Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2014
Ο Δήμος Λάρνακας στo πλαίσιo της ευρύτερης του πολιτικής που αφορά sτον αθλητισμό και τη φυσική δραστηριότητα, διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά την Ευρωπαϊκή Εκστρατεία "MOVE WEEK". Η Ευρωπαϊκή Αθλητική Εκδήλωση «MOVE WEEK» θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη, την περίοδο 29 Σεπτεμβρίου-5 Οκτωβρίου 2014.
Η αθλητική εκστρατεία “MOVE WEEK” αποτελεί μια από τις πρωτοβουλίες του International Sport and Culture Association (ISCA), η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης εκστρατείας του Now We Move 2012 - 2020.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, στόχος της διοργάνωσης “MOVE WEEK” είναι η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών στη φυσική δραστηριότητα και στον αθλητισμό, ώστε να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής, επιδιώκοντας έτσι να αυξήσει τον αριθμό των Ευρωπαίων πολιτών που αθλούνται κατά 100 εκατομμύρια μέχρι το 2020.
Την εν λόγω εκστρατεία, συντονίζει σε Παγκύπριο επίπεδο ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ως Εθνικός Συντονιστής.
Και Flash Mob
Στo πλαίσιo του "MOVE WEEK 2014", στις 20 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας, διοργανώνουν "Flash Mob" το οποίο αποτελεί τον προπομπό των δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Εβδομάδας "MOVE WEEK".
Κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Εβδομάδας "MOVE WEEK", Ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με φορείς της πόλης, θα διοργανώσει 18 διαφορετικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, οι οποίες θα διεξαχθούν σε διάφορα σημεία της Πόλης.
Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Αθλητική Εκδήλωση "MOVE WEEK” 2014, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν από την Γιάννα Νικολάου, Διευθύντρια του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας και Συντονίστρια του "MOVE WEEK 2014" στη Λάρνακα, στο τηλέφωνο 99817979.
Σχετικά

Δύο δωρεάν εργαστήρια παραδοσιακής αγγειοπλαστικής κόκκινου πηλού
Κάνε έγκαιρα την κράτησή σου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρ
Toν Οκτώβριο η Μαρίνα Αγίας Νάπας μετατρέπεται σε κόμβο θαλάσσιου τουρισμού και καινοτομίας

25+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Με φεστιβάλ, μουσική, θέατρο και θερινό κινηματογράφο

Βραδιές Πολιτισμού στην Αραδίππου: Ολόκληρο το πρόγραμμα
Και φέτος το καλοκαίρι μας θα γεμίσει μουσική, θέατρο, παιδικά φεστιβάλ, προβολές, χορό και συγκινήσεις!

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στο νησί
Φτιάξαμε την ατζέντα με όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις

Ειδικές ξεναγήσεις στην έκθεση «Καφενές: Ιστορίες σε ασπρόμαυρα καρέ» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Οι Ιλιάνα Κουλαφέτη και Χρήστος Μιχάλαρος αφηγούνται τις ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες

«Είναι Θέλημα Αγάπης»: Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Λαογραφικό Όμιλο Μιτσερού
Με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από την Κύπρο και την Ελλάδα
Το σαββατοκύριακο η καρδιά της καλαθόσφαιρας 3Χ3 χτυπά στην Πάφο
Τo OPAP Paphos 3x3 2025 ενώνει δυνάμεις με το Enavsma Foundation και μαζί μεταμορφώνουν την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου

Το πρόγραμμα για την τελευταία μέρα του Κατακλυσμού Λάρνακας
Ολοκληρώνεται απόψε ο Κατακλυσμός Λάρνακας

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών