Δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2014
Σε αυτή τη μαγευτική, μουσική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, η Barbie υποδύεται την Alexa, μια ντροπαλή πριγκίπισσα που προτιμά να διαβάζει, παρά να εκτελεί τα καθήκοντά της.
Καθώς περπατά στο βασιλικό κήπο, η Alexa ανακαλύπτει μια μυστική πόρτα, η οποία μοιάζει πάρα πολύ με εκείνη στο βιβλίο που διάβαζε! Καθώς ανοίγει την πόρτα, μπαίνει σε μια παιχνιδιάρικη γη, γεμάτη με μαγικά πλάσματα και εκπλήξεις.
Η Alexa συναντά τη Romy και τη Nori, μια γοργόνα και μια νεράιδα, οι οποίες της εξηγούν ότι μια κακομαθημένη ηγέτιδα, η Malucia, προσπαθεί να πάρει όλη τη μαγεία. Προς μεγάλη της έκπληξη, η Alexa ανακαλύπτει ότι διαθέτει μαγικές δυνάμεις σε αυτόν τον κόσμο, και οι νέοι φίλοι της είναι βέβαιοι ότι μόνο αυτή μπορεί να αποκαταστήσει τη μαγεία στη γη τους.
Η Alexa θα μάθει ότι η δύναμη της φιλίας είναι πολύ πιο πολύτιμη από τη μαγεία. Η ταινία "Barbie and the Secret Door" θα προβληθεί μεταγλωτισμένη στα ελληνικά.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα
31 Οκτωβρίου - 06 Νοεμβρίου 2014
Σχετικά
Όσκαρ 2026: Τέσσερις υποψηφιότητες για την Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου - Αναλυτικά οι υποψηφιότητες
Το Sinners σπάει ρεκόρ με συνολικά 16 υποψηφιότητες
Oscars 2026: Σήμερα ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες
Μείνετε συντονισμένοι στο Check In Cyprus για τη σημερινή ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων της 98ης Τελετής Απονομής των βραβείων Όσκαρ!
Οι 6 νέες ταινίες της εβδομάδας στις κυπριακές αίθουσες
Από λογοτεχνικό πάθος και οικογενειακά δράματα μέχρι τρόμο, sci-fi αγωνίας και μαγικές περιπέτειες για μικρούς και μεγάλους
Χρυσά Βατόμουρα: Ο The Weeknd υποψήφιος για χειρότερη ερμηνεία
Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται οι Dave Bautista, Ice Cube, Scott Eastwood και Jared Leto
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Κύπρο
9, 10, 11 Φεβρουαρίου σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο
Το 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει και φέτος στην Κύπρο
Tαινίες μικρού μήκους από το Φεστιβάλ Δράμας θα προβληθούν σε Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο
Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Σάρωσε η «Συναισθηματική αξία»
Το νέο φιλμ του Joachim Trier συγκέντρωσε έξι βραβεία, μεταξύ αυτών και της Καλύτερης Ευρωπαϊκής Ταινίας.
The Love That Remains
Η επίσημη υποψηφιότητα της Ισλανδίας για τα φετινά βραβεία Όσκαρ
Ο Γούντι Αλεν επιστρέφει στα 90 του με νέα ταινία στη Μαδρίτη
Στα 90 του χρόνια, ο Γούντι Αλεν ετοιμάζεται να επιστρέψει πίσω από την κάμερα με ένα φιλόδοξο νέο πρότζεκτ, γυρισμένο στην Ισπανία και για πρώτη φορά στη Μαδρίτη.
Η ταινία που απειλεί να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ υποψηφιοτήτων στα Όσκαρ
Οι «Αμαρτωλοί» του Ράιαν Κούγκλερ φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία στα Όσκαρ 2026, διεκδικώντας έως και 15 υποψηφιότητες
O Άγιος Παΐσιος έρχεται να κατακτήσει τις κινηματογραφικές αίθουσες
Στις 29 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η εμπλουτισμένη κινηματογραφική εκδοχή της σειράς του Mega, φιλοδοξώντας να κερδίσει κινηματογραφικό και θρησκευτικό κοινό.