Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2014
Για 12η χρονιά, τα ετήσια βραβεία TripAdvisor Travellers’ Choice τιμούν τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, βασισμένα σε εκατομμύρια αληθινές και αμερόληπτες κριτικές και απόψεις από εκείνους που γνωρίζουν καλύτερα – τους πραγματικούς ταξιδιώτες. Οι εξαιρετικές βαθμολογίες αφορούσαν τις υπηρεσίες του προσωπικού, το ξεχωριστό επίπεδο διαμονής και τις υποδομές ευεξίας, την μεγάλη ποικιλία σε a la carte εστιατόρια και το μοναδικό τοπίο. Είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που οι φιλοξενούμενοι εκτίμησαν και που όλα μαζί προσφέρουν μια μοναδική «all exclusive» εμπειρία!
To Oceania Club, μέλος πλέον των Ikos Resorts που θα μετονομαστεί σε Ikos Oceania το 2015, πρόκειται να επαναπροσδιορίσει την έννοια του all-inclusive, δημιουργώντας εμπειρίες διακοπών «Infinite Lifestyle». Ακολουθώντας αυτή τη νέα αντίληψη για τα ελληνικά δεδομένα, θα προσφέρονται υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου, με ποιότητα, καλαισθησία, χαρακτήρα και στυλ. Στόχος των Ikos Resorts είναι αυτό το νέο concept να φέρει έναν άλλο αέρα στο all-inclusive υψηλών προδιαγραφών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Μεσόγειο γενικότερα. Το Oceania Club θα παραμείνει κλειστό κατά τους χειμερινούς μήνες, ακολουθώντας ένα πλάνο αρχικής ανακαίνισης ύψους 4 εκ. ευρώ και θα ανοίξει ξανά τον Μάρτιο του 2015 ως Ikos Oceania.
Το αμφιθεατρικά χτισμένο Ikos Oceania απολαμβάνει την προνομιακή του θέση πάνω στην παραλία και με πλούσιους κήπους συνολικής έκτασης 15 στρεμμάτων να το περιβάλλουν. Τα συνολικά 298 δωμάτια διαφόρων τύπων και οι σουίτες του, βλέπουν το μπλε του Αιγαίου ενώ οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της παραλίας με τη φυσική αμμουδιά, της εξωτερικής infinity πισίνας ή της εσωτερικής θερμαινόμενης. Αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενους Deluxe Collection προσφέρεται μια επιπλέον πισίνα σε συνδυασμό με πολλά επιπλέον αποκλειστικά προνόμια.
Σημαντικό να αναφερθεί ότι τα Ikos Resorts, το νέο brand πολυτελών ξενοδοχείων, ξεκινούν την παρουσία τους στην Ελλάδα το 2015. Πρόκειται για μια συνεργασία της Oak Tree Capital Management και της Sani AE. Τα Ikos Resorts, εκτός από το Ikos Oceania που ξεκινά τη λειτουργία του στις 27 Μαρτίου 2015, διαθέτουν ένα ακόμη ξενοδοχείο στη Χαλκιδική, το Ikos Olivia που θα ξεκινήσει την 1η Μαΐου 2015. Η Ikos Resorts προγραμματίζει να λειτουργήσει 7-10 ξενοδοχεία στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο μέσα στα επόμενα 4-5 χρόνια. Στόχος της είναι να προσφέρει στον ταξιδιώτη απαιτήσεων μια νέα εμπειρία all-inclusive που εστιάζει και στο εύρος αλλά και στην ποιότητα των παροχών, ανεβαίνοντας ένα επίπεδο ψηλότερα. Μέσα από το πρίσμα της κομψότητας, της αυθεντικότητας και του απαράμιλλου service, τα Ikos Resorts πρόκειται να ξεχωρίσουν για το νέο αυτό concept στη Μεσόγειο μέσα στην επόμενη χρονιά.
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου