Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2025
Το ορθόδοξο Πάσχα στην Κύπρο αποτελεί μια από τις σημαντικότερες περιόδους, γεμάτη παράδοση, με έντονες γεύσεις και αυθεντική φιλοξενία. Η Louis Hotels προσκαλεί τους επισκέπτες να βιώσουν τη μοναδική πασχαλινή ατμόσφαιρα, προσφέροντας ειδικές εορταστικές προσφορές σε Λεμεσό, Πάφο και Πρωταρά. Με σεβασμό στην τοπική παράδοση και αγάπη για τη φιλοξενία, η Louis Hotels δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη γαστρονομία, τα έθιμα και τη χαλάρωση.
Οι επισκέπτες των ξενοδοχείων σε Πρωτάρα και Πάφο όπως τα Louis St. Elias, Louis Althea Beach, Louis Phaethon Beach, και Louis Paphos Breeze, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν διαμονές για 2 παιδιά και τα ειδικά πασχαλινά μενού! Επίσης, τα ξενοδοχεία Louis Imperial Beach και Louis Ledra beach θα έχουν λαχταριστά κυπριακά εδέσματα, όπως φλαούνες, τσουρέκια και πασχαλινά αυγά, ενώ ταυτόχρονα θα συμμετέχουν σε μοναδικές δραστηριότητες που θα μείνουν αξέχαστες σε μικρούς και μεγάλους, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαράς και ξεγνοιασιάς.
Για όσους επιθυμούν μια πιο κοσμοπολίτικη και εκλεπτυσμένη εμπειρία, το πεντάστερο Royal Apollonia αποτελεί την απόλυτη επιλογή. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν δωρεάν αναβάθμιση σε δωμάτιο με πανοραμική θέα στη θάλασσα και ειδικά επιμελημένα μενού που συνδυάζουν τις πασχαλινές παραδόσεις με μια πολυτελή γαστρονομική εμπειρία. Το Royal Apollonia υπόσχεται μια ανεπανάληπτη πασχαλινή απόδραση, γεμάτη άνεση, στυλ και ξεχωριστές στιγμές με θέα το ατέρμονο γαλάζιο της Μεσογείου.
Η Κυπριακή παράδοση του Πάσχα χαρακτηρίζεται από μοναδικές γεύσεις και έθιμα που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Ζήστε το Πάσχα όπως ποτέ άλλοτε, απολαμβάνοντας τη αυθεντική φιλοξενία που χαρακτηρίζει τα ξενοδοχεία της Louis Hotels!
Σχετικά

Bridgerton: Νέο τρέιλερ για την 4η σεζόν - Πότε ξεκινά
Η πολυαναμενόμενη νέα σεζόν εστιάζει στον δεύτερο γιο της οικογένειας Μπρίτζερτον, τον μποέμ καλλιτέχνη Μπένεντικτ και την προσπάθειά του να βρει την πραγματική αγάπη


Τέλος οι σφραγίδες στα αεροδρόμια της ΕΕ – Πώς ακριβώς λειτουργεί το σύστημα
Άρχισε η εφαρμογή του νέου πλήρως ψηφιακού συστήματος ελέγχου εισόδου και εξόδου των ταξιδιωτών στη ζώνη Σένγκεν

Tο Happy Traveller μας ταξιδεύει σε δύο δημοφιλείς πόλεις της Αγγλίας, το Μάντσεστερ και το Λίβερπουλ!
Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στο Σίγμα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιαστής του εθνικού τελικού της ελληνικής επιλογής για τη Eurovision 2026
Ο εθνικός τελικός αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις δύο πρώτες εβδομάδες του Φεβρουαρίου

Οι παγκόσμιες ταξιδιωτικές τάσεις και προορισμοί για τις φετινές γιορτές
Οι φετινοί ταξιδιώτες φαίνεται να επιλέγουν προορισμούς κοντά στον τόπο κατοικίας τους

H Μαρίνα Αγίας Νάπας γέμισε θέαμα, ταχύτητα και συγχρονισμό σε μια φαντασμαγορική διοργάνωση!
Το 3rd International Dragon Boat Regatta συγκέντρωσε πάνω από 300 αθλητές από την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σερβία

Μάθαμε πότε θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Λεμεσό
Η συμπρωτεύουσα ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά της

Αυτό είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο στην Κύπρο, σύμφωνα με την κατάταξη THE World University Rankings 2026
Η ανακοίνωση του πανεπιστημίου

Πέθανε η ηθοποιός Άννα Κυριακού σε ηλικία 96 ετών -Η «θεία Μπεμπέκα» από τις «Τρεις Χάριτες»
Σε ηλικία 96 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Κυριακού.
«24 ΩΡΕΣ MAZI»: Φίλιππος Τίγκας: Από τα παιδικά όνειρα στα φώτα του EuroBasket
Η εκπομπή αποκαλύπτει τον άνθρωπο πίσω από τον παίκτη
