26 April 2024
Μη χάσετε , Μουσική

Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band

Το Follow the Music επανέρχεται στις 26 Απριλίου, με ακόμα μια φανταστική συναυλία σε ένα απροσδόκητο σημείο της Λάρνακας

Δημοσιεύτηκε στις 17 Απριλίου 2024

Το Follow the Music επανέρχεται στις 26 Απριλίου, στην 3η κατά συνέχεια εκδοχή του, με ακόμα μια φανταστική συναυλία σε ένα απροσδόκητο σημείο της Λάρνακας. Αυτή τη φορά, η Δόνα Αμύρωτου με τη μαρίμπα της, μας προτείνει ένα υπέροχο κράμα σύγχρονου και κλασικού ρεπερτορίου στη λογική του jukebox ενώ οι Katie Miltiadous & Band θα μας οδηγήσουν στην άκρως ενδιαφέρουσα μουσική περιοχή της Pop-Soul.

Το πρότζκετ Follow the Music ενεργοποιεί τις λιγότερο φωτισμένες πλευρές της πόλης και της επαρχίας της Λάρνακας μέσω μιας σειρά συναυλιών σε «μυστικά σημεία». Η κάθε εκδοχή της δράσης αρχίζει με την ανακοίνωση των συντελεστών και της ευρύτερη περιοχής όπου θα γίνει η συναυλία με το ακριβές σημείο να παραμένει άγνωστο. Το κοινό συμμετέχει κάθε φορά σε ένα παιχνίδι εξερεύνησης, ακολουθώντας τα clues. Η ακριβής τοποθεσία του συναπαντήματος γίνεται γνωστή σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή δύο ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας μέσω γραπτού μηνύματος.

Το Follow the Music υπηρετεί και έναν άλλο σημαντικό στόχο του Λάρνακα 2030, που είναι η ανάδειξη των νέων μουσικών. Το πρότζεκτ συστήνει τα νέα μουσικά σχήματα δίνοντας ορατότητα στη δουλειά τους και βοηθώντας τα να κτίσουν το καθένα το δικό του κοινό.

Η δεύτερη συναυλία του Follow the Music δόθηκε με μεγάλη επιτυχία στα τέλη Μαρτίου στο Κίτι με τα σχήματα της Ειρήνης Χατζησοφοκλέους και των Earworm. Στην εν λόγω εκδοχή κυριάρχησαν οι ρομαντικοί ήχοι του βιολιού της Ειρήνης μαζί με την ατμοσφαιρική pop και rock μουσική των Earworms. Ένας δυνατός συνδυασμός που χάρισε μια αξέχαστη μουσική βραδιά στους τυχερούς που βρέθηκαν στο κτίριο του Κοινοτικού Συμβουλίου Κιτίου.

Katie Miltiadous .jpg

Πληροφορίες
Συναυλία:
Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Ημέρα: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
Ώρα έναρξης: 20:00
Ευρύτερη περιοχή της συναυλίας: πόλη της Λάρνακας
Είσοδος: €10 με ένα ποτό

Εγγραφή στην εκδήλωση: https://www.eventora.com/en/Events/larnaka2030-follow-the-musicv3

***

Συνεργαζόμενοι Δήμοι:
Δήμος Λάρνακας │ Δήμος Αραδίππου│ Δήμος Δρομολαξιάς - Μενεού │ Δήμος Λευκάρων │ Δήμος Αθηένου│ Κοινότητα Πύλας

Περισσότερες πληροφορίες: info@larnaka2030.eu

FollowVersion3.JPG

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close