Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2015
Μπορεί τα Χριστούγεννα να διαρκούν μόλις λίγες μέρες, η γιορτινή διάθεση όμως κατακλύζει τις πόλεις της Ευρώπης για τουλάχιστον ένα μήνα. Το ίδιο συμβαίνει και στο νησί μας! Από τα μέσα του Νοέμβρη στήνονται οι πρώτες χριστουγεννιάτικες αγορές, και παραμυθουπόλεις, γεμίζοντας χρώμα και θετική ενέργεια τις πόλεις. Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε το τριήμερο που ακολουθεί να σε στείλουμε σε κάποιες από αυτές, για να μπεις σε κλίμα γιορτινό αλλά και να κάνεις αγορές!
Χριστουγεννιάτικο παζαράκι ΠΑΣΥΚΑΦ
Ο ΠΑΣΥΚΑΦ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων) με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι του, το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου.
Το Παζαράκι θα φιλοξενηθεί στη Λεβέντειο Πινακοθήκη και έχει ιδιαίτερη σημασία για το σύνδεσμο, καθώς ενισχύει τις δωρεάν Υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας που προσφέρει σε συνανθρώπους μας με καρκίνο.
Όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμβάλετε ενεργά στην εκδήλωση αυτή, μπορείτε να βοηθήσετε προσφέροντας τις δικές σας σπεσιαλιτέ, χειροτεχνίες ή χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στολίδια.
Εισιτήρια εισόδου μπορείτε να προμηθευτείτε από τα Κεντρικά Γραφεία του Συνδέσμου μας (Φωτεινού Πανά 12 & 14, Λευκωσία – Περιοχή Αγοράς Αγίου Αντωνίου) ή στη ΛΕΒΕΝΤΕΙΟ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ κατά την ημέρα της εκδήλωσης.
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ
Γερμανική παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά
Μια γεύση ωστόσο από τα Χριστούγεννα της Ευρώπης θα μας φέρει στην Κύπρο ο Κυπρο-Γερμανικό Πολιτιστικός Σύνδεσμος.
Στο πλαίσιο του Μήνα Γερμανικής γλώσσας, ο Κυπρο-Γερμανικό Πολιτιστικός Σύνδεσμος, λοιπόν, μας καλεί να πάρουμε μια μικρή γεύση από τα δικά τους Χριστούγεννα και τις περίφημες αγορές τους, διοργανώνοντας στην Κύπρο γερμανική παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 στο Ινστιτούτο Γκαίτε, στην πρωτεύουσα!
Στην αγορά λοιπόν που θα στηθεί, θα διατίθενται σε προσιτές τιμές οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές (Lebkuchen και Stollen), τις οποίες προμηθεύτηκε ο Σύνδεσμος ειδικά για την εκδήλωση, κατευθείαν από τη Γερμανία. Το κοινό θα μπορεί επίσης να βρει μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα χειροποίητα δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς και γερμανικά παραδοσιακά στολίδια για τα Χριστούγεννα.
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ
Χριστουγεννιάτικο παζαράκι στο Eléa Golf Club
Το χριστουγεννιάτικο παζαράκι του Eléa θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Nοεμβρίου από τις 10 το πρωί εώς τις 4 το απόγευμα. Mικροπωλητές θα εκθέτουν και θα πουλάνε τόσο χειροποίητα όσο και εισαγόμενα προϊόντα. Kεριά, βιβλία, κοσμήματα, κέικ, γλυκά, κεραμικά και προϊόντα ομορφιάς θα είναι μερικά από τα διαθέσιμα προϊόντα προς πώληση.
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ
Χριστουγεννιάτικο παζαράκι στο ξενοδοχείο Άστυ
Ένα φιλανθρωπικού χαρακτήρα χριστουγεννιάτικο παζαράκι διοργανώνεται την Κυριακή στο ξενοδοχείο Άστυ στη Λευκωσία για να στηρίξει άτομα, ομάδες και συνδέσμους που φτιάχνουν δικά τους προϊόντα από τις οργανώσεις Σύνδεσμος Προστασίας Ψυχικής Υγείας, Cans for Kids, Μικροί Εθελοντές, Πολυδύναμο Αγ. Δομετίου, Παγκύρια Οργάνωση Νεφροπαθών και Σύνδεσμος για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου.
Εκεί θα βρείτε χειροτεχνίες, προϊόντα για δώρα και πολλά άλλλα γιορτινά καλούδια από τους: Η Ελια με κοσμήματα, η Μάρω και η Νόνη από το Πατσαούρι, η Ζωή με πλεκτά και δωράκια, η Μαριάννα με δωράκια, η Διάνα με στολίδια, η Μαρίνα με τα σαπούνια της, και η άλλη Ζωή με κοσμήματα.
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ
Μην ξεχάσεις ακόμα:
Σχετικά

Ο Δήμος Λευκωσίας αναβάλλει τις εκδηλώσεις του
Oι δύο επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο πλαίσιο των "Νυχτών Καλοκαιριού" αναβάλλονται.

EuroBasket Mania στη Λεμεσό με δωρεάν είσοδο
Εσύ θα λείπεις από το πιο fun event του καλοκαιριού;

Όλα όσα θα γίνουν το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο νησί το weekend

Ακυρώνεται η αυριανή θεατρική παράσταση στην Γαλάτα
Ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής

Ο Δήμος Αραδίππου αναβάλλει τις εκδηλώσεις των επόμενων ημερών
Αναβάλλεται το street party στους Τρούλλους

Τα Καμινάρια αναβάλλουν το φεστιβάλ τους και στέκονται δίπλα στους πυρόπληκτους
Το χωριό ανοίγει για να φιλοξενήσει όσους έχουν ανάγκη

Ο μαγευτικός Πεδουλάς μας προσκαλεί στο χωριό για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!
Έφτιαξε πρόγραμμα γεμάτο εκδηλώσεις

Φέτος το καλοκαίρι θα πάμε για τόμπολα, σινεμά και μουσική στο πιο ψηλό χωριό της Κύπρου
Το ψηλότερο χωριό της Κύπρου σε περιμένει να το ανακαλύψεις

Έρχονται 18 υπέροχες εκδηλώσεις φέτος στην Κυπερούντα
Ένα πλούσιο πρόγραμμα ετοίμασε και φέτος το μεγαλύτερο ορεινό χωριό της Κύπρου

«Ξύπνα Δκιαμαντοπούλλα μου»: Μία εκδήλωση που συνδυάζει παραστάσεις αφήγησης με ζωντανή παραδοσιακή μουσική
Μια νύχτα πολιτισμού, αγάπης, και ειρήνης

Διάσημος Fashion Designer επιστρέφει με επίδειξη μόδας
Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για καλό σκοπό

Αυτός ο Δήμος στη Λευκωσία ανακοίνωσε δωρεάν μαθήματα Yoga για όλους!
Ετοιμάσου για πρωινή γιόγκα!