Eating News , Εστιατόρια

Το δημοφιλές pop up food market της Λευκωσίας, επιστρέφει!

Μια μοναδική εμπειρία υπαίθριου φαγητού που πρέπει να ζήσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουνίου 2015

Η Λευκωσία λοιπόν τρώει και πάλι στην πιο νόστιμη υπαίθρια φαγητο-αγορά που θα στηθεί και πάλι στο Δημόσιο Κήπο της πόλης!

Πρόκειται για μια "εκδήλωση" που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της πέρσι, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τους γευστικούς κάλυκες των Κυπρίων. Εισάγει την προσιτή ποιοτική εμπειρία του υπαίθριου φαγητού στην Κύπρο, γι' αυτό και μας αρέσει πολύ! Γιατί, παρόλο που, σύμφωνα και με τους διοργανωτές, έχουμε μια αναμφισβήτητα υπέροχη σχέση με το φαγητό, δεν έχουμε ακόμη εξοικειωθεί με τη ‘food market’ φιλοσοφία, που εξαπλώνεται εδώ και καιρό σ’ όλη την Ευρώπη.

Το "food market", εξάλλου, είναι ένα φρέσκο κόνσεπτ το οποίο -κατά διαστήματα και σε υπάιθριους χώρους- δίνει την ευκαιρία να σε όλους να απολαύσουν υπέροχο φαγητό σε ατμόσφαιρα "υπαίθριου φεστιβάλ", φτιαγμένο από φιλοξενούμενους σεφ και μάγειρες με πάθος για τη δημιουργική μαγειρική εκφραστικότητα, οι οποίοι ετοιμάζουν εμπνευσμένα αριστουργήματα μπροστά στα μάτια μας!

Να λοιπόν μια καλή ευκαιρία να ανακαλύψουμε κρυμμένα μαγειρικά ταλέντα της Κύπρου, παρακολουθώντας συνάμα τη διαδικασία προετοιμασίας, παρέα φυσικά με φαγητό και ποτό, μουσική και μπόλικο μεράκι. Γιατί, κακά τα ψέματα, το καλό φαγητό, θέλει και καλή παρέα!

Αν ψήνεσαι κι εσύ να ταξιδέψεις στις γεύσεις του κόσμου, σημείωσε τις ημερομηνίες και στήσου στην ουρά του Fork Food Market που θα στηθεί στο Δημόσιο Κήπο Λευκωσίας: 19 & 26 Ιουνίου και 3 Ιουλίου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close