Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το διάσημο Mouson αποκτά (street food) αδερφάκι

Το νέο street food της πρωτεύουσας μάς έρχεται από την ομάδα τουMouson Bar Restaurant

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2022

Οι ιδιοκτήτες και η δημιουργική ομάδα της κουζίνας του Mouson Bar Restaurant, σε μια περίοδο όπου η πανδημία «πλήγωσε» σκληρά τις επιχειρήσεις εστίασης, δεν τα βάζουν κάτω αλλά τολμούν και συνεχίζουν να ανανεώνονται, να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και τάσεις με στόχο να μας προσφέρουν ιδιαίτερες και ποιοτικές επιλογές.

Tο νέο τους project ονομάζεται “Dirty Fingers” και είναι ένα street food menu με βάση άριστης ποιότητας πρώτες ύλες για μια ποιοτική street food εμπειρία στο χώρο σας.

Το Dirty Fingers φιλοδοξεί να είναι η ποιοτική delivery επιλογή στο πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον του street food. Το delivery προγραμματίζεται να αρχίσει περί τα τέλη Φεβρουαρίου όμως θα μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις επιλογές στο brunch του Mouson Brunch από Παρασκευή μέχρι Κυριακή από τις 10πμ μέχρι 4πμ.

Το μενού: Στο μενού του Dirty Fingers θα βρεις εύγευστες «βρώμικες» Street Food προτάσεις του σεφ Κυριάκου Κερλέγκου και της ομάδας του που περιλαμβάνουν το Dirty Secret, το signature Black Angus cheeseburger με τη μυστική σος, το Dirty Bird burger με στήθος βιολογικού κοτοπούλου παναρισμένο με Ιαπωνική φρυγανιά, τα Sticky Bones με τα slow cooked spare ribs και το κλασσικό και δημοφιλές burger που αγαπήσαμε στο brunch του Mouson! Επίσης θα προσφέρεται και Dirty vegan επιλογή για τους vegan lovers!

Ανυπομονούμε να «λερώσουμε» τα δάκτυλα μας και να απολαύσουμε τις street food επιλογές αυτές που είμαστε σίγουροι θα αποτελέσουν την “βρώμικη" μας γαστρονομική συνήθεια!

Dirty Fingers 
IG: dirtyfingerscy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close