Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2025
Στον λόγο που ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία, αναφέρθηκε- μεταξύ άλλων- η Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Πριν από δύο εβδομάδες, περίπου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανακοίνωσε, μέσω ανάρτησής της, πως δεν θα δώσει καμία συναυλία φέτος το καλοκαίρι, επικαλούμενη «προσωπικούς λόγους υγείας» που της επιβάλλουν να ξεκουραστεί. Τώρα, σε συνέντευξή της στο Rosa Progressive, η Ελευθερία Αρβανιτάκη ρωτήθηκε για τον λόγο που την ανάγκασε να ακυρώσει την καλοκαιρινή της περιοδεία και ξεκαθάρισε ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.
Ελευθερία Αρβανιτάκη: Ο λόγος που ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία
«Μετά το τέλος των παραστάσεων στο Παλλάς, είχα προγραμματίσει μια επέμβαση, γιατί βασανίζομαι από μία επίμονη ιγμορίτιδα που με ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς η επούλωση δεν ήταν αυτή που έπρεπε και η σύσταση είναι να μείνω εκτός δράσης, να ξεκουραστώ» ανέφερε αρχικά η Ελευθερία Αρβανιτάκη.
«Δεν το είχα φανταστεί, καθώς είχαμε δώσει αρκετό χρόνο πριν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις, οπότε όλα θα προχωρούσαν όπως είχαμε προγραμματίσει. Είχαν οργανωθεί πρόβες, είχαν οργανωθεί συνεντεύξεις κι είχα μάλιστα και στούντιο για ένα καινούριο τραγούδι», συνεχίσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Και πρόσθεσε: «Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, θορυβήθηκα, έκανα και μια πρόβα για τις συναυλίες όπου μου επιβεβαιώθηκε ότι χρειάζομαι κι άλλο χρόνο. Είδα ξανά τους γιατρούς μου κι αποφάσισα ότι δεν πρέπει να προχωρήσω σε συναυλίες αλλά σε διακοπές. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, δεν ήταν εύκολα διαχειρίσιμο».
«Ο αγαπημένος μου Μάριος Φραγκούλης, με τον οποίο θα κάναμε μαζί και καλοκαιρινές συναυλίες, ήταν πολύ υποστηρικτικός και θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια, οι μουσικοί και οι τεχνικοί μου μου έδωσαν πολλή αγάπη και κουράγιο, οι στενοί μου συνεργάτες είπαν όλοι ''Ελευθερία εσύ να είσαι καλά''. Αυτή η αγάπη μαζί με τα τόσα μηνύματα αγάπης που έλαβα δημόσια και ιδιωτικά, μου δώσανε μια ωραία ηρεμία, μια αίσθηση γαλήνης και μια πίστη ότι σε λίγο καιρό, όλα θα αρχίσουν αλλιώς», κατέληξε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Πηγή: Lifo
Σχετικά
Eurovision 2026: Αυτές είναι οι 35 χώρες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό
Η επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης - Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό συμμετοχών στην ιστορία του διαγωνισμού
Λούκας Γιώρκας, στο Maestro Live Stage!
Ένα αλλιώτικο μουσικό ταξίδι, που δεν πρέπει να χάσεις!
Τα πρώτα στοιχήματα για τον νικητή της Eurovision 2026
Φαβορί το Ισραήλ, σε ποια θέση είναι η Ελλάδα και η Κύπρος;
Νίκος Κουρκούλης και Χριστίνα Σάλτη σε μια μεγάλη live βραδιά
Μια εκρηκτική μουσική βραδιά που θα γράψει τον Δεκέμβρη με ένταση και παλμό
H Bάκια Σταύρου ερμηνεύει τραγούδια στο πνεύμα των γιορτών
Τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα δοθούν στον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα».
Πρωτοχρονιά στο DownTown Live με Γιάννη Μαργάρη, Κατερίνα Λαζαρίδου και Alejjos
Μια μουσική βραδιά με τρεις καλλιτέχνες και ένα stage γεμάτο ενέργεια για το πρώτο βράδυ της χρονιάς
Ο Pandelis Diamantides στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025
Πρόκειται για μια οπτικοακουστική παράσταση σε δύο θεματικές ενότητες, που προσφέρει μια ολιστική, μυσταγωγική εμπειρία
«Η Eurovision είναι για όλους, όποιες κι αν είναι οι απόψεις σας», λέει ο επικεφαλής του διαγωνισμού μετά τις αποχωρήσεις
Το μήνυμα του Martin Green μετά το μποϊκοτάζ χωρών εξαιτίας της συμμετοχής του Ισραήλ
Το Nemo επιστρέφει το βραβείο του στην EBU ως ένδειξη διαμαρτυρίας!
Ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει το βραβείο που κέρδισε το 2024 διαμαρτυρόμενο για τη συμμετοχή του Ισραήλ
«Have Yourself a Very Big Band Christmas»: Μία γιορτινή μουσική παράσταση από το Θέατρο Ριάλτο
Η 16μελής μπάντα ανεβάζει στη σκηνή μια ζωντανή χριστουγεννιάτικη συναυλία
Η ρεμπέτισσα Μαριώ κατεβαίνει στο Μεζοστρατί!
Μια νύχτα γεμάτη ρεμπέτικο, λαϊκό και μεράκι… όπως παλιά