Eating News , Εστιατόρια

Μαγειρεύοντας με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου

Μία μοναδική εμπειρία με τον γκουρού των θαλασσινώνστη Lidl Food Academy Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου 2016

Η Lidl συνεχίζοντας το πρωτοποριακό και πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα μαθημάτων γαστρονομίας στη Lidl Food Academy στην Κύπρο, εμπλούτισε την προσφορά της στον κόσμο του καλού φαγητού και φυσικά στους τυχερούς πελάτες της, προσκαλώντας τον πολυβραβευμένο Chef Λευτέρη Λαζάρου να συμμετέχει σε ένα έκτακτο μάθημα μαγειρικής και να δώσει πολύτιμες και χρηστικές συμβουλές, δημιουργώντας πεντανόστιμα πιάτα με πρώτη ύλη ψάρια και θαλασσινά.

 


Ο Λευτέρης Λαζάρου πέρα για πέρα θαλασσινός, γεννήθηκε στον Πειραιά όπου είχε και τη βάση του, αποτυπώνει στις γευστικές του δημιουργίες την Ελλάδα, τα ταξίδια του και τις γευστικές εμπειρίες που αποκόμισε γυρίζοντας τον κόσμο. 

Το Σάββατο 16 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις της Lidl Food Academy, Στασικράτους 34 στη Λευκωσία, οι τυχεροί του Super διαγωνισμού της Lidl και με την καθοδήγηση του Chef Λευτέρη Λαζάρου, συμμετείχαν στη διαδικασία παρασκευής γευστικών συνταγών με άρωμα θάλασσας. Μαζί του βρέθηκε και η ομάδα του Check In Cyprus. 

 


Ο Λευτέρης Λαζάρου πέραν από ένας εξαιρετικός σεφ είναι και η ψυχή της παρέας. Κάθε φορά που τον συναντούμε το κατευχαριστιόμαστε. Το χιούμορ, οι ατάκες, τα πειράγματά του αλλά και η καλή του διάθεση σε τονώνουν. Δεν ξέρω αν τις πετύχαμε τις πικάντικες γαρίδες που φτιάξαμε-μεταξύ μας τέλειες ήταν-αλλά περάσαμε μούρλια με όλη την παρέα και την ομάδας μας το "Ψαροντούφεκο"!

 

Δες πόσο προσεκτικοί ήμασταν. Ένα ψάρι μάθαμε να το φιλετάρουμε... 


Ο κ. Λαζάρου μας έδειξε πως να φτιάξουμε πικάντικες γαρίδες, τσιπούρα με ντομάτα και ψητά λαχανικά, λαβράκι σκορδάτο με βραστά χόρτα και Τσιπούρα με σάλτσα Αγιολί, ήταν μεταξύ των συνταγών που ο Chef καθοδήγησε τους τυχερούς της Lidl να εκτελέσουν, με προϊόντα και υλικά που παρέχονται από τη Lidl και πωλούνται στα ράφια της.

 


Και ας μην ξεχνάμε! Η Ακαδημία της Lidl, μοναδική πρωτοβουλία εμπειρίας και διαδραστικού διαλόγου με τον καταναλωτή, βασίζεται στην ιδέα της καλλιέργειας σχέσεων εμπιστοσύνης στον κρίσιμο τομέα υγιεινής της διατροφής.

Είναι ο κοινός τόπος όπου οι πελάτες- καταναλωτές συναντώνται για να δοκιμάσουν τα προϊόντα, να μάθουν από εξειδικευμένο προσωπικό τις ιδιότητές τους και να εφαρμόζουν τις κατάλληλες για τις ανάγκες τους συνταγές.

Και το βασικότερο, στη Lidl Food Academy δημιουργούνται εκείνες οι προσλαμβάνουσες που οδηγούν τους συμμετέχοντες να αισθανθούν ότι ανήκουν σε μια κοινότητα που πραγματικά καταλαβαίνει τι σημαίνει καλή τροφή και πώς επηρεάζεται η καθημερινότητά μας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close