Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουριο μπεργκεράδικο της Λευκωσίας

Αποκλειστικές φωτογραφίες πριν από το opening του μαγαζιού

Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2022

Το burger είναι μια κατηγορία από μόνο του. Αποτελεί statement για τους food lovers!

Μια νέα γευστική άφιξη αλλάζει τον γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας. Οι απανταχού λάτρεις των μπέργκερ (και όχι μόνο) θα βρουν το ναό τους σε ένα νέο και πολλά υποσχόμενο εγχείρημα που φέρει την υπογραφή τριών φίλων!

Tο νέο γευστικό ταξίδι για το ολοκαίνουριο μπεργκεράδικο της Λευκωσίας ξεκινάει σε λίγες μέρες λοιπόν και εμείς σού έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες έτσι ώστε να προετοιμάσεις κατάλληλα τον ουρανίσκο σου.

O λόγος για το Burger Mafia που αποτελεί τη νέα άφιξη στην περιοχή της Λακατάμιας και αναμένεται να αποτελέσει το νέο πειρασμό για ζουμερό μπέργκερ στην πόλη.

Οι τρεις φίλοι Στέλιος Μαρκίδης, Χρίστος Ιωάννου και Αντρέας Κωνσταντίνου, που τυγχάνει να είναι και ο chef της παρέας, έχουν δημιουργήσει ένα φιλόξενο χώρο, σε μοντέρνα χρώματα και όμορφα γκράφιτι.

Η λογική πίσω απο το Burger Mafia, κατά την άποψη των ιδιοκτητών, ήταν η έλλειψη καλού burger στις περιοχές Λακατάμια, Τσέρι, Δευτερά, Ψημολόφου και τα υπόλοιπα περίχωρα.

Το νέο μπεργκεράδικο, έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες αυτών των περιοχών, προσφέροντας ποιοτικό εισαγώμενο μοσχαρίσιο burger, στη λογική του αμερικάνικου smash με λαχταριστά συνοδευτικά, μέσα απο ένα μικρό μενού, που αριθμεί 8 μόλις επιλογές, με επιπλέον επιλογή του να δημιουργήσεις το δικό σου burger καθώς και μια vegan επιλογή!

Τα αφράτα μπιφτεκόψωμα σε τεράστιες μερίδες για διπλή απόλαυση με απαραίτητο συνοδευτικό τρεις διαφορετικές εκδοχές σε πατάτες τηγανητές (κανονικές, house και γλυκοπατάτες) συνθέτουν ένα γευστικό πειρασμό που σίγουρα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Στο μενού του και τα ξεχωριστά must try χαλεπίνιο πιπεριάς γεμιστά με τυρί, το τηγανητό χαλεπίνιο μαζί με τηγανητό αγγουράκι τουρσί, καθώς και τα onion rings και ποτά.

Όλα τα πιο πάνω, σε πολύ προσιτές τιμές αλλά με γνώμονα την ποιότητα και την γεύση σε κάθε μπέργκερ.

Ο νέος χώρος προσφέρεται τόσο για dine in, take away και delivery και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 30 άτομα!

Αξιοσημείωτο και το γεγονός πως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δημιουργηθεί και ένας instagrammable χώρος για ξεχωριστές φωτογραφίες και τους λάτρεις των social media!

To opening θα γίνει αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα και αναμένεται να αποτελέσει το νέο σημείο για μπέρκερ στην γύρω περιοχή για ένα μοναδικό experience.

 (22 019011, 96 800998) Αρχ. Μακαρίου Γ', 266Β, Λακατάμια, Λευκωσία.

Δείτε αποκλειστικό, φωτογραφικό υλικό λίγες ημέρες πριν το επίσημο opening.





 










Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close