Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρτίου 2017
Σε ένα μικρό, ορεινό κυπριακό χωριό στα τέλη της δεκαετίας του ’80, η ζωή δυο δωδεκάχρονων αγοριών είναι ήρεμη κι ανέμελη. Ο Σωκράτης περνά τις μέρες του κατασκευάζοντας αυτοσχέδια εκρηκτικά, παρέα με το φίλο και ξάδερφό του Μάρκο, κι εκεί που αποφασίζουν να κατασκευάσουν τη μεγαλύτερη κροτίδα στην ιστορία του χωριού, ξεκινά η ιστορία της νέας ταινίας του Πέτρου Χαραλάμπους, το '"Αγόρι στη Γέφυρα - Boy on the Bridge".
Η ταινία -την οποία παρουσιάζει η AMP FILMWORKS- είναι ένα συγκινητικό, δραματικό φιλμ ενηλικίωσης βασισμένο στο βιβλίο "The Land of the Golden Apple" της αγγλοκύπριας Eve Makis και έδωσε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης και ακολούθως στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Είναι βραβευμένη στο European Cinema Panorama Film Festival στην Ελλάδα με το Best Film Award (Νοέμβριος 2016) και στο Festival Du Grain A Demoudre με το Best Film Young Jury Cinephile Award, επίσης το Νοέμβριο του 2016, στη Γαλλία. Ο σκηνοθέτης ήταν επίσης υποψήφιος στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου ΙΡΙΣ 2017 ως καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Φαρμακάς, Γιώργος Δημητρίου, Κίκα Γεωργίου, Ανδρέας Τσέλεπος, Μαρία Μιχαήλ, Τόνυ Δημητρίου, Κώστας Δημητρίου, Χριστόδουλος Μαρτάς, Σπύρος Σταυρινίδης, Θανάσης Δρακόπουλος, Λευτέρης Σαλωμίδης, Πάμπος Χαραλάμπους, Λιάνα Χαλκιά, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Πολυξένη Σάββα, Ανδρέας Φυλακτού, Κωνσταντίνος Κυπριανίδης, Δήμος Χρίστοδούλου, Σωτήρης Χριστοδούλου, Φρόσω Κκολού κ.α.

Το "Boy On The Bridge" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Κύπρο, στο πλαίσιο των Cyprus Film Days και στη συνέχεια θα προβάλλεται στους κινηματογράφους K Cineplex σε όλες τις πόλεις από τις 11 Μαΐου 2017 και για περίοδο δύο εβδομάδων.
Σχετικά
«The Drama»: Νέα ταινία θρίλερ με Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον -Δείτε το τρέιλερ
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» παρουσιάζει τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως ένα ιδανικό ζευγάρι, του οποίου η κοινή ζωή δοκιμάζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο.
Το τρέιλερ του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έγραψε ιστορία με 222 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες
Το σίκουελ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου
Μέριλ Στριπ: Ενσαρκώνει την Τζόνι Μίτσελ στη βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας
«Η Μίτσελ δεν θα είναι απλός παρατηρητής. Όλα θα γίνουν από την δική της οπτική, όπως τα έζησε εκείνη», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον Κρόου.
Love is in the air… and on screen: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της!
Μια διαφορετική προσέγγιση στη γιορτή της αγάπης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Οι 6 νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μουσική, animation και μεγάλες συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Κύπρο με 9 επιλεγμένες ταινίες
Το Φεστιβάλ ταξιδεύει για άλλη μια χρονιά στο νησί μας, προσφέροντας στους κύπριους σινεφίλ την ευκαιρία να απολαύσουν αξιόλογες ταινίες μικρού μήκους.
«O Διάβολος Φοράει Prada 2»: Kυκλοφόρησε το δεύτερο τρέιλερ - Πότε κάνει πρεμιέρα
Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το «Ο Διάβολος Φοράει Prada 2», προσφέροντας μια πιο λεπτομερή εικόνα στο επερχόμενο σίκουελ
Stranger Things: Tales from '85: Η νέα animation σειρά έρχεται στο Netflix τον Απρίλιο -Δείτε το trailer
Το Netflix ετοιμάζει να προσφέρει μια ανατρεπτική εμπειρία στους του Stranger Things, καθώς ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της νέας animation σειράς με τίτλο Stranger Things: Tales from '85.
«Michael»: Ο Τζααφάρ Τζάκσον ενσαρκώνει τον θρυλικό βασιλιά της ποπ -Δείτε το τρέιλερ
Η αναμονή για την ταινία Michael, η οποία αφηγείται τη ζωή του θρυλικού Μάικλ Τζάκσον, συνεχίζεται με την κυκλοφορία του επίσημου τρέιλερ
Grammy 2026: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές - Ολόκληρη η λίστα με τα ονόματα
Ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή της μουσικής- Η επιστροφή του Τζάστιν Μπίμπερ, πρώτη φορά από το 2022
Πέθανε η Κάθριν Ο' Χάρα, η «μητέρα» του Κέβιν ΜακΚάλιστερ από το «Μόνος στο Σπίτι»
Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 71 της χρόνια
Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο αναγορεύει τον Κύπριο σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη σε Επίτιμο Διδάκτορα
Η Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου θα αναγορεύσει σε επίτιμο διδάκτορα τον βραβευμένο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Γιάννη Οικονομίδη