Eating News , Εστιατόρια

Το γουστόζικο brunch spot στο οποίο επιστρέφεις ξανά και ξανά

Tαbrunch αποτελούν μια μοναδική ιεροτελεστία!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2022

Το brunch είναι το ξεχωριστό και πολύ νόστιμο γεύμα που έχει γίνει η απόλυτη συνήθεια των τελευταίων χρόνων. Ειδικά τα σαββατοκύριακα που όλοι μας έχουμε από ανάγκη για έξοδο, χαλάρωση και κουβέντα μαζί με την παρέα! 

Εξ ου λοιπόν κι εμείς σου προτείνουμε για την επόμενη σου έξοδο για brunch να επιλέξεις το παρεΐστικο και στιλάτο στέκι στη Θεμιστοκλή Δέρβη που ακούει στο όνομα The Boys At Number Five. Ένα μαγαζί που παραμένει πιστό στη φιλοσοφία που έχει κτίσει από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του. 

Ευφάνταστοι συνδυασμοί και μοντέρνα πιάτα με παραδοσιακές πινελιές, μετατρέπουν την έξοδό σου σ' ένα ταξίδι μοναδικών γεύσεων.

Φωτεινό, μοντέρνο, και γουστόζικο πέρα από λαχταριστά πιάτα προσφέρεται για μια αναμνηστική φωτογραφία για το Instagram σου (που πρέπει οπωσδήποτε να βγάλεις και να ποστάρεις απαραίτητα στον λογαριασμό σου).

Εκτός από την πλούσια ποικιλία που προσφέρει σε pancakes, εμείς σου προτείνουμε να δοκιμάσεις χωρίς σκέψεις (και τύψεις) τα πιάτα του που έχουν ως πρωταγωνιστές τα αβγά. 

Όπως για παράδειγμα το eggs royale, σε αφράτο ψωμάκι μαζί με σπανάκι, σολομό, αυγά ποσέ και σος hollandese.

Μια άλλη ξεχωριστή πρόταση, είναι και τα eggs benefits, το οποίο έρχεται στο τραπέζι σου σε ψωμάκι, μαζί τραγανό μπέικον, πάπρικα και σος hollandese.

Αυτά τα δύο πολύ ξεχωριστά πιάτα μπορείς να συνοδεύσεις με καφέ, φρέσκο χυμό, λεμονάδα ή cocktail. Σερβίρονται καθημερινά και τα weekends (09:00-15:3:30)  ή μπορείς να τα παραγγείλεις και μέσω take away/delivery.

(22 660421) Θεμιστοκλή Δέρβη 5, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close