28 March 2026
Μη χάσετε , Μουσική

Το The Piano Tour θα πλημμυρίσει με μουσική την πλατεία Ελευθερίας

Μια βραδιά με άρωμα Γαλλίας, αγαπημένες μελωδίες και τους διακεκριμένους καλλιτέχνες Μανώλη Νεοφύτου και Βάκια Σταύρου, σε μια ανοιχτή εκδήλωση για όλους

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαρτίου 2026

Άρωμα Γαλλίας θα έχει ο θεσμός 𝐓𝐡𝐞 𝐏𝐢𝐚𝐧𝐨 𝐓𝐨𝐮𝐫 του Πολιτιστικού Οργανισμού Avantgarde στις 28 Μαρτίου.

Για την ειδική αυτή έκδοση - που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Μήνα Γαλλοφωνίας σε συνεργασία με το Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού Κύπρου το όνομα του επιτυχημένου αυτού κύκλου συναυλιών, μετατρέπεται σε 𝐋𝐞 𝐏𝐢𝐚𝐧𝐨 𝐓𝐨𝐮𝐫.

Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού σας προσκαλεί στη ξεχωριστή συναυλία “Le Piano Tour”, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2026 στις 19:00 στην Πλατεία Ελευθερίας, στο πλαίσιο του Μήνα Γαλλοφωνίας. Μια βραδιά με άρωμα Γαλλίας, αγαπημένες μελωδίες και τους διακεκριμένους καλλιτέχνες Μανώλη Νεοφύτου και Βάκια Σταύρου, σε μια ανοιχτή εκδήλωση για όλους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη – σας περιμένουμε για μια μοναδική μουσική εμπειρία στο κέντρο της πόλης!

πιανο.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close