Eating News , Εστιατόρια

5 σοκολατένια γλυκά που θα σε ξετρελάνουν

Maltesers, Oreo, Kit Kat, αναρόκρεμα και μιλφέιγ με πλούσια κρέμα... θες κι άλλα;

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2021

Βρήκαμε τα πιο φανταστικά και σούπερ σοκολατένια γλυκά της Πρωτοχρονιάς, για να μπει η νέα χρονιά όσο πιο γλυκά γίνεται.

Είμαστε σίγουροι πως οι καλεσμένοι σου θα μείνουν όχι απλά με το στόμα ανοικτό, αλλά θα το κατά-ευχαριστηθούν (και με το παραπάνω).

Τέτοια γλυκιά, τέτοια ομορφιά, θα την βρεις σε ένα ζαχαροπλαστείο που κάνει θαύματα (σε απίστευτες γεύσεις) και θα τρελάνουν τον ουρανίσκο σου στην κυριολεξία.

Είσαι έτοιμος να δεις, να διαβάσεις και να κάνεις την παραγγελία σου;

Το Ζαχαροπλαστείο Άγιος Φανούριος που βρίσκεται στο χωριό Κόρνος στη Λευκωσία, φρόντισε τις γιορτές να σε περιποιηθεί κατάλληλα με τις γλυκιές δημιουργίες που έχει φτιάξει για εσένα τον γλυκαντζή, παρουσιάζοντας μας μοναδικά, σούπερ σοκολατένια και κρεμώδη γλυκά.

Λόγω των ημερών και των οικογενειακών τραπεζιών το ζαχαροπλαστείο έχει δημιουργήσει σε οικογενειακή συσκευασία (μπορείς να τα βρεις και σε ατομικά γλυκά-από βδομάδας) πολλές επιλογές από γλυκάκια της αρεσκείας σου.

Εμείς βρήκαμε μερικές από αυτές και σου τις παρουσιάζουμε, έτσι για να πάρεις μια γερή γεύση μέσα από τις εικόνες που σου παρουσιάζει το Check In Cyprus:

ΚΙΤ ΚΑΤ:

Αυτό το γλυκό (όλο πειρασμός) περιέχει σοκολάτα ΚΙΤ ΚΑΤ, με γέμιση creme cheese και κομματάκια σοκολάτας γάλακτος.

FERRERO ROCHER:

Τι να πρωτο-περιγράψεις σε αυτό το γλυκάκι; Μια πανδαισία γεύσεων και φουλ σοκολάτα, έρχεται να δέσει στο Ferreo Rocher το οποίο περιέχει ολόκληρα κομμάτια ferrero rocher (από πάνω) με γέμιση κέρμα σοκολάτα, κρέμα ferrero rocher, λαχταριστά φουντούκια και άσπρη κρέμα!

MALTESERS:

Αν πάλι είσαι ο κλασσικός maltesers lover, τότε αυτή είναι η ιδανική (γλυκιά) πρόταση για σένα. Περιέχει ολόφρεσκη κρέμα βανίλιας και κομμένα κομματάκια maltesers.

BUENO:

Bueno Madness! Ένα γλυκάκι φτιαγμένο με λαχταριστή bueno chocolate και κρέμα πατισερί μαζί με κομματάκια σοκολάτα bueno. Απλά έρωτας!

ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΜΕ ΚΑΡΑΕΛΑ:

Μοναδικός συνδυσμός γεύεσεων σοκολάτας γάλακτος και καραμέλα με γέμιση σαβουαγιάρ, κρέμα πατισερί και καραμέλα της σοκολάτας tweex!

Κρέμα κάστανο με σοκολάτα, κρέμα Oreo, προφιτερόλ, αναρόκρεμα, μιλφέιγ και πολλά-πολλά άλλα γλυκά μπορείτε να τα βρείτε στο Ζαχαροπλαστείο Άγιος Φανούριος, καθώς και λαχταριστές Βασιλόπιτες.

Κάνε έγκαιρα την παραγγελία σου στο τηλέφωνο 22 533642.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close