Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2015
Αν πέρσι τα Χριστούγεννα βρέθηκες στο Κάστρο της Λεμεσού, ανάμεσα στους πέραν των 3000 παρευρισκομένων, λίγο πριν ανάψουν τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Carob Mill Restaurants, τότε σίγουρα έχεις πολύ όμορφες εικόνες και αναμνήσεις στο μυαλό σου... από την εκδήλωση.
Το ίδιο όμορφα θα περάσεις και φέτος σε μια ακόμα φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στον Χαρουπόμυλο Λανίτη την Κυριακή 29 Νοεμβρίου (14:00-19:00).
Στηρίζοντας τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, η Carob Mill Restaurants Ltd, φιλοξενεί την Χριστουγεννιάτικη αγορά του συνδέσμου ενώ μέσα από την πώληση Χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων προσφέρει και η ίδια τα καθαρά έσοδα της διοργάνωσης προς τον Αντικαρκινικό.
Tο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει χορευτικές παραστάσεις από τον Πολιτιστικό Χορευτικό Όμιλο Διόνυσο και την σχολή χορού Swing Latino, εργαστήριο Art & Crafts από το Studio 8 School of Art & Design, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Junior Pastry Chefs για τους μικρούς φίλους, Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, τραγούδια από την χορωδία του πολιτιστικού ομίλου προσωπικού ΑΗΚ Λεμεσού-Μονής-Βασιλικού και την χορωδία Εμμέλεια, παράσταση από την μπάντα Batukinio, λαμπαδηφορία από το Σώμα Κυπρίων Οδηγών ενώ το άναμμα του δέντρου θα τιμήσει με την παρουσία του ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ολυμπιονίκης Αντώνης Αρέστη.
Αυτή τη χρονιά μάλιστα η Carob Mill Restaurants αποφάσισε να καινοτομήσει για ακόμη μια φορά αφού ο Άγιος Βασίλης θα «παίρνει» δώρα αντί να μοιράζει συλλέγοντας με αυτό τον τρόπο δώρα για τις ανάγκες άπορων οικογενειών της πόλης.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα προσφέρονται δωρεάν ζεστά ροφήματα ενώ τα παιδιά θα μπορούν να δουν τον εντυπωσιακό ξυλοπόδαρο, το Χριστουγεννιάτικο δεντράκι που περπατά ανάμεσα σας, το ξωτικό του Άγιου Βασίλη, την βασίλισσα των Χριστουγέννων και άλλα πολλά.
-
Κάστρο Λεμεσού
29 Νοεμβρίου 2015
Σχετικά

Μεσαιωνικό χριστουγεννιάτικο χωριό ξανά στο ωραιότερο χωριό της Κύπρου με πλούσιο πρόγραμμα
Για 45 ημέρες γεμάτες μαγεία

Comedy, Music & Wine Party στο πέτρινο σοκάκι του οινοποιείου
Μία βραδιά όπου το κρασί θα ρέει άφθονο, το γέλιο θα αντηχεί και η μουσική θα ζεσταίνει την ψυχή

Το 13ο Διεθνές Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η ΕΕΒΦΑ και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υποδέχονται κορυφαίους επιστήμονες από όλο τον κόσμο

Μάθαμε σε ποιο χωριό θα στηθεί φέτος το Halloumi Christmas Village
Σημείωσε τις ημερομηνίες

Ένα Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί στον Καλοπαναγιώτη
Το όμορφο χωριό της Μαραθάσας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό πίνακα γιορτινής χαράς, όπου κάθε γωνιά κρύβει και μια στιγμή μαγείας

Lidl Wellness Camp 2025: Εκεί όπου η γνώση γίνεται ευεξία και η ευεξία, καθημερινή συνήθεια
Ένα διήμερο ευεξίας και καλής ζωής, στην Αγία Νάπα

Σ' αυτό το χωριό θα στηθεί και φέτος “Το σπίτι των Ξωτικών"
Tο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Πραστειό Κελλακίου ετοιμάζεται να επιστρέψει...

Η Περιστερώνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα
Η Οδός Χριστουγέννων θα ανοίξει στο χωριό

18 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Εκθέσεις, φεστιβάλ, θέατρο, μουσική και γαστρονομία


Πανηγύρι Χαράς, με παιχνίδια, δραστηριότητες, τον Μάρκο Παγδατή και ποδοσφαιριστές
Το 30ο Πανηγύρι της Χαράς, την Κυριακή στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού

Το Προεδρικό Μέγαρο θα μετατραπεί ξανά σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Διήμερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου