Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2025

Πρεμιέρα για την ταινία "Final Destination: Bloodlines¨
Το έκτο κεφάλαιο της εμβληματικής σειράς τρόμου "Final Destination" είναι γεγονός. Μετά από σχεδόν μια δεκαετία σιωπής, το "Bloodlines" βάζει καινούριο αίμα στην πιο αγωνιώδη κινηματογραφική μάχη με τη μοίρα — και αυτή τη φορά, τα προαισθήματα οδηγούν πιο βαθιά από ποτέ: στην ιστορία μιας οικογένειας που φαίνεται να είναι προορισμένη για την οργή του Θανάτου.
Όταν μια νεαρή γυναίκα καταφέρνει να σώσει τον εαυτό της και τους φίλους της από μια τραγωδία, ξεκινά ένας νέος κύκλος αναπόφευκτων, φρικτών θανάτων. Καθώς προσπαθεί να σπάσει την αλυσίδα, ανακαλύπτει ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι τυχαίο — και ότι η μοίρα της είναι δεμένη με ένα σκοτεινό παρελθόν.
Το "Final Destination: Bloodlines" φέρνει νέα πρόσωπα, ανατριχιαστικούς θανάτους και για πρώτη φορά, μια πιο προσωπική διάσταση στη διαχρονική αναμέτρηση με το αναπόφευκτο. Μια νέα γενιά έρχεται αντιμέτωπη με τον κανόνα που κανείς δεν έσπασε ποτέ: αν ξεφύγεις μια φορά, ο θάνατος θα βρει τον τρόπο να σε ξαναφέρει πίσω.
Πρεμιέρα: 15 Μαΐου. Διάρκεια: 109'.
Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 19.40, 22.00
Rio Premier: Καθ και ΣΚ 19.45, 22.05
Καθ και ΣΚ στους κινηματογράφους K-Cineplex

Πρεμιέρα για την ταινία "Guns Up"
Ο Ray Hayes είναι ένας αφοσιωμένος σύζυγος, πατέρας και πρώην αστυνομικός που δουλεύει κρυφά ως μπράβος για τη μαφία.
Το σχέδιο ήταν απλό: να κάνει μια τελευταία "δουλειά" και να αποσυρθεί για να ανοίξει το δικό του εστιατόριο με τη γυναίκα του, Alice. Αλλά όταν όλα στραβώνουν με εντυπωσιακή ακρίβεια, ο Ray έχει μόλις ένα βράδυ για να ξεφύγει και να προστατεύσει την ανυποψίαστη οικογένειά του πριν τον προλάβουν οι συνέπειες.
Από τους δημιουργούς του "Hitman’s Bodyguard" και με πρωταγωνιστή τον Kevin James σε έναν ρόλο έκπληξη, το "Guns Up", είναι μια απολαυστική κωμωδία δράσης με μπόλικο κυνηγητό, οικογενειακές στιγμές και... συνταγές για pancakes εν μέσω χάους.
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Edward Drake, ενώ Christina Ricci, Luis Guzmán, Melissa Leo και Keana Marie συμπληρώνουν το καστ.
Πρεμιέρα: 15 Μαΐου. Διάρκεια: 91'.
Rio Premier: Καθ και ΣΚ 19.45, 21.45
Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 19.40, 22.00
Καθ και ΣΚ στους κινηματογράφους K-Cineplex.

Πρεμιέρα για την ταινία "Kayara"
Σε μια αυτοκρατορία όπου μόνο οι άντρες μπορούν να γίνουν τσάσκι - οι αγγελιαφόροι των Ίνκας - η νεαρή Καγιάρα τολμά να αψηφήσει τους κανόνες και να διεκδικήσει τη θέση της.
Όταν ο αυτοκράτορας δηλητηριάζεται και η αυτοκρατορία απειλείται, η Καγιάρα ξεκινά μια επικίνδυνη αποστολή στα βάθη του Αμαζονίου για να βρει το μοναδικό αντίδοτο που μπορεί να τον σώσει. Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα και κινδύνους να την καταδιώκουν σε κάθε της βήμα, η Καγιάρα πρέπει να αποδείξει πως το θάρρος δεν έχει όρια.
Μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη δράση, μυστήριο και δύναμη ψυχής, εμπνευσμένη από τον αρχαίο πολιτισμό των Ίνκας.
Η ταινία κινουμένων σχεδίων "Kayara" θα προβληθεί μόνο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
Πρεμιέρα: 15 Μαΐου. Διάρκεια: 105'.
Rio Premier: Καθ 17.30 και ΣΚ 11.00, 13.05, 15.05, 17.45
Rio Limassol: ΣΚ 15.30, 17.30
Καθ και ΣΚ στους κινηματογράφους K-Cineplex
Σχετικά

Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times
Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο

Μετά το «Avatar» ο Τζέιμς Κάμερον κάνει ταινία για τη Χιροσίμα
«Θέλω να γυρίσω μια ταινία που θα υπενθυμίζει στους ανθρώπους τι κάνουν αυτά τα όπλα και πόσο εντελώς ανεπίτρεπτο είναι έστω και να σκεφτόμαστε τη χρήση τους». Η έντονη κριτική του για το «Οπενχάιμερ» του Νόλαν.

Ο Ματ Ριβς ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε το σενάριο της νέας ταινίας Batman
Το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «The Batman» θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2027

50 χρόνια "Τα σαγόνια του καρχαρία" - Η επιστροφή ενός θρύλου στον κινηματογράφο
Με αφορμή τα 50 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία της το Πάνθεον προβάλει στις 9 Ιουλίου στις την ταινία του Steven Spielberg – ‘Jaws Τα σαγόνια του καρχαρία’

Ο Ααρον Σόρκιν επιστρέφει με το «The Social Network Part II» και η ιστορία του Facebook συνεχίζεται
Ο βραβευμένος με Οσκαρ σεναριογράφος της πρώτης ταινίας του Ντέβιντ Φίντσερ επιστρέφει αυτή την φορά όχι μόνο στο σενάριο της δεύτερης ταινίας αλλά και στην σκηνοθεσία της.

Γιώργος Λάνθιμος: Πρώτο τρέιλερ του «Bugonia» - Η απαγωγή της Έμμα Στόουν
«Αυτό είναι το σχέδιο τους. Να γίνουμε σαν τις μέλισσες. Μα δεν το ελέγχουν πια. Εμείς το ελέγχουμε».

Μαραθώνιος Θερινών Προβολών: Σινεμά κάτω απ’ τ’ άστρα στο Κωνστάντια
Οι ταινίες που θα δούμε από τις 9 Ιουλίου μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου

Τζέιμς Μποντ: Βρέθηκε ο σκηνοθέτης, όχι ο πρωταγωνιστής
Ο Ντενί Βιλνέβ δήλωσε «φανατικός οπαδός του Τζέιμς Μποντ» που σκοπεύει να «τιμήσει την παράδοση» της σειράς

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες στις κυπριακές αίθουσες για αυτή την βδομάδα
Με Brad Pitt και Jenna Davis

Πρεμιέρα για το "F1: The Movie"
Μια συναρπαστική και αυθεντική εμπειρία αγώνων ταχύτητας, με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt!

Πρεμιέρα για την ταινία "M3GAN 2.0"
Η δολοφονική κούκλα επιστρέφει! Και αυτή τη φορά δεν είναι μόνη...

Πέθανε ο τραγουδιστής και ηθοποιός, Μπόμπι Σέρμαν, είδωλο των εφήβων στα '60s και '70s
Ο 81χρονος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο