Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2025
Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και πιθανόν στα ανατολικά, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Την Τρίτη, κατά τις απογευματινές ώρες, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και πιθανόν στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα νότια παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη, κατά τις απογευματινές ώρες, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά


10 εικόνες από την ανανεωμένη οδό Τρικούπη που έγινε... κούκλα!
Ίσως, ο ωραιότερος δρόμος της Λευκωσίας

Το μεγάλο φινάλε του Downton Abbey: «Ηρθε η ώρα να πούμε αντίο»
Η οικογένεια Crawley επιστρέφει για τελευταία φορά. Το στιγμιότυπο στο νέο τρέιλερ με τη Lady Mary -Μισέλ Ντόκερι να κοιτάζει το πορτρέτο της Lady Grantham - Μάγκι Σμιθ.

Το πρώτο πάρκο καλλισθενικής γυμναστικής στoν Πρωταρά είναι γεγονός! (εικόνες)
Ένας νέος χώρος άθλησης και δημιουργικής έκφρασης παραδόθηκε και επίσημα στη νεολαία της περιοχής

Κλείνει το parking του Μόλου στη Λεμεσό
Κλειστός μέχρι 10 Ιουνίου ο Ανατολικός Χώρος Στάθμευσης στο Μόλο λόγω Κατακλυσμού

Αίθριος καιρός με ενδεχόμενο βροχών – Πότε αναμένεται άνοδος θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού

Stranger Things: Το φινάλε πλησιάζει με την πέμπτη και τελευταία σεζόν
Η τελευταία σεζόν του Stranger Things έρχεται σε τρία ξεχωριστά μέρη

Ryanair – προσφορά: Πτήσεις από €29,99 για καλοκαιρινά ταξίδια σε ευρωπαϊκούς προορισμούς
Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για οικονομικά ταξίδια


Τι αλλάζει στην ενοικίαση ξαπλώστρων και ομπρέλων στις παραλίες του Πρωταρά
Η πολιτική του Δήμου Παραλιμνίου

H Lady Gaga στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Wednesday» του Netflix
Κατά τη διάρκεια του Tudum το Netflix επιβεβαίωσε πως η Lady Gaga θα κάνει guest εμφάνιση στη δημοφιλή σειρά

Το Sigmalive English σε στέλνει σε VIP κρουαζιέρα με γιοτ στην Αγία Νάπα
Κέρδισε την απόλυτη VIP εμπειρία του καλοκαιριού με το Sigmalive English και την Cyprus VIP Services!