Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2014
Παιδικά χαμόγελα, μοσχοβολιές από θεσπέσιο φαγητό, άρωμα φρεσκοφουρνισμένων γλυκών, γιορτινές μελωδίες δίπλα στο τζάκι, είναι μόνο μερικά στοιχεία από όσα συνθέτουν το πνεύμα των Χριστουγέννων. Αυτά λοιπόν και άλλα πολλά ετοίμασε για όλους εμάς το πλήρως ανανεωμένο Hilton Park Nicosia, εκεί όπου χτυπά η καρδιά των Χριστουγέννων στην πρωτεύουσα!
Έχοντας ανακαινίσει όλους τους χώρους τους, το Hilton Park μας περιμένει με άκρως γιορτινή διάθεση να απολαύσουμε τη θεσπέσια κουζίνα του εστιατορίου του Olympia κάθε Κυριακή μεσημέρι με το "Sunday Carvery", όπου οι σεφ δίνουν ρέστα. Δροσερές σαλάτες, ζουμερά κρεατικά αλλά και ανεπανάληπτα γλυκά συνθέτουν μια γαστρονομική εμπειρία που καθιέρωσε το ξενοδοχείο ως την κατεξοχήν επιλογή για αξέχαστα Κυριακάτικα γεύματα. Πόσω μάλλον οι γιορτινοί μπουφέδες του Hilton Park για τα Χριστούγεννα, το Boxing Day την επομένη των Χριστουγέννων και βεβαίως την πρωτοχρονιά που θα ταξιδέψουν όλες τις αισθήσεις. Μοσχοβολιές από γιορτινές γεύσεις γαργαλίζουν τη μύτη, ταξιδεύουν το μάτι και σίγουρα θα απογειώσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Πλάι στο τζάκι, κάθε Τετάρτη και Κυριακή, στον ολοκαίνουργιο διάκοσμο του lobby, τα απογευματινά τσάγια καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για άρωμα και γεύσεις από Χριστούγεννα όπου ο Executive Chef δεν ετοιμάζει απλώς ό,τι καλύτερο αλλά αποκαλύπτει και τα μυστικά του για χριστουγεννιάτικες συνταγές που θα μαγέψουν την κάθε νοικοκυρά.
Χριστούγεννα χωρίς σοκολάτα γίνεται; Στο Hilton Park δεν γίνεται! Παραδοθείτε σ’ ένα αξέχαστο σοκολατοταξίδι στον μπουφέ με ζεστές και κρύες σοκολατένιες απολαύσεις πλάι στο τζάκι στις 11, 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου για πραγματικά γλυκά και παραμυθένια Χριστούγεννα.
Είναι η γιορτή των παιδιών και αξίζει να την χαρούν όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως. Αυτό άλλωστε προστάζει το πνεύμα των Χριστουγέννων κι έτσι το Hilton Park ετοίμασε μια φιλανθρωπική γιορτή από τα παιδιά, για τα παιδιά. Στις 21 Δεκεμβρίου, παίρνουμε τα παιδιά μας και πάμε σ’ ένα παραμύθι γεμάτο κινούμενα σχέδια, ζωγραφική προσώπου, βόλτες με αυτοκίνητα αντίκες, θέατρο, χαρακτήρες του Disney καθώς και πολλά δώρα και ενισχύουμε έτσι με τη συμμετοχή μας τα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξη μας.
Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά! Αυτά τα Χριστούγεννα έχουν την πρωτεύουσά τους. Ζήστε την στο πιο πρόσφατα αναβαθμισμένο ξενοδοχείο της Λευκωσίας.
Σχετικά
O Απρίλιος στο Θέατρο Ριάλτο
Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει το πρόγραμμα του για τον μήνα Απρίλιο.
13 ανοιξιάτικες αυλές σε γουστόζικα καφενεδάκια της Παλιάς Λευκωσίας
Όμορφα πρωινά και απογεύματα παρέα με καφέ, ποτό και καλούς φίλους
25η Μαρτίου στη φάρμα, με πλούσιο μπουφέ!
Μια γιορτινή μέρα γεμάτη παράδοση, γεύσεις και όμορφες στιγμές στη φύση!
Ένα σύγχρονο τσίρκο έστησε την τέντα του στη Λευκωσία (και όλη την πόλη στην ουρά του!)
Η εντυπωσιακή παράσταση τσίρκου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εβδομάδας
Agenda Week: 10 ξεχωριστές προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Μουσική, θέατρο και μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης σε όλη την Κύπρο – οι προτάσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου.
Ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια μελέτης της φύσης της Κύπρου
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Δασών το Τμήμα Δασών διοργανώνει ξεναγήσεις στα μονοπάτια μελέτης της φύσης και στον Δασικό Σταθμό Πλατανιών
Το CYBERNESS Easter Market επιστρέφει τον Απρίλιο στη Λεμεσό
Στις 4 και 5 Απριλίου, ο χώρος του Kolla μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο, εμπνευσμένο από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"
Εκδήλωση με θεμα την παγκόσμια ημέρα νερού
Ένα ξεχωριστό Fun Day για όλη την οικογένεια
Η Κύπρος στο Επίκεντρο της Παγκόσμιας Καινοτομίας για τη Μακροζωία: Έρχεται το Cyprus EMEA Healthspan Summit 2026
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης επιστήμονες, πρωτοπόροι της βιοτεχνολογίας, επενδυτές και φορείς χάραξης πολιτικής
Weekend Agenda: 30 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, συναυλίες, stand-up, εκθέσεις, οικογενειακές βόλτες και ξεχωριστές εμπειρίες σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Αγία Νάπα για ένα γεμάτο και απολαυστικό weekend
Στις 4 του Απρίλη (μιτσιοί τζιαι μηάλοι) θα βρεθούμε στην αυλή του Άη Γιώρκη
Σε μία γιορτή που δίνει πνοή στες ρίζες και είναι αφιερωμένη στην παράδοση
Όλα όσα θα γίνουν τον Μάιο στο Fantasia Festival
Ετοιμαστείτε να φτιάξουμε προστατευτικές κούκλες να παρακολουθήσουμε μεσαιωνικές μάχες και magic show