Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου 2025
Τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν του «Maestro» ξεκίνησαν στις 22 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, όπως είχε γίνει γνωστό από τις αναρτήσεις των ηρώων της δημοφιλούς σειράς.
Στη συνέχεια, οι ηθοποιοί μετά το τέλος της τουριστικής σεζόν επρόκειτο να μεταβούν στους Παξούς, όπου θα γυριστεί και το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου κύκλου, γνωστοποιώντας πως ξεκίνησαν και στους Παξούς.
Όλο το καστ της σειράς βρίσκεται ήδη στο νησί και τα γυρίσματα συνεχίζονται ακατάπαυστα, όπως μαρτυρούν τα στιγμιότυπα της ανάρτησης.
«Και με κρύο και με ζέστη και με ήλιο και βροχή οι Παξοί είναι πάντα «οι Παξοί» για το Μαέστρο και τα νέα επεισόδια!» γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης, με την πρώτη φωτογραφία να είναι του ίδιου και της Χαρούλας Αλεξίου.
Σχετικά
Αυτές είναι οι πόλεις με το υψηλότερο κόστος ζωής αυτή τη στιγμή - 479 στη λίστα, η θέση τεσσάρων κυπριακών
To να ζεις στα συναρπαστικά πολιτιστικά κέντρα του κόσμου, στους κορυφαίους προορισμούς όπου χτυπά η καρδιά του καλού φαγητού, των αγορών και της διασκέδασης, δεν είναι φθηνό
Άρχισε να χιονίζει στο Τρόοδος (εικόνα)
Λασποβροχές και μεμονωμένες καταιγίδες το επόμενο 24ωρο
10 ιδανικοί ευρωπαϊκοί προορισμοί για ταξίδι τον Φεβρουάριο
Ο Φεβρουάριος προσφέρεται για ταξίδια αφού θα βρεις πολύ καλές τιμές ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων
Netflix: Οι σειρές που έρχονται στην πλατφόρμα τον Φεβρουάριο
Το Netflix παρουσιάζει τις σειρές που έρχονται στην πλατφόρμα τον Φεβρουάριο.
Το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, αναβαθμίζεται
Συνεχίζεται η αναβάθμιση των υποδομών του Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου με την εγκατάσταση νέου ηχοσυστήματος
Οι 100 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών σύμφωνα με τους αναγνώστες του «Empire»
Κλασικές πλέον τηλεοπτικές σειρές όπως το γκανγκστερικό «The Sopranos» αλλά και σύγχρονα spin-off διάσημων κινηματογραφικών μπλοκμπάστερ όπως το «Andor» από το σύμπαν του «Star Wars» βρέθηκαν ανάμεσα στις επιλογές των αναγνωστών του «Empire»
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλάζι - Πότε τίθεται σε ισχύ
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αυτός είναι ο «πιο cool» δρόμος του 2026 – Γεμάτος μουσική και μποέμ ατμόσφαιρα
Το περιοδικό Time Out αναδεικνύει το γιορτινό κλίμα, τη σάμπα και τα καταστήματα με ανοιχτές πόρτες.
Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στο «μενού» του καιρού για σήμερα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
3 ξεχωριστά ξενοδοχεία δίπλα στη θάλασσα, για του Αγίου Βαλεντίνου
Ρομαντικές Αποδράσεις με τη Louis Hotels!
Προσφορές σε 4 κυπριακά ξενοδοχεία, ιδανικά για χειμερινές αποδράσεις
Χειμερινές αποδράσεις με τη Louis Hotels!
Αυτός είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός στην Ευρώπη για το 2026
Μια ευρωπαϊκή πόλη ανεβαίνει στην κορυφή των ταξιδιωτικών λιστών για το 2026, συνδυάζοντας έντονο παλμό, πολιτισμό και μεγάλα γεγονότα που αλλάζουν την εμπειρία του city break.