Δημοσιεύτηκε στις 29 Απριλίου 2025
Συννεφιασμένος θα είναι σήμερα ο καιρός με τη θερμοκρασία να ανέρχεται γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές. Την Πέμπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Τετάρτη, μικρή άνοδο, κυρίως στα ορεινά, ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά

"Η Ναυμαχία της Λεύκολλας" του Φίλιππου Γιαπάνη πήρε της θέση της στην πλατεία
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας εκδηλώσεων με τίτλο «Η Μουσική συναντά τη Γλυπτική», που περιλαμβάνει τέσσερις μουσικές βραδιές σε τέσσερα νέα γλυπτά στον Πρωταρά

Οι 3 ευρωπαϊκές χώρες που φτιάχνουν την περισσότερη μπύρα
Η μπύρα είναι το ποτό που μπορεί να είναι απλό και καθημερινό, αλλά και ιδιαίτερο, χάρη στη μεγάλη ποικιλία γεύσεων, στυλ και παραδόσεων

Travel+Leisure: Οι καλύτεροι νησιωτικοί προορισμοί της Ευρώπης και το ελληνικό νησί που κέρδισε τις εντυπώσεις
Πέντε ελληνικά νησιά στη λίστα «World’s Best Awards το 2025»

10 προορισμοί στην Ευρώπη για να ταξιδέψεις τον Σεπτέμβριο
Ο Σεπτέμβριος δεν είναι απλώς το τέλος του καλοκαιριού — είναι η αρχή μιας πιο ήρεμης, πιο ουσιαστικής ταξιδιωτικής περιόδου

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αποκάλυψε πως πάσχει από τη νόσο του Lyme
«Το να ζεις με αυτό μπορεί να είναι ασταμάτητα εξουθενωτικό, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά»

Βρήκαμε μία υπέροχη παραλία για ηρεμία, βουτιές και SUP
Μία παραλία μακριά από την πολυκοσμία και τη βαβούρα

Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα - Έρχονται μεμονωμένες βροχές στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Wednesday 2: Πότε κάνουν πρεμιέρα τα νέα επεισόδια στο Netflix
Παγκόσμια πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς «Wednesday» στο Λονδίνο

Η φουτουριστική πόλη με τους περισσότερους ουρανοξύστες στον κόσμο
Ένα από τα καλύτερα κομμάτια της περιπλάνησης σε μια πόλη είναι ο θαυμασμός των πανύψηλων ουρανοξυστών της

Το ελληνικό νησί «έκπληξη» που ξεχώρισαν τα διεθνή ΜΜΕ
Η Ίος αποσπά τον τίτλο του πιο εκλεπτυσμένου ελληνικού προορισμού της χρονιάς και συμπεριλαμβάνεται στον ετήσιο κατάλογο με τα 15 καλύτερα νησιά της Ελλάδας από τους βρετανικούς Times

Οι 10 καλύτεροι εναλλακτικοί προορισμοί εκτός Ευρώπης
Νέα μελέτη της Heepsy ανέλυσε προορισμούς εκτός Ευρώπης για να βρει τις καλύτερες εναλλακτικές έναντι των γνωστών τουριστικών περιοχών της γηραιάς ηπείρου

Πωμός, η άγρια ομορφιά της Τηλλυρίας - 10 λόγοι να βρεθείς εκεί τον Αύγουστο
Γιατί αυτό το μικρό χωριουδάκι στα βορειοδυτικά της Κύπρου είναι must καλοκαιρινός προορισμός