Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Σαββατοκύριακο στην Κύπρο: 30 υπέροχες προτάσεις για να περάσεις όμορφα

Όλα όσα θα σε κάνουν να περάσεις πιο όμορφα το τελευταίο weekend του Απρίλη

Δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου 2024

Αποχαιρετάμε τον Απρίλιο με πλήθος εκδηλώσεων σε όλη την Κύπρο και κλείνουμε εισιτήρια για θέατρο, ζωντανή μουσική, συναυλίες, σινεμά και φεστιβάλ σε όλες τις πόλεις.

fork_YO4R9eW.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Το Fork Food Market επιστρέφει
Η δημοφιλής αγορά φαγητού της πρωτεύουσας επιστρέφει ξανά στον Κήπο έτοιμη να μας σερβίρει λαχταριστό φαγητό ξανά! Μετά από μια μικρή ανάπαυλα λόγω χειμώνα, το Fork Food Market επιστρέφει και πάλι στην τοποθεσία που αγαπάμε τόσο πολύ. Και η ομάδα του δηλώνει πιο χαρούμενη από ποτέ! Το Fork Food Market λοιπόν, θα μας περιμένει και πάλι στον Δημοτικό Κήπο της Λευκωσίας. Συγκεκριμένα οι πρώτες εκδηλώσεις για το 2024 θα πραγματοποιηθούν τις Παρασκευές 26 Απριλίου και 10 Μαΐου. Όπως πάντα, η είσοδος θα είναι δωρεάν, το φαγητό θα σερβίρεται από τις 6μμ μέχρι τις 11μμ ενώ το μπαρ και η μουσική θα μένουν ανοιχτά μέχρι τις 12πμ.
>> Παρασκευή 26 Απριλίου, Δημοτικό Κήπος Λευκωσίας, 18:00.

red2.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Ανάδρομος Ερμής Reloaded στο RED

Μετά από τις επανειλημμένες sold out εμφανίσεις του ανατρεπτικού stand-up comedy music show, ο Ανάδρομος Ερμής επιστρέφει “reloaded” με ανανεωμένο περιεχόμενο! Ο ηθοποιός Νικόλας Φραγκιουδάκης, μετά την πετυχημένη του «ζωδιακή» πορεία στο διαδίκτυο και τα viral video με τα εκατομμύρια views για τα ζώδια και το πως θα αντιδρούσαν σε διάφορες καταστάσεις, παίρνει τον αστρολογικό του χάρτη και με τη σύμπραξη της τραγουδοποιού και ερμηνεύτριας Joanna Drigo, φτιάχνουν ένα πρωτότυπο stand-up comedy με ζώδια και πολλή μουσική! Ο Νικόλας με την κωμική και αστρολογική του φλέβα και η Joanna με την κιθάρα της και τη φωνή της, ζωντανεύουν όλα τα ζώδια επί σκηνής με τέτοιον τρόπο, που είτε πιστεύεις σε αυτά είτε όχι, δεν μπορείς παρά να χαθείς στον σουρεαλισμό του ρεαλισμού τους.
>> Παρασκευή 26 Απριλίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία. Προπώληση: ticketmaster & acs courier

437935017_826692419501575_7622169795793924948_n.jpg

Μια ιστορία αγάπης από τη Νέα Σκηνή του ΘΟΚ
Η Κάτια και η Ζυστίν βιώνουν τον απόλυτο έρωτα. Το ξεκίνημά τους είναι ειδυλλιακό. Η Ζυστίν επιθυμεί ένα παιδί και η Κάτια μένει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση. Λίγες μέρες πριν από τη γέννηση της κόρης τους, η Ζυστίν εξαφανίζεται και δώδεκα χρόνια αργότερα ο Γουίλιαμ, ο αδελφός της Κάτια, την εντοπίζει και της κάνει μια πρόταση που θα ανατρέψει τη μοίρα όλων. Το έργο του Γάλλου συγγραφέα και ηθοποιού Αλέξη Μισαλίκ, βραβευμένο με τέσσερα βραβεία Molière το 2020, πραγματεύεται ένα θέμα απτό και αρκετά γνώριμο: τον τρόπο με τον οποίο η αγάπη καταφέρνει να αλλάξει τη ζωή μας και να της δώσει αξία. Μια ιστορία αγάπης, λοιπόν, με έντονα συναισθήματα, συγκρούσεις, αδιέξοδα, διλήμματα, εκπλήξεις, χαρές και λύπες, αποτυπωμένη με τρυφερότητα, σαρκασμό και, πάνω απ’ όλα, χιούμορ. Η σκηνοθέτρια Ελένη Αναστασίου και οι συνεργάτες της καλούνται να αναδείξουν μέσα από την απλότητα και τη φρεσκάδα της σύγχρονης γλώσσας του έργου τις ποικίλες εκφάνσεις της ζωής και του καίριου συστατικού της: της αγάπης. Παίζουν: Γρηγόρης Γεωργίου, Σαββίνα Γεωργίου, Ηλιάνα Κάκκουρα, Παναγιώτα Παπαγεωργίου, Ελένη Σιδερά. Συμμετέχει: Διαμάντω Κωνσταντίνου.
>> Κάθε Παρασκευή, Σάββατο (20:30) & Κυριακή (18:00), Νέα Σκηνή ΘΟΚ Λευκωσία μεχρι 10 Μαΐου Εισιτήρια ΕΔΩ

Dona_Amirotou_.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Follow the Music
από το Λάρνακα 2030
Το Follow the Music επανέρχεται στις 26 Απριλίου, στην 3η κατά συνέχεια εκδοχή του, με ακόμα μια φανταστική συναυλία σε ένα απροσδόκητο σημείο της Λάρνακας. Αυτή τη φορά, η Δόνα Αμύρωτου με τη μαρίμπα της, μας προτείνει ένα υπέροχο κράμα σύγχρονου και κλασικού ρεπερτορίου στη λογική του jukebox ενώ οι Katie Miltiadous & Band θα μας οδηγήσουν στην άκρως ενδιαφέρουσα μουσική περιοχή της Pop-Soul. Το πρότζκετ Follow the Music ενεργοποιεί τις λιγότερο φωτισμένες πλευρές της πόλης και της επαρχίας της Λάρνακας μέσω μιας σειρά συναυλιών σε «μυστικά σημεία». ΠερισσότεραΕΔΩ
>> Παρασκευή 26 Απριλίου, Λάρνακα, 20:00.

436210430_820477076768811_431868000505433252_n.jpg

Μεγαλοπρέπεια από την Anyhow Theatre Ensemble
Στο πολυτελές Προεδρικό Μέγαρο μιας χώρας που δεν ονοματίζεται, μια δυτική φωτορεπόρτερ περιμένει την αργοπορημένη επιστροφή του Δικτάτορα για να τραβήξει τη φωτογραφία του. Μαζί της βρίσκονται η γυναίκα του Δικτάτορα, η καλύτερή της φίλη και μια διερμηνέας. Παπούτσια Πράντα, σφηνοπότηρα βότκας και ανυπόμονα δάχτυλα μετρούν τον χρόνο, καθώς ο κίνδυνος που βρίσκονται οι τέσσερις γυναίκες, η αγωνία, τα μυστικά, οι σκέψεις και οι υποψίες τους έρχονται στο φως. Έξω από το Παλάτι οι ήχοι της επανάστασης που έχει ξεσπάσει στους δρόμους πλησιάζουν όλο και πιο κοντά, ενώ η μέρα ξεδιπλώνεται. Μια μέρα που απειλεί να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Το συναρπαστικό έργο της Άμπι Μόργκαν προσφέρει μια ιδιαίτερη ματιά στο μυαλό των τεσσάρων χαρακτήρων καθώς ο κόσμος γύρω τους καταρρέει. Το έργο εξερευνά τις σχέσεις εξουσίας, την επανάσταση, την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση μέσα σε ένα τοπίο πολιτικών αναταραχών και την ευθύνη του ποιοι είμαστε και τι θέση παίρνουμε στις κρίσιμες στιγμές της ιστορίας. Σκηνοθεσία: Γιάννης Καραούλης. Παίζουν: Νάγια Αναστασιάδου, Γιόλα Κλείτου, Ιωάννα Κορδάτου, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου.
>> Παρασκευή 26, Σάββατο 27, Κυριακή 28 Απριλίου , WhereHaus612, Λευκωσία, 20:30 / 26, 27, 28 Μαΐου, χώρος Θεάτρου Ένα, Λεμεσός, 20:30. Εισιτήρια: more.com

917a9a58-ff9c-48fd-aaf1-9ecb23e52.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Εβραία από το Θέατρο Ροή
Όταν ο Μπρεχτ έγραφε τα 24 μονόπρακτα, του έργου του «Τρόμος και αθλιότητα του Τρίτου Ράιχ» ήταν εξόριστος (1935-1939) και δεν είχε ακόμα αποκαλυφθεί όλη η φρίκη της φασιστικής εξουσίας. Το αίσθημα όμως μιας βαριάς ατμόσφαιρας στον δημόσιο και ιδιωτικό βίο των ανθρώπων στην Γερμανία ήταν έντονο. Η καταπίεση, η δυσπιστία και η υποκρισία, κυριαρχούσαν σε ένα τοπίο σκοτεινό με έντονη την οσμή του τρόμου. To έργο του Μπρεχτ, «Τρόμος και αθλιότητα του Τρίτου Ράιχ» και ειδικά το μονόπρακτο «Η Εβραία» αφορούν στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων στην Γερμανία το 1935, πριν ακόμη διαφανεί στην κοινωνία αυτό που επρόκειτο να ακολουθήσει. Ο Μπρεχτ διεισδύει στον εσωτερικό κόσμο των ηρώων του, εμβαθύνοντας σιγά σιγά στις πιο ενδόμυχες πτυχές τους, αναδεικνύοντας παράλληλα τον τρόπο με τον οποίο εδραιώνεται σταδιακά πρώτα μέσα από τους ίδιους το ολοκληρωτικό καθεστώς.
>> Παρασκευή 26, Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Απριλίου, θεατράκι Αμερικανικού Πανεπιστημίου Λάρνακας, 20:30. Εισιτήρια: more.com και από το ταμείο του θεάτρου.

434717527_846508590850087_7278876578075450573_n.jpg


Κάθε χρόνο τέτοια μέρα στο Θέατρο Ανεμώνα

Το «Κάθε χρόνο τέτοια μέρα» είναι ένα από τα γνωστότερα έργα του βραβευμένου και δημοφιλούς Καναδού θεατρικού συγγραφέα Bernard Slade. Θεωρήθηκε άμα τη εμφανίσει μια δημοφιλής ρομαντική κωμωδία του εικοστού αιώνα, ενώ πια θεωρείται μια κλασική κομεντί που μετράει πολλές δεκάδες ανεβάσματα. Ο Τζορτζ και η Ντόρις συνάπτουν παράνομο δεσμό και έκτοτε συναντιούνται μόνο μία φορά το χρόνο, πάντα την ίδια μέρα, σ' ένα μοτέλ στο Σαν Φρανσίσκο. Για 25 ολόκληρα χρόνια! Μια σχέση όαση, ως αγάπη, ως φιλία, ως έρωτας, ως παιχνίδι, ως πόνος, ως γέλιο. Μια σχέση τόσο έξω και τόσο μέσα στις ζωές τους και τις νόμιμες, συμβατικές τους σχέσεις. Ο καθένας έχει σύζυγο και παιδιά., πολλά παιδιά. Πρέπει λοιπόν να προλάβουν μέσα σε ένα 24ωρο να μοιραστούν τα πάντα, πιάνοντας ταυτόχρονα τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν ένα χρόνο πριν! Πρέπει να ανακαλύψουν ο,τι άλλαξε και ο,τι έμεινε ίδιο, ο,τι πόνεσε και ο,τι έβαλε μια καινούργια πινελιά στον εαυτό τους. Και ο "πίνακας" βλέπουμε να δημιουργείται μπροστά στα μάτια μας. Ήταν σχεδόν έφηβοι και στο φιναλε είναι μεσήλικες.. Ήταν νευρωτικοί και παρέμειναν νευρωτικοί, ήταν αθώοι και παρέμειναν αθώοι. Το πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλο, το ανακαλύπτουν σιγά σιγά, μέχρι που φτάνει η στιγμή εκείνη για τη μεγάλη απόφαση. Σκηνοθεσία: Βαρνάβας Κυριαζής. Παίζουν: Μάρα Κωνσταντίνου, Γιώργος Αναγιωτός.
>> Kάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 20:30 μέχρι τις 2 Ιουνίου, Θέατρο Ανεμώνα, Λατσιά, Λευκωσία, 20:30

lagios2.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Μουσικό πορτρέτο
Το Φωνητικό Σύνολο της Διάστασης μαζί με το μουσικό σχήμα "Ες αεί", διοργανώνουν και παρουσιάζουν τον Απρίλιο - μήνας γέννησης και θανάτου του Δημήτρη Λάγιου ξεχωριστές μουσικές βραδιές στο οίκημα της Διάστασης, που βρίσκεται στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού, στην αίθουσα «Πλεύσις». Οι μουσικές βραδιές θα αποτελέσουν μια μουσική αναδρομή στη ζωή και το έργο του παντοτινού, πραγματικού και αξέχαστου φίλου, Δημήτρη Λάγιου. To Φωνητικό Σύνολο διευθύνει η Χριστίνα Κρασίδου.
>> Παρασκευή 26 Απριλίου στις 20:30, Αίθουσα «Πλεύσις» Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Προπώληση www.ticketmaster.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS COURIER.

SETSOYAN_3.width-800.width-800.width-800.jpg

Ο καλός άνθρωπος του Σε Τσουάν, Κεντρική Σκηνή ΘΟΚ
Σε μια απομακρυσμένη επαρχία της Κίνας, το Σε Tσουάν, η Σεν Τε αναμετριέται με τις αντιφάσεις της ζωής αλλά και της καθημερινότητας, στην προσπάθειά της να επιβιώσει. Οι θεοί, που ταξιδεύουν στο Σε Tσουάν αναζητώντας καλές και γενναιόδωρες ψυχές, εντοπίζουν την καλόκαρδη πόρνη Σεν Τε, η οποία είναι η μόνη που δέχεται να τους φιλοξενήσει. Για να την ευχαριστήσουν, της προσφέρουν χρήματα. Έχουν όμως έναν όρο: να συνεχίσει να υπηρετεί το καλό. Η Σεν Τε καταφέρνει να αγοράσει ένα μικρό καπνοπωλείο, το οποίο πολύ γρήγορα κατακλύζεται από δεκάδες συμπολίτες της και τα υπερβολικά αιτήματά τους. Της ζητούν όλο και περισσότερα. Τόσο πολλά, μάλιστα, ώστε αναγκάζεται, προκειμένου να κρατήσει το μαγαζί της όρθιο, να επινοήσει ένα άλλο πρόσωπο. Πλάθει, λοιπόν, το αντίθετό της και μεταμορφώνεται στον «ξάδερφό» της, τον στυγνό επιχειρηματία Σούι Τα. Όμως πόσο θα αντέξει αυτόν τον διχασμό; Σκηνοθεσία: Κώστας Σιλβέστρος. Παίζουν: Μαρίνα Αργυρίδου, Γιώργος Αναγιωτός, Γιώργος Ευαγόρου, Άνθη Κάσινου, Αντώνης Κατσαρής, Σάββας Μενοίκου, Γιάννης Μπισμπικόπουλος, Ονησίφορος Ονησιφόρου, Σπύρος Σταυρινίδης, Πέννυ Φοινίρη, Μαρίλια Χαριδήμου, Γιολάντα Χριστοδούλου, Βαρβάρα Χριστοφή. Συμμετέχει: Σάββας Παϊσίου.
>> Παρασκευή 26 20:30 & Κυριακή 18:00 , Κεντρική Σκηνή ΘΟΚ, Λευκωσία / Σάββατο 27 Απριλίου, Θέατρο ΡΙάλτο, Λεμεσός. Πληροφορίες / Εισιτήρια: Ηλεκτρονικά στη σελίδα www.thoc.org.cy
Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ, τηλ. 77772717 (Τρίτη-Κυριακή 10:00-13:30 & 16:00-18:00)

mirela.width-800.jpg

Μιρέλα Πάχου
Την Παρασκευή 26 Απριλίου η Μιρέλα Πάχου επιστρέφει στο Vinylio Wine Etc και μας υπόσχεται μια βραδιά με χρώμα και φως. Παρέα με το ακορντεόν και το πιάνο της, η αγαπημένη μας τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, τρυφερότητα, αγάπη, νοσταλγία και όπως πάντα, αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση. Ένα πρόγραμμα με του κόσμου τα τραγούδια: γνωστά -και μη εξαιρετέα- τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών, τραγούδια από τη δισκογραφία της, αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια από τον υπό έκδοση τρίτο προσωπικό της δίσκο. Και είναι κάτι ακόμα. Στις η Μιρέλα μάς περιμένει στο Vinylio να γίνουμε μια παρέα αλλά και να τραγουδήσουμε παρέα. Όχι σαν σχήμα λόγου. Μας προσκαλεί να διαλέξουμε το αγαπημένο μας τραγούδι και να το πούμε μαζί της στη σκηνή! Μαζί της: Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα, Δημήτρης Μουτάφης: μπάσο. Οργάνωση παραγωγής: Polytropos.
>> Παρασκευή 26 Απριλίου, Vinylio Wine Etc, Λεμεσός, 21.00. Κρατήσεις & πληροφορίες 99300430.

430597349_821721799971967_4245625.2e16d0ba.fil.width-800.jpg

Γαμπροί για πούλημα από την Purple Sparrow
Τι συμβαίνει όταν η ευκατάστατη Κυπριακή οικογένεια των Κωσταρέλλων αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα λόγω του ξέφρενου της life style και της προσπάθειας της να επιδείξει την δήθεν οικονομική της άνεση; Τι συμβαίνει όταν οι προσπάθειες της να καταχραστεί δημόσιο χρήμα προχωρούν με βήματα χελώνας; Τότε βγαίνει από την οικογενειακή συλλογή ένα αρχαιοελληνικό άγαλμα που κατέχει παράνομα η οικογένεια, για να το πωληθεί σε μία συλλέκτρια αρχαίων αγαλμάτων εκ Ρωσίας! Έλα όμως που το άγαλμα θέλει να το κλέψει και να το προσωπικό του σπιτιού; Ακούγεται απλό και συνηθισμένο; Δεν είναι, επειδή στην όλη κατάσταση προστίθενται οι εξωσυζυγικές ερωτικές σχέσεις της οικογένειας και του κύκλου της; Και τι συμβαίνει όταν όλοι -νόμιμοι και παράνομοι ερωτικοί σύντροφοι -πηγαίνουν στην έπαυλη των Κωσταρέλλων για να γλεντήσουν το βράδυ τους με την πεποίθηση πως έχουν όλο τον χώρο αποκλειστικά στην διάθεση τους; Ένα τρελό γαϊτανάκι με πρωταγωνιστές την οικογένεια Κωσταρέλλων, τον κηπουρό, τον γιό του, ένα υπάλληλο της κυβέρνησης εραστή της κυρίας Κωσταρέλλου, μια φιλόδοξη τηλεπερσόνα ερωμένη του κυρίου Κωσταρέλλου, την ερωτικά άτυχη πλούσια κοπέλα του γιού Κωσταρέλλου, δύο ζάμπλουτες κυρίες από την Ρωσία που έρχονται μαινόμενες για να πάρουν το άγαλμα και τον γιό της οικογένειας, τον Γανυμήδη και τον Πάνα τον τραγοπόδαρο; Το κέρατο το τράγιο! Αυτό γίνεται! Σε αυτή την κατάσταση ξεπουλιούνται τα πάντα: σώματα, ψυχές, υπολήψεις, παιδιά, γονείς, η πολιτιστική μας κληρονομιά, η τιμή και η αξιοπρέπεια! Όλα αυτά δοσμένα με το καυστικό μοναδικό χιούμορ του ιδιαίτερα πετυχημένου συγγραφικού διδύμου Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου. Παίζουν: Έλενα Ευσταθίου, Ζωή Κυπριανού, Δένα Ιωάννου, Θανάσης Δρακόπουλος, Χρήστος Γρηγοριάδης, Μάριος Στυλιανού, Άθως Αντωνίου, Έλενα Ολυμπίου, Ηλίας Αντρέου και η Χαριτίνη Ηλιάδου. Σκηνοθεσία: Πέτρος Χαραλάμπους.
>> Πρεμιέρα Παρασκευή 26 Απριλίου, Σατιρικό Θέατρο Λευκωσία, 20:30. Εισιτήρια: SoldOutTickets.

theatro_dionisos.2e16d0ba.fill-1375x729.width-.width-800.jpg

Μικρά συζυγικά εγκλήματα στο Θέατρο Διόνυσος
Ο Ζιλ, διάσημος συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων και η γυναικά του Λίζα, επιστρέφουν στο σπίτι τους από́ το νοσοκομείο όπου ο Ζιλ βρισκόταν για 15 μέρες, μετά από́ ένα ατύχημα που τον τραυμάτισε στο κεφάλι με αποτέλεσμα, να έχει χάσει τη μνήμη του. Η Λίζα προσπαθεί́ να τον βοηθήσει να επανακτήσει την μνήμη του. Ωστόσο, μέσα από́ τον διάλογο τους, αποκαλύπτονται μεγάλες αλήθειες και ψέματα, που ανατρέπουν την πραγματικότητα και των δύο. Σκηνοθεσία: Σώτος Σταυράκης. Παίζουν: Έλενα Χριστοφή, Χρήστος Γιάγκου.
>> Παραστάσεις Παρασκευή 26, Σάββατο 27 (20:30), Κυριακή 28 (18:30), Θέατρο Διόνυσος, Λευκωσία. Εισιτήρια: Soldouticketbox.com Πληροφορίες: 22818999 & 99621845.

street2.width-800.jpg

Street Life Festival
Το Street Life Festival επιστρέφει στις 27 Απριλίου! Ελάτε να γιορτάσουμε την τέχνη των δρόμων, τον πολιτισμό και την ιστορία της Λεμεσού στις οδούς Σαριπόλου και Αθηνών. Το κέντρο της πόλης θα φιλοξενήσει πάνω από 30.000 επισκέπτες, με τοίχους και σπίτια να γίνονται καμβάς για τους ταλαντούχους καλλιτέχνες των δρόμων. 0 ώρες μουσικής με Djs, και χορευτές, μπάσκετ και skatepark, εργαστήρια και mia αγορά με 50+ περίπτερα θα προσθέσουν στην ζωντανή ατμόσφαιρα. Το Street Life Festival διοργανώνεται από το The Copy Shop και το Project2C σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού και υποστηρίζει το Ίδρυμα Θεοτόκου. Μη χάσετε το μεγαλύτερο ετήσιο φεστιβάλ στους κλειστούς δρόμους από την κυκλοφορία αυτοκινήτων στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού - μια ευκαιρία να περάσετε μια δημιουργική μέρα γυρνώντας με τα πατίνια ή τα ποδήλατα σας!
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.
>> Σάββατο 27 Απριλίου, οδοί Σαριπόλου και Αθηνών, Λεμεσός.

NAMMOS.jpg


To Nammos Limassol επιστρέφει

Το φημισμένο Nammos Limassol του ξενοδοχείου Parklane στη Λεμεσό που ετοιμάζεται κι αυτό με τη σειρά του να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν που αναμένεται καυτή! Το Σάββατο, λοιπόν, 27 Απριλίου το Nammos Limassol μας προσκαλεί για μια εξαιρετική εμπειρία στο opening τόσο του Nammos Limassol όσο και του The Retail Village, όπου οι ξεσηκωτικές μελωδίες των Gypsy Queens θα μας κάνουν να χορέψουμε στην άμμο. Μην χάσετε την ευκαιρία να γιορτάσετε την έναρξη της σεζόν!
>> Σάββατο 27 Απριλίου, Nammos Limassol, Λεμεσός, 13:00.

IMG_3218.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Φεστιβάλ Λίμνης Ορόκλινης
Ελάτε να γνωρίσουμε τη μαγεία της Λίμνης Ορόκλινης και να ανακαλύψουμε την πλούσια βιοποικιλότητα που φιλοξενεί! Προετοιμαστείτε για: Πτηνοπαρατήρηση: Ανακαλύψτε τον κόσμο των πουλιών που διαβιούν στη λίμνη και παρατηρήστε τα στο φυσικό τους περιβάλλον. Παρακολούθηση ασπόνδυλων: Εξερευνήστε τον μικρόκοσμο των ασπόνδυλων του γλυκού νερού μέσα από στερεοσκόπια. Ζωγραφική και χειροτεχνίες: Εκφράστε την αγάπη σας για τη φύση μέσα από την τέχνη. Παιχνίδια Γνώσεων: Δοκιμάστε τις γνώσεις σας για τη φύση και τη βιοποικιλότητα με διασκεδαστικά παιχνίδια. Ελάτε να γίνουμε ένα με τη φύση και να αφήσουμε τη λίμνη Ορόκλινης να λάμψει σε όλο της το μεγαλείο! Το φεστιβάλ συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Πρωτοβουλίες Νέων του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.
>> Σάββατο 27 Απριλίου, Πολυχώρος Ορόκλινης, 09:30-13:30.

59220-sitesdefaultfileslofou_7_ey.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Ανοιξιάτικο πανυγήρι στη Λόφου
Ένα από τα πιο όμορφα χρονιά του νησιού ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί και φέτος την άνοιξη αλλά και το Πάσχα με πολλές εκδηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα, το Αρτοζαχαροπλαστείο Χρυσοφιλίτισσα διοργανώνει το 1ο Ανοιξιάτικο πανηγύρι, μία γιορτή για όλους! Το πανηγύρι θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 27 και 28 Απριλίου από τις 10.00-17.00. Η γιορτή που θα στηθεί στην κεντρική πλατεία του χωριού θα περιλαμβάνει παζαράκι, παιχνίδια, φουσκωτό, πασχαλινές κατασκευές από πηλό, ζωγραφική, μουσική, ροφήματα, γλυκά και πολλές εκπλήξεις.
>> Σάββατο 27 & Κυριακή 28, Αρτοζαχαροπλαστείο Χρυσοφιλίτισσα, Λόφου, 10:00.

22206-sites/default/files/b_xaroulis_gazi_2016_pmaidis_fullres_0470aa.jpg

O Γιάννης Χαρούλης στην Κύπρο
Η αυθεντική φωνή του Γιάννη Χαρούλη θα ηχήσει και πάλι στη σκηνή του DownTown Live! Το Σάββατο 27 Απριλίου στις 23:00 θα ταξιδέψουμε με αυτοσχεδιασμούς, μελωδίες και πηγαίες ενορχηστρώσεις. Μαζί του και οι Prospectus. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00. Για κρατήσεις: 99810011.

det_90s_party_red.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

90s Forever στο RED
Η 90s Forever επιστρέφει ξανά με το πιο αυθεντικό θεματικό πάρτυ αφιερωμένο στην αγαπημένη μας δεκαετία των 90s. Το Σάββατο 27 Aπριλίου η Μουσική Σκηνή RED θα μετατραπεί ξανά στο καλύτερο Club της δεκαετίας του 1990 και θα μας περιμένει όλους απο τις 22.00 για να ζήσουμε μαζί μια νύχτα γεμάτη χορό και νοσταλγία, με τους Dj's Jimmy The Destroyer και Petro Sophoclide να ανεβάζουν την ανδρεναλίνη στα ύψη όπως πάντα!
>> Σάββατο 27 Απριλίου, RED, Λευκωσία. Είσοδος: 10 ευρώ. Πληροφορίες και κρατήσεις: 97 638 188 - 99 059 257.

guaba2.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Το Guaba επιστρέφει
Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης ανοίγει ξανά τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους φανατικούς του θαμώνες σε ένα φαντασμαγορικό πάρτι, το Σάββατο, 27 Απριλίου 2024. Το Guaba, το διάσημο beach bar που έχει συμπεριληφθεί ανάμεσα στα καλύτερα του πλανήτη, υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν με μια μοναδική opening fiesta για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής, με τους δημοφιλείς DJ’s Skazi, την ταλαντούχα Emjie από το Βέλγιο, το fashion icon Gaya Brisa από την Ibiza, τον Dj Janus και τον Dj ADJK, οι οποίοι θα αναλάβουν δράση στα decks ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη και παίζοντας non stop μουσική, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα. Μη χάσετε αυτό το μοναδικό event που θα κηρύξει την έναρξη ενός επικού, Guaba καλοκαιριού!
>> Σάββατο 27 Απριλίου, Guapa, Λεμεσός, 12:00. Για περισσότερες πληροφορίες στο Facebook και Instagram του Guaba Beach Bar και στο τηλ. +35796340000.

bunny-8606739_1280.2e16d0ba.fill-1375x729.png


Easter Hunt For Young Volunteers στο Πάρκο Ακρόπολης
Η ομάδα Νέων ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ σε συνεργασία με το Δήμο Στροβόλου διοργανώνουν για 3η συνεχόμενη χρονιά το EASTER HUNΤ FOR YOUNG VOLUNTEERS, στο Πάρκο Ακρόπολης στον Στρόβολο το Σάββατο 27 Απριλίου. Όλα τα καθαρά έσοδα φέτος, θα διατεθούν για τις ανάγκες του Παγκύπριου Συνδέσμου ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών της Σχολής Κωφών.
Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:
Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα
Δημιουργική Αφήγηση Παραμυθιών
Δημιουργική Γωνιά με την δράση «Απλώνω Ευτυχία»
Πασχαλινό Κυνήγι Αυγού
Δημιουργικά Υπαίθρια Παιχνίδια

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα διεξάγεται υιοθεσία σκύλων το Σάββατο 27 Απριλίου 2024, από το Καταφύγιο Σκύλων Simba Animal Aid. Θα συμμετέχουν δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ομάδες ανεξάρτητες, σχολές και οργανωμένα σύνολα του Δήμου Στροβόλου κ.α. Στον χώρο θα υπάρχουν περίπτερα με φαγητό, ποτό και άλλα προϊόντα. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ο Master of Ceremonies Λουκάς Χριστοδουλίδης.
>> Σάββατο 27 Απριλίου 2024: 10:00 – 20:00 / Kυριακή 28 Απριλίου 2024: 10:00 – 19:00, Πάρκο Ακρόπολης, Λευκωσία.

60174-sitesdefaultfilesfantasia-l.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Monte Caputo
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα βρεθεί στη Λεμεσό για ένα μοναδικό Live, το Σάββατο 27 Απριλίου! Ο καλλιτέχνης φαινόμενο, Κωνσταντίνος Αργυρός, έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση σε ένα ξεχωριστά διαμορφωμένο Monte Caputo με την υπογραφή του όμιλου Breeze. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 7000 58 68. Οι πόρτες ανοίγουν στις 11 μ.μ.

Στο ροζ μου συννεφάκι 2.jpg

Στο ροζ μου συννεφάκι
Ένα μικρό κορίτσι στη προσπάθεια του να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες αυτού του κόσμου δημιουργεί το δικό της παιχνίδι: Το Ροζ συννεφάκι. Κάθε φορά που προσπαθεί να ξεφύγει όμως, ταξιδεύοντας με το ροζ συννεφάκι στον παραμυθένιο αυτό κόσμο της, ανακαλύπτει κρυμμένες δεξιότητες και κερδίζει γνώσεις που την κάνουν πιο δυνατή και έτοιμη να αντιμετωπίσει τους φόβους της στον πραγματικό κόσμο. Μια διαδραστική θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, με ένα πρωτότυπο κείμενο που καταφέρνει να θίξει σοβαρά θέματα περιθωριοποίησης και εκφοβισμού. Διαδραστική θεατρική παράσταση. Κατάλληλη για όλη την οικογένεια. (6+).
>> Σάββατο 27 Απριλίου (15:00), Κυριακή 28 Απριλίου (11:00), Κτήριον 53, Παλιά Λευκωσία. Εισιτήρια: more.com

karagkiozis.2e16d0ba.fill-1375x72.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Ο Καραγκιόζης δάσκαλος
Το Σάββατο 27 Απριλίου ο αγαπημένος μας Καραγκιόζης θα είναι μαζί μας με την παράσταση "Ο Καραγκιόζης δάσκαλος". Ο Καραγκιόζης δηλώνει ότι είναι δάσκαλος παρόλο που δεν ξέρει ούτε να διαβάζει! Έτσι προσλαμβάνεται από τον άρχοντα της πόλης, για να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για τα βιβλία, μπας και ξεκολλήσουν από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που παίζουν μετά μανίας. Μόλις όμως ο άρχοντας μαθαίνει ότι τον κορόιδεψε, ο Καραγκιόζης έχει μπλεξίματα. Θα πρέπει να βάλει όλη του την πονηριά για να ξεμπλέξει... Οι σκηνές που ακολουθούν είναι απερίγραπτου γέλιου!
>> Σάββατο 27 Απριλίου, Πολυχώρος Κόσμος χωρίς σύνορα, Λευκωσία, 11:00.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Για κρατήσεις στο τηλέφωνο 99422855

kokkino_CIWFxi1.width-800.width-800.jpg

Η Κοκκινοσκουφίτσα
Η Κοκκινοσκουφίτσα και τα ζωάκια του δάσους έρχονται σε μια διαδραστική παιδική παράσταση για πρώτη φορά στην Κύπρο Η Κοκκινοσκουφίτσα, το πιο διάσημο παραμύθι όλων των εποχών. Ένα κορίτσι με αγνή καρδιά θα πέσει στην παγίδα του πονηρού Λύκου, που για να την ξεγελάσει θα ντυθεί Μέλισσα. Η μικρή μας θα βρεθεί χαμένη μέσα στο δάσος. Εκεί θα συναντήσει όλα τα ζώα του δάσους. Τον Ρούλη τον Ελεφαντούλη, έναν πολύ αστείο Γαϊδαράκο και πολλά άλλα ζώα, όπου με την βοήθειά τους, αλλά κυρίως με την συμμετοχή των μικρών θεατών, θα καταφέρει να φτάσει στο σπιτάκι της αγαπημένης της γιαγιάς. Εκεί όμως θα την περιμένει μια άσχημη έκπληξη... Τότε η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια θα επικαλεστεί την βοήθεια των παιδιών για να κερδίσει τον πονηρό και πεινασμένο Λύκο. Μία υπέροχη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, τραγούδι και χορό!
>> Σάββατο 27 Απριλίου, Δημοτικό Θέατρο Πάνω Πολεμιδιών, 11:00 & 15:00 / Κυριακή 28 Απριλίου, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, 11:00 & 15:00 & 17:00. Τιμή εισιτηρίου: €15 (TicketMastercy).

gata_invLg2C.width-800.width-800.jpg

Η Γάτα και το Ποντίκι - Η διάσωση του πλανήτη
Είναι μια συναρπαστική, διαδραστική παράσταση γεμάτη χιούμορ, δράση και τρυφερότητα. Μια παράσταση με αφορμή την Κλιματική Αλλαγή και τη Ρύπανση του Περιβάλλοντος. Μέσα από την ιστορία μας αναδεικνύονται σημαντικά σύγχρονα αλλά και διαχρονικά θέματα όπως η σημασία της αλληλεγγύης, η φιλία, η αξία της συνεργασίας, η διαφορετικότητα, η αγάπη για τα ζώα, ο σεβασμός του περιβάλλοντος και η αισιοδοξία…! Μία διαδραστική παιδική παράσταση, που θα μαγέψει τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας. Ένας πενταμελής θίασος από ταλαντούχους ηθοποιούς με σκοπό να μας ταξιδέψουν στη μαγεία του παιδικού θεάτρου….! Παίζουν οι ηθοποιοί: Διονύσης Μπάστας, Ανάργυρος Βαζαίος, Κατερίνα Χιντηράκη, Νίκος Αμπουσαάρ, Αθηνά Λάτση.
>> Σ 27 Απριλίου, Θέατρο Πάνθεον, Λευκωσία, 11:30 & 15:00 / Κ 28 Απριλίου, Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα, Λεμεσός, 11:30 & 15:00. Εισιτήρια: €15. Προπώληση: www.ticketmaster.cy.

micheile-henderson-Hn_GXIIoJ5s-un.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Σαρακοστιανό Street Food Festival
Σαρακοστή χωρίς «Σαρακοστιανό Street Food Festival» πλέον δεν γίνεται. Χάρη στη δική σας στήριξη και συμβολή, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου – Επαρχία Λευκωσίας και το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου ενώνουν ξανά δυνάμεις και με σύνθημα «Καλό Φαΐ, Καλό Ποτό, Καλός Σκοπός!» διοργανώνουν το «Σαρακοστιανό Street Food Festival 2024». Την Κυριακή, 28 Απριλίου, στο Πάρκο Σπύρος Κυπριανού στην Αγλαντζιά, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε υπέροχες γαστρονομικές εμπειρίες από επαγγελματίες σεφ, δίνοντας στην ημέρα σας άλλο χρώμα και… γεύση. Η ομάδα του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου και όλοι οι εθελοντές της διοργάνωσης, από τις 13:00 έως και τις 18:00 θα ετοιμάζουν για εσάς διάφορα νηστήσιμα πιάτα με επιρροές από τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Αμερική. Εκτός από φαγητό, το μενού θα περιλαμβάνει παγωμένη μπίρα, κυπριακό εκλεκτό κρασί, αναψυκτικά, καφέδες, επιδόρπιο και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
>> Κυριακή 28 Απριλίου, Πάρκο «Σπύρος Κυπριανού» στην Αγλαντζιά, 13:00-18:00. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Promo_Photo_1.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


"Endoscopy" του Γρηγόρη Χριστοδούλου στο Κτήριον 53
Την Κυριακή 28 Απριλίου θα ανέβει το έργο του σε σύλληψη, σκηνοθεσία και ερμηνεία του Γρηγόρη Χριστοδούλου στο πλαίσιο του προγράμματος Βήμα Σε Νέους Καλλιτέχνες, Πειραματική Σκηνή από το Κτήριον 53 και το Φεστιβάλ Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ. Το έργο με τον τίτλο "Endoscopy" ασχολείται με ένα νέο στην πορεία του προς την εξέλιξη. Μια προσωπική εξομολόγηση μέσα από διαφορετικές πτυχές του ίδιου προσώπου. Μια καλλιτεχνική πρόταση που, με τον συνδυασμό λόγου, ποίησης, κίνησης και τραγουδιού, εξετάζει την πολυπλοκότητα της σχέσης μας με τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας. Προσκαλεί τον θεατή σε ένα ταξίδι σκέψεων, ανησυχιών, βιωμάτων και ονείρων.
>> Κυριακή 28 Απριλίου, Κτήριον 53 - Πυρήνας Πειραματικών Τεχνών Λευκωσίας, Καλλιτεχνείον/ Arts Studio (Λεωφόρος Αθήνας 25-27 Χρυσαλινιώτισσα 1017, Λευκωσία), 20:30. Εισιτήρια: more.com
Πληροφορίες: 70001384.

lidl_TNtMGvi.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Πασχαλινές στιγμές για όλους στη Lidl Food Academy
Για ακόμα μία χρονιά, η Lidl Food Academy «φοράει» τα γιορτινά της και προσκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο της, για να μοιραστεί το εορταστικό πνεύμα του Πάσχα. Η αγαπημένη Ακαδημία Φαγητού της Lidl Κύπρου, λοιπόν, προγραμματίζει και φέτος να ανοίξει τον φιλόξενο χώρο της στους επισκέπτες, την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 για ένα ακόμα φαντασμαγορικό πασχαλινό Open Day, γεμάτο έντονα χρώματα, παραδοσιακές μυρωδιές, αξέχαστες γεύσεις, ατέλειωτη μουσική, άφθονο παιχνίδι και διάφορες εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, ο κήπος της Ακαδημίας θα μετατραπεί σε ένα ζωντανό χώρο γιορτής, προσελκύοντας οικογένειες πρόθυμες να συμμετάσχουν σε μια μέρα γεμάτη χαρά και ψυχαγωγία. Κατά την είσοδό τους, οι επισκέπτες θα βυθιστούν σε μια δυναμική εορταστική ατμόσφαιρα, όπου θα τους υποδεχονται τα περιπλανώμενα πασχαλινά λαγουδάκια που θα μοιράζουν σοκολατένια αυγά, δίνοντας τον ρυθμό της ψυχαγωγίας στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι μικροί φιλοξενούμενοι της Lidl Food Academy θα έχουν την τιμητική τους, με σειρά από ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παιχνίδια, όπως αφήγηση παραμυθιών στον κήπο της Ακαδημίας, κυνήγι κρυμμένου θυσαυρού, παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια, facepainting και παιδικά εργαστήρια διακόσμησης πασχαλινών μπισκότων και cupcakes. Παράλληλα, για ακόμα μια χρονιά, τα πασχαλινά εδέσματα δεν θα μπορούσαν να λήψουν από τη Lidl Food Academy. Ζεστά τσουρέκια, νόστιμα μπισκότα, φρεσκοψημένα κουλουράκια και άλλες πασχαλινές Lidl λιχουδιές θα ρέουν άφθονα, καθώς οι έμπειροι σεφ της Ακαδημίας, μαζί με τους βοηθούς τους, θα ξεκινήσουν από το πρωί να φουρνίζουν τις γευστικές τους δημιουργίες για όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και τους περαστικούς. Επειδή το πνεύμα της κοινωνικής προσφοράς είναι έντονα αποτυπωμένο στο DNA της Lidl Κύπρου, η ανοικτή εκδήλωση θα φιλοξενεί επίσης δραστηριότητες για την οικονομική ενίσχυση του Κυπριακού Αντικαρκινικού Συνδέσμου και του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Το πασχαλινό Open Day της Lidl Κύπρου, που έγινε πια θεσμός, προσκαλεί όλους στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της Lidl Food Academy στη Στασικράτους για μια μέρα γεμάτη θετική ενέργεια, διασκεδαστικές εμπειρίες, γευστικές επιλογές και αξέχαστες πασχαλινές στιγμές.
>> Κυριακή 28 Απριλίου, Lidl Food Academy, Στασικράτους, Λευκωσία, 10:00.

Untitled_ssq7TEv.2e16d0ba.fill-1375x729.png

«Κι Εγώ;»: Μία αληθινή ιστορία από την Παιδική Σκηνή του θεάτρου Δέντρο
Το Θέατρο Δέντρο παρουσιάζει, μία αλλιώτικη παράσταση με ένα αλλιώτικο κείμενο, βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία και μια πραγματική στιγμή, με τίτλο «Κι Εγώ;» του Αχιλλέα Κουκκίδη. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Θανάση, ένα 9χρονο μικρό αγόρι που ζει με τον παππού του, τον οποίο αναγκάζεται να χάσει λόγω ασθένειας. Η ανακοίνωση, η αντιμετώπιση, η φιλία και η διαδικασία ενός παιδιού να βρει την παρουσία μέσα στην απουσία, αποτελεί την κύρια πλοκή του έργου. Το πρωτότυπο αυτό έργο απευθύνεται σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες, ενώ η πλοκή του αναμένεται να ενεργοποιήσει συναισθήματα, να αφυπνήσει συνειδήσεις και να κερδίσει τις καρδιές των θεατών ανεξαρτήτου ηλικίας. Παίζουν: Σταύρος Λούρας, Κατερίνα Λούρα, Κρίστυ Χαραλάμπους, Στέφανος Κασάπης, Νικόλας Κουρουζίδης, Κυριακή Ιακωβίδου και ο μικρός Μαρτίνος Κυριακίδης.
>> Κυριακή 28 Απριλίου, Θέατρο Δέντρο, Λευκωσία, 11:00. Εισιτήρια: www.soldouttickets.com.cy, στα καταστήματα STEPHANIS και στο 99520835

MV5BYWRmZWM2ZTktMzE1Ny00NmQyLWE3ZDItZTk5MjY5OGQ5NzdhXkEyXkFqcGdeQXVyMTUzMTg2ODkz._V1_.jpg

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας
Με πέντε νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες μας αποχαιρετάει ο Απρίλιος που θα δούμε στις κυπριακές αίθουσες αυτή την εβδομάδα από την Πέμπτη 25 Απριλίου. Χολιγουντιανές ταινίες, βραβευμένες φεστιβαλικές αλλά και animation για τα παιδιά και όλη την οικογένεια. Όλες οι ταινίες ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close