Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο street food που μόλις έκανε την εμφάνισή του, μας έρχεται από τρεις ηθοποιούς που αγαπούν το burger όσο εμείς

Ο Μιχάλης Αναγιωτός, ο Χάρης Αριστείδου και ο Νικόλας Κουρουζίδης μάς συστήνουν το μπεργκεράδικό τους!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2025

Τρεις δημοφιλείς ηθοποιοί –ο Μιχάλης Αναγιωτός, ο Χάρης Αριστείδου και ο Νικόλας Κουρουζίδης– ένωσαν τις δυνάμεις και τη δημιουργικότητά τους για να φέρουν στη Λευκωσία ένα πρωτότυπο street food concept: το food truck The A Burgers, το οποίο μόλις στάθμεσυε στη γωνία Ιφιγενείας και Αρμενίας στον Στρόβολο μόλις πριν από μερικές ημέρες.

Η ιδέα γεννήθηκε το 2023, όταν οι τρεις τους έστησαν ένα κινητό crew που ετοίμαζε burgers σε parties και εκδηλώσεις. Το 2025, με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το όραμα εξελίχθηκε σε ένα πλήρως αυτόνομο food truck, εξοπλισμένο με φωτοβολταϊκό σύστημα, δική του ύδρευση και εξ ολοκλήρου custom–made εγκαταστάσεις.

Στο μενού πρωταγωνιστούν 3 λαχταριστά smush burgers, 3 διαφορετικά burger με fried chicken, 1 veggie burger και ένα… γλυκό burger με νουτέλα που έχει ήδη γίνει talk of the town.

Όλες οι πρώτες ύλες προέρχονται από παραγωγούς της γειτονιάς, ενισχύοντας την τοπική αγορά και διατηρώντας την ποιότητα στο μέγιστο.

Το The A Burgers λειτουργεί Τρίτη–Κυριακή, 18:30–22:30, και συνεργάζεται αποκλειστικά με τη Wolt.

Info: The A Burgers, γωνία Ιφιγενείας & Αρμενίας, Στρόβολος

Σχετικά

Ατζέντα
December 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close