Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2025
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη μέχρι και το βράδυ, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται να είναι παροδικά αυξημένες.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη μέχρι και το βράδυ, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται να είναι παροδικά αυξημένες.
Σήμερα, αρχικά, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις και αναμένονται τοπικά ελαφρές βροχές, ωστόσο σταδιακά θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή.
Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη θα σημειώσει αισθητή πτώση και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά

Η ανερχόμενη ιστορική ομορφιά της Ασίας που κερδίζει τις καρδιές των σόλο ταξιδιωτών
Με κορυφαία θέση στη λίστα του Time Out Asia για το 2025

Εκδόθηκε νέα πορτοκαλί προειδοποίηση - Στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

«Σε σκοτεινούς ουρανούς θα μπορείτε να δείτε περίπου 40 και 50 Περσείδες ανά ώρα»
Η φωτεινή Σελήνη θα εμποδίζει την ορατότητα των Περσείδων φέτος

"Άνοιξε" ξανά η παραλία Αγίας Βαρβάρας στη Λεμεσό
"Καθαρά και κατάλληλα για κολύμβηση" τα νερά της σήμερα

Πού κάνεις camping; Oι 3+1 οργανωμένοι και πιο δημοφιλείς χώροι στην Κύπρο
Οι πιο πολυσύχναστοι χώροι για camping, οι παροχές και οι υποδομές


Πανσέληνος του οξύρρυγχου: 10 μαγικές εικόνες από όλο το νησί
Το ουράνιο θέαμα ήταν σπάνιο, γιατί η Σελήνη ήταν ορατή κατά την ανατολή της σε δύο συνεχόμενες νύχτες. Το Σάββατο και την Κυριακή.

Στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα - Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση για καύσωνα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Σε ισχύ έκτακτα μέτρα για καύσωνα- Σταματούν υπαίθριες εργασίες και ντελίβερι
Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από τη θερμική καταπόνηση

Επεκτείνεται το ωράριο επισκέψεων για τις Τοιχογραφημένες Εκκλησίες του Τροόδους
Το Υφυπουργείο Πολιτισμού προχωρεί σε επέκταση του ωραρίου

Καμίνι η Κύπρος: Σε ισχύ διπλή προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία
Διπλή προειδοποίηση εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου το Τμήμα Μετεωρολογίας, καθώς και οι ελάχιστες αλλά και οι μέγιστες θερμοκρασίες διατηρούνται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα

Σύσταση προς το κοινό για αποφυγή κολύμβησης στην παραλία Αγίας Βαρβάρας
Διαπίστωση ρύπανσης στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Τύχωνα