Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2025
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.
Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, της οποίας οι συγκεντρώσεις θα είναι κατά διαστήματα αυξημένες.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, της οποίας οι συγκεντρώσεις θα είναι κατά διαστήματα αυξημένες.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία τη Δευτέρα δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, αλλά μέχρι την Τετάρτη θα σημειώσει αισθητή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
H Aegean επαναρχίζει τις πτήσεις προς έναν δημοφιλή ελληνικό προορισμό
Eπαναρχίζει το Πάφος-Αθήνα από την Aegean
Αν σκοπεύεις να κατεβείς στο κέντρο της Λεμεσού σήμερα, διάβασε αυτό
Όλες οι τροχαίες ρυθμίσεις που θα ισχύουν σήμερα Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό
Τσικνοπέμπτη στην Κύπρο: Από τις βακχικές γιορτές στο καρναβάλι της Λεμεσού
Μετά τη δεκαετία του 1950, η Τσικνοπέμπτη καθιερώθηκε πανκυπρίως ως ημέρα συλλογικής διασκέδασης
11 πολυτελείς σουίτες με θέα τη θάλασσα του Πρωταρά, σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις!
Ο ολοκαίνουριος boutique παραθαλάσσιος προορισμός στον Πρωταρά, είναι άκρως εντυπωσιακός
Αυτή είναι η νέα αεροπορική που θα συνδέει την Κύπρο με έναν νέο προορισμό
H Kύπρος από τον ερχόμενο Ιούνιο συνδέεται με τη μεγαλύτερη οικονομία της Κεντρικής Ασίας
Κλείνουν δρόμοι (την Πέμπτη) στην Πάφο για το Καρναβάλι
Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης.
Το Μουντιάλ… παίζει ΣΙΓΜΑ
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA World Cup 2026 έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στην τηλεόραση SIGMA
Limassol Greens: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον lifestyle προορισμό της Λεμεσού
Σε πλήρη λειτουργία και νέα φάση επέκτασης το 2026
4 υπέροχα ξενοδοχεία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Αυθεντικές εμπειρίες φιλοξενίας και μοναδικές γεύσεις σε Λεμεσό, Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς.