Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

4 εστιατόρια με (νόστιμες) all you can eat βραδιές!

Εσύ απλά επίλεξε ανάμεσα σε πίτσα, sushi, ασιατικό ή σουβλάκι!

Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2021

Αν είσαι κι εσύ σαν και του λόγου μας, δηλαδή άνθρωπος που αγαπά ιδιαίτερα το φαγητό, τότε σίγουρα καταλαβαίνεις ότι τα All-You-Can-Eat buffet εστιατόρια είναι ένας πραγματικός παράδεισος. Κι αυτό γιατί σου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσεις από έναν μπουφέ γεμάτο καταπληκτικές επιλογές, όσες φορές επιθυμείς, και σε μία σταθερή τιμή! 

Εξ ου κι εμείς, σου συγκεντρώσαμε 4 επιλογές για να διαλέξεις! Αρκεί βέβαια να ξέρεις τι θέλεις να φας: σουβλάκι, πίτσα, sushi ή ασιατικό;

Ακολούθησέ μας λοιπόν! 

YUMI Japanese & Cocktail Bar
Ένα μοντέρνο εστιατόριο ιαπωνικής κουζίνας, που ήρθε για να σε χορτάσει! Με βάση τη φιλοσοφία του value for money, υπόσχεται να σου χαρίσει λαχταριστές γεύσεις sushi συνοδευόμενες με εξαιρετικά cocktail και πολύ καλή μουσική. Εδώ κάθε βράσυ στήνεται ένα πλούσιο μπουφέ με ολόφρεσκα και πεντανόστιμα sushi, με €15.95, για να φας όσο αντέχεις! 
(70003435) Σπύρου Κυπριανού 20, Λευκωσία.

Coya Bar & Restaurant
Εάν είσαι λάτρης της αυθεντικής ασιατικής κουζίνας ή αν απλώς αποζητάς πού και πού διαφορετικές εξωτικές γεύσεις, στο “Coya Bar & Restaurant” θα βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι και με μια ακαταμάχητη προσφορά που θα σε ξετρελάνει… Επειδή στο “Coya Bar & Restaurant” γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι το καλό ασιατικό φαγητό δεν είναι ποτέ αρκετό και ότι οι επιλογές είναι τόσες πολλές και εξίσου αξιόλογες που πάντα δυσκολεύεσαι να διαλέξεις τι θα γευτείς κάθε φορά, σου δίνουν τη δυνατότητα να τα γευτείς όλα και στο βαθμό που αντέχει το στομάχι σου! To “Coya” σου προσφέρει τρεις φορές την εβδομάδα τρεις διαφορετικές επιλογές για “all you can eat” σε μια πολύ… λαχταριστή τιμή!
Τη Δευτέρα το δείπνο (μεταξύ 19:00 – 23:00) είναι αφιερωμένο στην πλούσια κινέζικη κουζίνα με το “Chinese Night all you can eat”.
Τα βράδια της Τετάρτης την τιμητική του έχει το αγαπημένο μας sushi με το “Sushi night all you can eat” που θα βρεις στο “Coya” μεταξύ 19:00 – 23:00. Γιατί το sushi δεν είναι ποτέ αρκετό!
Τα μεσημέρια της Κυριακής (μεταξύ 13:00 – 16:00), όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο “Coya” για “All you can eat Sunday lunch” με ποικιλία ασιατικών γεύσεων.
Το κόστος ανά άτομο ανέρχεται μόλις στα 16,50 ευρώ, ενώ για τα παιδιά από 6 έως 12 ετών η τιμή είναι 50% μειωμένη. Για τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν υπάρχει χρέωση.
Αν λοιπόν σου δημιουργήθηκε έντονη επιθυμία για ασιατικό φαγητό μέχρι τελικής πτώσεως κάνε ένα πέρασμα από τον “all you can eat” μπουφέ του “Coya Bar & Restaurant” και δεν θα χάσεις.
(70004010) Γεωργίου Α΄ & Περβόλας γωνία, Γερμασόγεια, Λεμεσός. 

Restolake 
To Restolake θα το βρεις δίπλα από έναν από τους σημαντικότερους υγρότοπους της Κύπρου, τη λίμνη Ορόκλινης κι εκεί κάθε Τετάρτη σε περιμένει το πιο… χορταστικό challenge! Εξ ου λοιπόν και πάμε στην αυλή του Restolake στην Ορόκλινη... για να μετρήσουμε τις αντοχές μας στο φαγητό! Κάθε Τετάρτη, μπορείς να παραγγείλεις όση πίτσα αντέχεις σε ένα “all you can eat” event θα είναι διαθέσιμο από τις 15.00 μέχρι και τις 22.00.Η πίτσα συνοδεύεται από τηγανητές πατάτες, coleslaw και σαλάτα που μπορείς να απολαύσεις , πληρώνοντας μόνο 7 ευρώ για ενήλικες και 6 ευρώ για παιδιά.
Όροι και προϋποθέσεις:
* Θα μπορείτε να παραγγείλετε περισσότερο φαγητό μόλις καταναλώσετε όσα έχετε ήδη παραγγείλει.
* Η προσφορά ισχύει μόνο για πελάτες dine-in.
*Δεν γίνονται πακέτα για το σπίτι.
Εμείς δεν έχουμε παρά να σου ευχηθούμε απόλαυση και… καλή χώνεψη, γιατί ξέρουμε πως αυτή την ευχή απόψε θα τη χρειαστείς! 
(24 400654) Ορόκλινη, Λάρνακα.

Ταβέρνα Το Βουνό
Στην ταβέρνα "Βουνό" στους Καπέδες, ένα ημιορεινό χωριό στην επαρχία Λευκωσίας, θα πας για το προσεγμένο παραδοσιακό φαγητό της, το κυπριακό κρασί και την καλή μουσική. Θα πας όμως και για την άψογη εξυπηρέτηση, για τον όμορφο χώρο αλλά και γιατί σού ετοιμάζουν ένα ακόμα βράδυ με άφθονο φαγητό! Πιο συγκεκριμένα η ταβέρνα Βουνό λοιπόν γιορτάζει τα 40χρονά της και μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το all you can eat μπουφέ της, το επαναλαμβάνει! Την προσεχή Παρασκευή 19 Νοεμβρίου ετοιμάζει ένα all you can eat μπουφέ, με μόνο €8, στο οποίο θα απολαύσεις άφθονο παραδοσιακό σουβλάκι, συνοδευμένο με πατάτες, σαλάτα, ταχίνι, τζατζίκι, ξιδάτα και πίτες. Η προσφορά επαναλαμβάνεται μόνο για ένα βράδυ, και με ζωντανή μουσική. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις μεζέδες σχάρας, με €12.
Απαραίτητη η κράτηση στο 99-650467.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close