Το Beer Fiesta της Λεμεσού φέτος "μετακομίζει"

Το φεστιβάλ που μας μύησε πέρσι στα μυστικά της μπίρας, επανέρχεται φέτος για να μας μάθει ακόμα περισσότερα για το αγαπημένο ποτό, με τη μικρή διαφορά ότι φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης Εναερίου, όπως τις προηγούμενες χρονιές!

To Beer Fiesta θα ανοίξει λοιπόν τις πύλες του την Παρασκευή 5 Αυγούστου και μέχρι και την Κυριακή 7 Αυγούστου, στο χώρο στάθμευσης του Ποταμού Γερμασόγειας, όπου οι λάτρεις της μπίρας θα δοκιμάσουν πάνω από είκοσι διαφορετικά είδη μπίρας.

Οπότε ετοιμαστείτε για τρεις μέρες γεμάτες μπίρα και διασκέδαση στο Beer Fiesta 2016.

Σημείωσε ακόμα ότι κάθε βραδιά θα είναι ξεχωριστή και απολαυστικά μεθυστική καθώς πέρα από τις πέντε εταιρείες μπίρας που θα συμμετέχουν, θα υπάρχει και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα καθώς και διάφοροι διαγωνισμοί, όπως διαγωνισμός κατανάλωσης μπίρας, που σημείωσε τεράστια επιτυχία πέρσι και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το Φεστιβάλ θα λειτουργεί από τις έξι το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα. Η τιμή εισόδου με ένα κουπόνι μπίρας δωρεάν έχει καθοριστεί στα €5. Θα προσφέρεται -για λόγους ασφαλείας- μόνο μπίρα draught και η τιμή για ένα pint έχει καθοριστεί στα €3. Στο χώρο θα λειτουργούν, επίσης, περίπτερα με φαγητά και άλλα εδέσματα σε προσιτές τιμές.

Το φεστιβάλ έχει καθιερώσει τη στήριξη ιδρυμάτων με κοινωνική και φιλανθρωπική προσφορά όπως το 2013 το ίδρυμα ACHDAC, το 2014 το κοινωνικό παντοπωλείο της Μητροπόλεως Λεμεσού, το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού παραχωρώντας δωρεάν περίπτερα και κέρδη από τις πωλήσεις των περιπτέρων αυτών.

Ποταμός Γερμασόγειας (Χώρος Στάθμεσης) title
Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Τηλ. Επικ.:
  • Website:

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30