Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2026
Μετά από ένα ατύχημα, ο Eghbal φτάνει στο συνεργείο αυτοκινήτων όπου εργάζεται ο Vahid. Εκεί ο Vahid, παλιός πολιτικός κρατούμενος, αναγνωρίζει στη φωνή και στο τρίξιμο του προσθετικού ποδιού του Eghbal τον βασανιστή του.
Οργισμένος, απαγάγει τον Eghbal και επιστρατεύει μια ιδιόμορφη ομάδα συγκρατουμένων του ώστε μαζί να εξακριβώσουν αν όντως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.
Ο σκηνοθέτης Jafar Panahi, που φυλακίστηκε και ο ίδιος από το ιρανικό καθεστώς, κέρδισε με την πιο πρόσφατη ταινία του τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών 2025, καθώς και δύο υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου και Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας.
Η προβολή θα γίνει τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026 στις 20.15 στον κινηματογράφο Ρίο 3, από την Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
02 Φεβρουαρίου 2026
Σχετικά
Πρεμιέρα για την ταινία "Άγιος Παΐσιος"
Η σειρά που σημείωσε τεράστια τηλεοπτική επιτυχία τώρα και στις κινηματογραφικές αίθουσες με σκηνές που δεν είδαμε στην τηλεόραση!
Πρεμιέρα για την ταινία "Shelter"
Ο Jason Statham σε ένα θρίλερ που υπόσχεται κάτι παραπάνω από απλή δράση: μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία επιβίωσης
Πρεμιέρα για την ταινία "Rabbit Trap"
Ένα σκοτεινό ψυχολογικό θρίλερ με έντονα folk horror στοιχεία
Hamnet
Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης που ενέπνευσε τη δημιουργία του διαχρονικού αριστουργήματος του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, “Άμλετ”
Primate
Η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς: Survival horror με φονικό χιμπατζή και ασταμάτητη αδρεναλίνη!
Mercy
Ο Chris Pratt έχει 90 λεπτά για να αποδείξει την αθωότητά του σε μια AI-δικαστή που ο ίδιος δημιούργησε!
Chickenhare and the Secret of the Groundhog
Ένα φανταστικό ταξίδι γεμάτο δοκιμασίες σε εντυπωσιακούς, άγνωστους κόσμους
North
Νορβηγικό animation εμπνευσμένο από τη «Βασίλισσα του Χιονιού» του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν
Father Mother Sister Brother
Η ταινία του Jim Jarmusch με ένα all-star cast που απέσπασε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας
28 Years Later: The Bone Temple
Το δεύτερο μέρος της δυστοπικής τριλογίας του horror franchise είναι ακόμα πιο συναρπαστικό!
Marty Supreme
Με Χρυσή Σφαίρα στο χέρι, ο Timothée Chalamet προετοιμάζεται για τα επερχόμενα Όσκαρ
Rufus
Ένας νεαρός θαλάσσιος δράκος καλείται να ξεκινήσει ένα μακρύ ταξίδι και να νικήσει το μεγαλύτερό του φόβο