Δημοσιεύτηκε στις 04 Απριλίου 2025
Η εκδήλωση Fengaros High επιστρέφει για να παρουσιάσει τα λαμπρότερα νέα ταλέντα της Κύπρου στις 10 Μαΐου στο Θέατρο Δάλι. Μετά από μια διαδικασία 5 μηνών που περιλάμβανε ανοιχτό κάλεσμα, ζωντανές ακροάσεις και συνεδρίες καθοδήγησης, η Fengaros High επέλεξε τους έξι τελικούς καλλιτέχνες που θα παρουσιάσουν τη μουσική τους ζωντανά στις 10 Μαΐου στο Θέατρο Δάλι.
Η κρέμα της φετινής χρονιάς περιλαμβάνει τους Fond Motion, Kanapes, liayrio, Sofia Bella, The Nats και Theodora. Οι έξι καλλιτέχνες θα παρουσιαστούν από την πολυδιάστατη Della και στο τέλος της βραδιάς οι ανερχόμενοι ροκ μουσικοί BUZZ θα «ταρακουνήσουν» τη σκηνή και θα κλείσουν τη βραδιά με εντυπωσιακό τρόπο.

Πριν από την τρίτη και μεγαλύτερη έκδοσή της, η Fengaros High έχει εδραιωθεί ως η κορυφαία πλατφόρμα του νησιού για νέους τραγουδοποιούς, συνθέτες και μουσικούς. Ο στόχος παραμένει αμετάβλητος: να προσφέρει στους καλλιτέχνες έως 19 ετών την ευκαιρία να παρουσιάσουν την τέχνη τους και να τους εντάξουν στη μουσική σκηνή. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, οι νέοι καλλιτέχνες καθοδηγήθηκαν από επαγγελματίες του χώρου που αποτελούν την καλλιτεχνική επιτροπή της φετινής χρονιάς: Andrea Solomonides (υπεύθυνη μάρκετινγκ), Demetris Mesimeris (τραγουδοποιός), Elena Olympiou (ηθοποιός & ραδιοφωνική παραγωγός), Marios Takoushis (παραγωγός/συνθέτης), Michalis Savva (ηχολήπτης) και Polyxenie Savva (ηθοποιός).
Στις 10 Μαΐου, μετά την παρουσίαση και των έξι καλλιτεχνών, θα διεξαχθεί συνδυασμένη ψηφοφορία μεταξύ του κοινού και της καλλιτεχνικής επιτροπής - το πιο ψηφοφορημένο act θα έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί στο Fengaros Festival (31 Ιουλίου - 2 Αυγούστου 2025) και να ηχογραφήσει τη μουσική του δωρεάν στο Studio eleven63! Όλες οι εμφανίσεις θα καταγραφούν επαγγελματικά, και ένα τραγούδι από κάθε act θα αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι της Louvana Records στο YouTube.
Προπώληση Εισιτηρίων: €12.50
Εισιτήριο στο Ταμείο: €15.00
Διοργανωτής: Louvana Records
Εισιτήρια ΕΔΩ
>> Σάββατο 10 Μαΐου, Θέατρο Δάλι, Λευκωσία, 18:00.
-
Αμφιθέατρο Δήμου Ιδαλίου
10 Μαΐου 2025
Σχετικά
Αυτός είναι ο επόμενος καλλιτέχνης που θα ανέβει στη σκηνή του λευκωσιάτικου Zazza
Έρχεται για μία δυνατή βραδιά γεμάτη επιτυχίες, στο απόλυτο hotspot της πόλης
Eurovision 2026: Τα στοιχήματα μετά την ανακοίνωση των 35 τραγουδιών
Στην κορυφή των στοιχηματικών και μάλιστα με αρκετά μεγάλη διαφορά παραμένει η Φινλανδία
Νύχτα κλασικής μουσικής με την πιανίστα Άννα Αβραμίδου και τον φλαουτίστα Σάββα Χριστοδούλου
Ένα πρόγραµµα που γεφυρώνει το κλασικό και ροµαντικό ρεπερτόριο µε σύγχρονες µουσικές δηµιουργίες.
Oι Ignis Motus έρχονται να μας ξεσηκώσουν στο DownTown Live
Μια βραδιά γεμάτη ενέργεια, ζωντάνια και διασκέδαση
Μπουζούκια στην Πίστα ξανά στη Λευκωσία
Το DownTown Live υποδέχεται την παράσταση που παίζει «Λαϊκά χωρίς εμμονές σκυλάδικα χωρίς ενοχές»
Πρωτιά για την Antigoni και το Jalla (σε προβολές)
Ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια views στο YouTube
Ο Χρήστος Δάντης ακυρώνει όλες τις συναυλίες του (για 1.5 μήνα)
Η ανάρρωση του θα πάρει τελικά περισσότερο χρόνο από όσο υπολόγιζε
Οι 11+1 συναυλίες που περιμένουμε (πώς και πώς) το επόμενο διάστημα στην Κύπρο
Ένας οδηγός για όλα τα σημαντικά λάιβ που ανακοινώθηκαν μέχρι σήμερα
Eurovision 2026: Τα στοιχήματα με την πρώτη 10άδα, σε ποια θέση είναι ο Ακύλας και η Αντιγόνη
Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του «Ferto»
Η Πλατεία Ελευθερίας μεταμορφώνεται σε μία σκηνή για πιάνο για ένα βράδυ
Η ειδική αυτή έκδοση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού, στο πλαίσιο του Μήνα Γαλλοφωνίας
Ο πιο μαγευτικός μουσικός περίπατος στο χωριό Βάβλα επιστρέφει φέτος την άνοιξη
Ποικίλα μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες θα γεμίσουν το χωριό με ήχους και μελωδίες
Το Βαλς των Χαμένων Ονείρων: Το viral τραγούδι που έχει κατακλύσει το TikTok και η μοναδική ερμηνεία της Μαριάνας Κατσιμίχα
Το «Βαλς των Χαμένων Ονείρων» συγκινεί τους χρήστες των social media, με τη φωνή της Μαριάννας Κατσιμίχα να ζωντανεύει αδημοσίευτους στίχους του σπουδαίου ποιητή Άλκη Αλκαίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2012