Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2026
Το πρώτο τρέιλερ της αναμενόμενης έκτης προσθήκης στο franchise των «Scary Movie» κυκλοφόρησε, αφού πρώτα προβλήθηκε πριν το «Scream 7» στους κινηματογράφους – ταιριαστή επιλογή. Οι αδελφοί Μάρλον και Σον Γουέιανς επιστρέφουν, όπως και αρκετές «φάτσες» γνώριμες στους φαν από προηγούμενες ταινίες του franchise, για παράδειγμα η Άννα Φάρις και η Ρεγκίνα Χολ. Στο τρέιλερ, συναντούμε σατιρικές αναφορές σε πρόσφατες επιτυχίες του horror είδους, από το «M3gan» και το τηλεοπτικό «Wednesday» μέχρι το «Get Out», τα «Terrifier», τα τελευταία «Scream» και πολλά ακόμη.
Συγχρόνως, η ταινία υπόσχεται να προκαλέσει τα σύγχρονα χρηστά ήθη, καυτηριάζοντας την πολιτική ορθότητα και την κουλτούρα της ακύρωσης. Ο Μάρλον Γουέιανς, σε συνέντευξή του, έχει προαναγγείλει ότι οι συντελεστές της ταινίας αδιαφόρησαν πλήρως για το ποιους μπορεί να προσβάλει το δημιούργημά τους. Έχει ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο μια τόσο αθυρόστομη ταινία μπορεί να σταθεί εκεί έξω, στον άγριο σοσιαλμιντιακό κόσμο μας. Τα «Scary Movie» δεν ήταν ποτέ κάτι παραπάνω από χαβαλεδιάρικες κωμωδίες που σατίριζαν τα κλισέ του κινηματογραφικού τρόμου, όμως με το είδος της κωμωδίας σχεδόν ολοκληρωτικά απόν από τις αίθουσες, η έκτη ταινία μοιάζει με πολυαναμενόμενη όαση.
Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 12 Ιουνίου.
Σχετικά
Το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύφθηκε
Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός της Marvel ξεκίνησε, καθώς το πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύπτει την πιο φιλόδοξη σύμπραξη ηρώων στην ιστορία του MCU.
Ξεπέρασε τις προσδοκίες η «Οδύσσεια» του Νόλαν: Πάνω από 264 εκατ. δολάρια έσοδα το πρώτο Σαββατοκύριακο που προβλήθηκε
Η παραγωγή της ταινίας κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια και η προώθησή της 125 εκατομμύρια δολάρια
Οι ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Πέντε βραδιές, πέντε ιστορίες κάτω από τα αστέρια
Τρέιλερ «Mayday»: Ράιαν Ρέινολντς και Κένεθ Μπράνα σε ψυχροπολεμική κωμωδία!
Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε μια buddy κωμωδία τοποθετημένη στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.
Μπρέντα Φρίκερ: Πέθανε η «κυρία με τα περιστέρια» από το Home Alone – Η πορεία της ως το Χόλιγουντ και η «κατάρα των Όσκαρ»
Η Φρίκερ είχε τιμηθεί με το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου το 1990 για την ερμηνεία της ως μητέρα του Κρίστι Μπράουν στην ταινία «Το Αριστερό μου Πόδι»
Όταν ο κινηματογράφος συναντά τη μαγεία του καλοκαιρινού ουρανού
Mια σειρά από ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές Cinema Under the Stars, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα
Ματ Ριβς, Ρόμπερτ Πάτινσον και teaser για το «The Batman Part II»
Διότι μπορεί το έργο να μετατέθηκε για το 2028, αλλά κάπως πρέπει να μείνει η φωτιά αναμμένη.
«I Play Rocky»: Η ιστορία της ταινίας που καθιέρωσε τον Σιλβέστερ Σταλόνε – Το πρώτο τρέιλερ
Η απόλυτη περιπέτεια ενός αουτσάιντερ. Ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 1976. Απέσπασε 10 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας.
Το τρέιλερ του «The Uprising» αποκαλύπτει τον πιο φιλόδοξο Πολ Γκρίνγκρας των τελευταίων χρόνων
Το πρώτο τρέιλερ του νέου ιστορικού δράματος του Πολ Γκρίνγκρας έφτασε, με τον Αντριου Γκάρφιλντ να ηγείται μιας από τις σημαντικότερες εξεγέρσεις της μεσαιωνικής Αγγλίας.
Ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει στη σκηνοθεσία με το πολυαναμενόμενο sequel του «Τεντέν»
Υστερα από δώδεκα χρόνια μακριά από τη σκηνοθεσία ταινιών μεγάλου μήκους, ο Πίτερ Τζάκσον επιβεβαίωσε ότι η επόμενη κινηματογραφική του δουλειά θα είναι η συνέχεια του «Τεντέν».
Οι 10 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα σύμφωνα με τους New York Times
Η λίστα με τις 100 καλύτερες ταινίες δημιουργήθηκε μετά από την ψηφοφορία 500 σκηνοθετών, σταρ και άλλων επαγγελματιών του κινηματογράφου.
Ο «Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες» επιστρέφει - Ετοιμάζεται το reboot της ταινίας
Η νέα παραγωγή θα βασίζεται στην πρώτη ταινία του 1984