Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουνίου 2025
Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Η πρόγνωση του καιρού:
Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ενώ αρχικά στα παράλια αναμένεται να παρατηρείται αραιή ομίχλη ή και ομίχλη. Το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν στα ορεινά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και σύντομη μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα παράλια κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ενώ αναμένεται να σχηματιστεί και αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια καθώς και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο και θα παραμείνει αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά

Καιρός: Μικρή ανάσα μετά τον καύσωνα - Ισχυροί άνεμοι το απόγευμα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού


Ένα vεολιθικό χωριό στην καρδιά του Πρωταρά
Ανοιχτός από σήμερα Δευτέρα, 28 Ιουλίου για εξερεύνηση




Κίτρινη προειδοποίηση με 41 βαθμούς σήμερα- Έρχεται νέα πτώση θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Tα 12 μέτρα στήριξης μετά τις φονικές πυρκαγιές που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
“Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι”.

Ένας οδηγός με τα 11+ καταδυτικά σημεία του Πρωταρά
Ένας οδηγός καταδυτικών εμπειριών από τον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας

Πότε θα γίνει η μεγαλύτερη έκλειψη Ηλίου όλων των εποχών – Σκοτάδι στη Γη για 7 λεπτά
Tην Κυριακή, 16 Ιουλίου, του … 2186, ο πλανήτης μας θα ζήσει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη ηλίου των τελευταίων 10.000 ετών

Τα 7 αρχαία μνημεία που υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά στην ορεινή Λεμεσού
Αυτοψία σε 62 χώρους από το Τμήμα Αρχαιοτήτων, ποια παρέμειναν άθικτα

10 συγκλονιστικές εικόνες από τη φονική πυρκαγιά της Λεμεσού
Όπως την "αποτύπωσε" ο Μιχάλης Μιχαήλ