Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2014
Ο Δήμος Λάρνακας στo πλαίσιo της ευρύτερης του πολιτικής που αφορά sτον αθλητισμό και τη φυσική δραστηριότητα, διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά την Ευρωπαϊκή Εκστρατεία "MOVE WEEK". Η Ευρωπαϊκή Αθλητική Εκδήλωση «MOVE WEEK» θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη, την περίοδο 29 Σεπτεμβρίου-5 Οκτωβρίου 2014.
Η αθλητική εκστρατεία “MOVE WEEK” αποτελεί μια από τις πρωτοβουλίες του International Sport and Culture Association (ISCA), η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης εκστρατείας του Now We Move 2012 - 2020.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, στόχος της διοργάνωσης “MOVE WEEK” είναι η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών στη φυσική δραστηριότητα και στον αθλητισμό, ώστε να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής, επιδιώκοντας έτσι να αυξήσει τον αριθμό των Ευρωπαίων πολιτών που αθλούνται κατά 100 εκατομμύρια μέχρι το 2020.
Την εν λόγω εκστρατεία, συντονίζει σε Παγκύπριο επίπεδο ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ως Εθνικός Συντονιστής.
Και Flash Mob
Στo πλαίσιo του "MOVE WEEK 2014", στις 20 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας, διοργανώνουν "Flash Mob" το οποίο αποτελεί τον προπομπό των δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Εβδομάδας "MOVE WEEK".
Κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Εβδομάδας "MOVE WEEK", Ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με φορείς της πόλης, θα διοργανώσει 18 διαφορετικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, οι οποίες θα διεξαχθούν σε διάφορα σημεία της Πόλης.
Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Αθλητική Εκδήλωση "MOVE WEEK” 2014, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν από την Γιάννα Νικολάου, Διευθύντρια του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας και Συντονίστρια του "MOVE WEEK 2014" στη Λάρνακα, στο τηλέφωνο 99817979.
Σχετικά
25 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Φτιάξαμε την ατζέντα του σαββατοκύριακου, με όλα όσα μπορείς να κάνεις, να δεις και να ακούσεις σε όλο το νησί
Η Λάρνακα διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα Νερού
Μία μέρα αφιερωμένη στο πιο πολύτιμο αγαθό
Καράβι στο Βουνό: Ποίηση σε χάρτινα καραβάκια στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η δράση βασίζεται στη συμμετοχή και τη διάδραση: κάθε αναγνώστης μπορεί να κρατήσει το ποίημα ή να το αφήσει ξανά στη θέση του
Μια μεγάλη γιορτή ετοιμάζει και φέτος το Τεχνοδρόμιο με την αφορμή των Ημερών Αφήγησης και Ποίησης
Εορτάζονται κάθε χρόνο στις 20 και 21 Μαρτίου αντίστοιχα
O Απρίλιος στο Θέατρο Ριάλτο
Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει το πρόγραμμα του για τον μήνα Απρίλιο.
13 ανοιξιάτικες αυλές σε γουστόζικα καφενεδάκια της Παλιάς Λευκωσίας
Όμορφα πρωινά και απογεύματα παρέα με καφέ, ποτό και καλούς φίλους
25η Μαρτίου στη φάρμα, με πλούσιο μπουφέ!
Μια γιορτινή μέρα γεμάτη παράδοση, γεύσεις και όμορφες στιγμές στη φύση!
Ένα πασχαλινό παζαράκι γεμάτο διασκέδαση και χειροτεχνίες έρχεται στη Λευκωσία
Το Spilia Βazaar προσφέρει μουσική, χορό, φουσκωτά και χειροποίητες δημιουργίες σε ένα αγαπημένο πάρκο της πόλης
Ένα σύγχρονο τσίρκο έστησε την τέντα του στη Λευκωσία (και όλη την πόλη στην ουρά του!)
Η εντυπωσιακή παράσταση τσίρκου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εβδομάδας
Agenda Week: 10 ξεχωριστές προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Μουσική, θέατρο και μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης σε όλη την Κύπρο – οι προτάσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου.
Ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια μελέτης της φύσης της Κύπρου
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Δασών το Τμήμα Δασών διοργανώνει ξεναγήσεις στα μονοπάτια μελέτης της φύσης και στον Δασικό Σταθμό Πλατανιών
Το CYBERNESS Easter Market επιστρέφει τον Απρίλιο στη Λεμεσό
Στις 4 και 5 Απριλίου, ο χώρος του Kolla μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο, εμπνευσμένο από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"