος
Το νέο σκηνικό και η νέα εμπειρία που προσφέρει ο Λευτέρης Μοχιανάκης στο The "Anama Cellar" στον Λυθροδόντα

Τα 7 Κλειδιά στηρίζουν (ξανά) το κυπριακό κρασί
Τις Τετάρτες στα 7 Κλειδιά θα πίνουμε κυπριακό κρασί από τα Κρασοχώρια Λεμεσού, τα οποία έπληξε η φονική πυρκαγιά

Περούτσιος: Τα πιο διάσημα σουβλάκια της Λάρνακας, επιστρέφουν με ανανεωμένη εικόνα
Με νέα εμφάνιση, ίδια όμως ποιότητα και γεύση

"Στηρίξτε το τοπικό κρασί. Στηρίξτε την Κύπρο. Στηρίξτε τους ανθρώπους πίσω από κάθε μπουκάλι"
Το Οινοποιείο Οίνου Γη στο Όμοδος, στέλνει ένα "δυνατό" μήνυμα ελπίδα και αλληλυγγύης

Καλοκαιρινά πιάτα από όλο τον κόσμο – Ιδανικά για τις ζεστές μέρες
Το καλοκαίρι σημαίνει ζέστη, ελαφριά γεύματα και –φυσικά– έμπνευση από ταξίδια

Καλοκαίρι στο πιάτο: 10 δροσερές γεύσεις από όλο τον κόσμο
Πιάτα που μυρίζουν καλοκαίρι και σε ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της γης