Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ο ιδανικός προορισμός για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία περιποίησης

ΤοSerenity Luxury Boutique Spa αποτελείτον ιδανικό προορισμό για χαλάρωση, ευεξία καιαναζωογόνηση

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2022

Υπάρχει κάτι καλύτερο από εξαίσιες μυρωδιές της φύσης που χαρίζουν τις πιο τέλειες στιγμές χαλάρωσης και δημιουργούν αναμνήσεις; 

Εάν επιθυμείς ένα δώρο που θα κάνεις φέτος στον εαυτό σου ή στους αγαπημένους σου να έχει αυτόν τον χαρακτήρα, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις το Serenity Luxury Boutique Spa στη Λευκωσία, και να προσδώσεις μία ξεχωριστή νότα πολυτέλειας στην καθημερινότητά σου!

Για όσους δεν ξέρουν, το Serenity Luxury Boutique Spa, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο κορυφαίος προορισμός για ευεξία, χαλάρωση και αναζωογόνηση ψυχής και σώματος. Ένας χώρος όπου η πολυτέλεια συναντά την άνεση κι η χαλάρωση την ευεξία... 

Θα το βρεις σε ένα πολυτελές παραδοσιακό πέτρινο αρχοντικό στην καρδιά της Λευκωσίας, το οποίο έχει δημιουργηθεί με πολλή αγάπη, προσφέροντας πολυτελείς υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, βάσει της ποιότητας των υπηρεσιών του.

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να βιώσουν την απόλυτη wellness εμπειρία και προσφέρει πολυτελείς υπηρεσίες με 100% φυσικά οργανικά αιθέρια έλαια και βότανα χωρίς χημικά. Αυτή, εξάλλου, είναι και η όλη φιλοσοφία τού Serenity Luxury Boutique Spa…. η μαγική δύναμη της φύσης, την οποία θέλουν να προσφέρουν σε όλους τους επισκέπτες τους.

Το προσωπικό εδώ είναι άρτια εκπαιδευμένο ώστε να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τις δικές σας ανάγκες σε όλο το πρόσωπο και σώμα. Στο website τους, www.serenitydeluxe.com μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα των υπηρεσιών και να επιλέξετε ανάμεσα σε μασάζ, θεραπείες για όλο το σώμα, μανικιούρ, πεντικιούρ, θεραπείες προσώπου με 100% φυσικά προϊόντα κ.ά..

Αξίζει να αναφερθεί ότι πολύ σύντομα στο χώρο θα φιλοξενούνται και yoga classes. 

Να σημειωθεί επίσης ότι η διεύθυνση και το προσωπικό δίνουν ιδιαίτερη σημασία πέραν των πιο πάνω, στην καθαριότητα και την υγιεινή με αποστείρωση όλων των χώρων μετά από κάθε υπηρεσία.

Ζήσε λοιπόν την ευεργετική ανακουφιστική πολυτέλεια με την υπογραφή του Serenity για απόλυτη χαλάρωση. Μία επίσκεψη στο Serenity Luxury Boutique Spa, θα σας κάνει να νιώσετε αμέσως την ενέργεια που ρέει μέσα σε αυτό και θα σας ταξιδεύσει με τις μυρωδιές στο κόσμο του SERENITY.

S E R E N I T Y
S
is for… soul
E
is for… essence
R
is for… romance
E
is for… elegance
N
is for… natural
I
is for… inspiration
T
is for… touch
Y
is for… YOU

Εδώ, ο χρόνος μένει πίσω και ξεκινά το νέο ταξίδι γαλήνης και ευεξίας.

INFO:
Serenity Luxury Boutique Spa, Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 51, 2059 Στρόβολος, Λευκωσία.
Τηλ.: 22 424646
Websitewww.serenitydeluxe.com
Email: info@serenitydeluxe.com
FacebookSerenity Luxury Boutique Spa
Instagramserenity.deluxe

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close