Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2016
Το φεστιβάλ που μας μύησε πέρσι στα μυστικά της μπίρας, επανέρχεται φέτος για να μας μάθει ακόμα περισσότερα για το αγαπημένο ποτό, με τη μικρή διαφορά ότι φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης Εναερίου, όπως τις προηγούμενες χρονιές!
To Beer Fiesta θα ανοίξει λοιπόν τις πύλες του την Παρασκευή 5 Αυγούστου και μέχρι και την Κυριακή 7 Αυγούστου, στο χώρο στάθμευσης του Ποταμού Γερμασόγειας, όπου οι λάτρεις της μπίρας θα δοκιμάσουν πάνω από είκοσι διαφορετικά είδη μπίρας.
Οπότε ετοιμαστείτε για τρεις μέρες γεμάτες μπίρα και διασκέδαση στο Beer Fiesta 2016.
Σημείωσε ακόμα ότι κάθε βραδιά θα είναι ξεχωριστή και απολαυστικά μεθυστική καθώς πέρα από τις πέντε εταιρείες μπίρας που θα συμμετέχουν, θα υπάρχει και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα καθώς και διάφοροι διαγωνισμοί, όπως διαγωνισμός κατανάλωσης μπίρας, που σημείωσε τεράστια επιτυχία πέρσι και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Το Φεστιβάλ θα λειτουργεί από τις έξι το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα. Η τιμή εισόδου με ένα κουπόνι μπίρας δωρεάν έχει καθοριστεί στα €5. Θα προσφέρεται -για λόγους ασφαλείας- μόνο μπίρα draught και η τιμή για ένα pint έχει καθοριστεί στα €3. Στο χώρο θα λειτουργούν, επίσης, περίπτερα με φαγητά και άλλα εδέσματα σε προσιτές τιμές.
Το φεστιβάλ έχει καθιερώσει τη στήριξη ιδρυμάτων με κοινωνική και φιλανθρωπική προσφορά όπως το 2013 το ίδρυμα ACHDAC, το 2014 το κοινωνικό παντοπωλείο της Μητροπόλεως Λεμεσού, το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού παραχωρώντας δωρεάν περίπτερα και κέρδη από τις πωλήσεις των περιπτέρων αυτών.
Σχετικά
Έρχεται ένα μοναδικό event με κοκτέιλ, κρασί, σουβλάκια και μουσική, στους αμπελώνες!
Το Eudaimonia party επιστρέφει στους αμπελώνες του Οινοποιείου Τσιάκκας για ακόμη μία μαγική καλοκαιρινή βραδιά
O «Ζορμπάς ο Έλληνας» στην Κύπρο από το Εθνικό Μπαλέτο της Σόφιας
Η μεγάλη παραγωγή της Εθνικής Όπερας και του Εθνικού Μπαλέτου της Σόφιας παρουσιάζεται στις 29 και 30 Ιουλίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας
Week Agenda: 13 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Όσα αξίζει να δούμε και να ζήσουμε στο νησί τις επόμενες ημέρες
Μάθαμε το πρόγραμμα του 35ου Φεστιβάλ Λόφου «Άκης Θεοδώρου»
Τέσσερις βραδιές, ένα μοναδικό φεστιβάλ στην καρδιά της κυπριακής υπαίθρου.
To Κolla μόλις ανακοίνωσε το επόμενό του market
Το OASIS MARKET δίνει ραντεβού στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου στο Kolla στη Λεμεσό
[DJ] on the Side με την Koulla P. Katsikoronou στη Λευκωσία
Outdoor bar με ποτά & cocktails καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς
Το Valou Beach Party επιστρέφει και η γιαγιά Νίτσα δεν δέχεται «όχι»
Το φιλανθρωπικό beach party δίνει ραντεβού την 1η Αυγούστου 2026 στον Ποταμό Λιοπετρίου, έχοντας ήδη κερδίσει το κοινό με ένα απολαυστικό βίντεο
Το Παλαιχώρι φορά τα καλοκαιρινά του και σας περιμένει για ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο!
Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου, το Παλαιχώρι γίνεται ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός, με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, γεμάτες διασκέδαση, δροσιά και όμορφες στιγμές.
Weekend Agenda: 16 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, θερινός κινηματογράφος, φεστιβάλ, θέατρο, παραδοσιακά γλέντια και καλοκαιρινά πάρτι συνθέτουν το πρόγραμμα του τριημέρου 17-19 Ιουλίου σε κάθε γωνιά του νησιού.
Η Γιόλου σε προσκαλεί σε ένα καλοκαίρι γεμάτο παράδοση, μουσική και όμορφες εκδηλώσεις
Η κοινότητα ανακοίνωσε το πρόγραμμα με τις καλοκαιρινές της εκδηλώσεις
Το Κοιλάνι φοράει τα γιορτινά του και μας προσκαλεί σε ένα καλοκαίρι γεμάτο παράδοση, μουσική και γεύσεις
Από θεατρικές παραστάσεις και μουσικές βραδιές μέχρι το Διεθνές Φεστιβάλ Animation και τη μεγάλη γιορτή Αφάμια, το Κοιλάνι ετοιμάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.
Εκδήλωση με θέμα: Η άγνωστη ιστορία των ασυνόδευτων παιδιών της Κύπρου το 1974 και το ψυχολογικό αποτύπωμα του ξεριζωμού
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Αργύρης Ιωάννου.