Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Δοκιμάσαμε το Hard Rock Cafe Ayia Napa

Πρώτη επίσκεψη στην εντυπωσιακή νέα άφιξη της Αγίας Νάπας

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουνίου 2016

Μετά τις… χορταστικές επισκέψεις μου στα θρυλικά Hard Rock Café στην Ευρώπη έφτασε η στιγμή που θα τα συναντούσα στην Κύπρο. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο κολλητός μου με συνόδευσε για να ροκάρουμε ξανά στα παλιά λημέρια της Αγίας Νάπας, μόνο που σήμερα ο νούμερο ένα τουριστικός προορισμός της Κύπρου, αλλάζει προς το καλύτερο.

Το τριώροφο κτήριο του ολοκαίνουργιου Hard Rock Café Ayia Napa ξεπροβάλλει ολόφωτο και εντυπωσιακό στην κεντρική λεωφόρο της πόλης με μία γιγάντια ηλεκτρική κιθάρα να σε προσκαλεί για να βιώσεις την πιο ροκ γαστρονομική εμπειρία. Λίγο πολύ το μενού γνωστό, αν το ξέρεις από το εξωτερικό, ενώ το μάτι μου έπεσε στη local επιλογή για burger! Ένας ευγενέστατος σερβιτόρος, ανέλαβε να μας εξυπηρετήσει και μας ανέφερε πως αν δεν μας αρέσει η μουσική που παίζει μπορούμε να την αλλάξουμε! Με άλλα ροκ ακούσματα βέβαια!

Με την άφιξή σου στο νέο μαγαζί μπαίνεις αμέσως στον ρυθμό! Το Rock Shop με τα αυθεντικά κομμάτια Hard Rock στα αριστερά της εισόδου μονοπωλούσε το ενδιαφέρον ενώ στο εσωτερικό θα δεις να κυριαρχούν ξύλο, μέταλλο και τα οι κόκκινοι καναπέδες. Πάντα παρατηρώ ότι τα Hard Rock παρουσιάζουν μία ιδιαιτερότητα στα ταβάνια τους ενώ δεν θα ξεχάσω ποτέ το ταβάνι του Hard Rock Κρακοβίας που ήταν καλυμμένο με χάι-χατ (οι μεταλλικοί δίσκοι του ντραμ). Το… δικό μας Hard Rock επέλεξε να επενδύσει το ταβάνι του με μεταλλικές, ασημένιες μπάρες.

 

Χωρίς δεύτερη σκέψη πήραμε για αρχή την μισή μερίδα nachos με τυρί (€7). Από τον μεθυστικό κατάλογο των κοκτέιλ επιλέξαμε το Air Mexico (€13) που αποτελείται από τρεις διαφορετικές μίνι μαργαρίτες της επιλογής σου. Μία πολύ καλή και οικονομική επιλογή για να κάνεις share! Εμείς, πήραμε raspberries, καρπούζι και μάνγκο ενώ δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο strawberry mojito (€7.50).

Από το μενού με τα κυρίως πιάτα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε σαλάτες, fajitas, smokehouse sandwiches και βέβαια burgers. Δεν μπορούσα να μην γευτώ το Local Legendary Burger (€13.80) για να δοκιμάσω την ντόπια κυπριακή πινελιά του Hard Rock Café Ayia Napa που σερβίρεται με χαλλούμι σχάρας, σάλτσα κουμανταρίας με μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια και χωριάτικο λουκάνικο. Το βρήκα υπέροχο στη γεύση αλλά μικρό στο μάτι, συγκρίνοντάς το με τα burgers άλλων Hard Rock του εξωτερικού.

Ο κολλητός παρέμεινε πιστός στα κλασικά και προτίμησε το Original Legendary Burger (€12.50). Για το τέλος επιλέξαμε ένα «αλύπητο» Hot Fudge Brownie (€5.90) που σερβίρεται σε ποτήρι-μαμούθ με παγωτό βανίλια και καρύδια. Στην τελική η νέα άφιξη της Αγίας Νάπας, πέραν του φαγητού έχει ένα υπέροχο vibe το οποίο θα ήθελα να ξαναζήσω και πάλι με τις ώρες!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close